PDA

مشاهده نسخه کامل : روغن و چربی غذا



صفحات : [1] 2 3 4

  1. ایمن بودن استفاده از روغن زیتون برای سرخ کردن(بحث و بررسی)
  2. سرخ کردن
  3. 16نكته درباره روغن
  4. مصرف زياد چربي‌هاي حيواني خطر تصلب شرائين را به دنبال دارد
  5. افزایش خطر نازایی در اثر مصرف اسیدهای چرب ترنس
  6. خطر اسيدهاي چرب ترانس و توصيه‌هاي پيشگيرانه كارشناسان
  7. 15 نكته براي خريد و مصرف چربي‌ها و روغن‌ها
  8. برای اصلاح تولید و مصرف روغن باید فرهنگ سازی كرد
  9. چربي‌ها اثرات حفاظتي آنتي اكسيدان‌ها را از بين مي‌برند
  10. ترانس، اشباع، غیراشباع و باقی قضایا
  11. روغن ها و چربی ها، خواص، نگهداری و مصرف
  12. خود را به روغن عادت ندهید
  13. روغن و رونق مرگ
  14. فرآورده‌های حاصل از روغن‌ها
  15. غني‌سازي روغن گامي مهم در پيشگيري از بروز كمبود ويتامين “d ” است
  16. اسيدهاي چرب در دانه‌هاي روغني، خطر سكته‌ي مغزي را كاهش مي‌دهد
  17. ضرورت آموزش جامعه برای تغییر الگوی مصرف روغنها
  18. از برج پیزا تا صنعت روغن
  19. روغن در نمای بسته
  20. چربیهای مفید برای سلامت
  21. اسيدهاي چرب غيراشباع خطر سرطان را کاهش مي دهد
  22. روغن حرارت ديده و تازه را با يكديگر مخلوط نكنيد
  23. روغن‌هاي مايع براي سرخ كردن غذا به مدت طولاني مناسب نيستند
  24. چربیها و چند نکته مهم
  25. می‌توان با چربی‌ها هم دوست شد
  26. تامين بيش از 7 تا10 درصد انرژي روزانه با چربي داراي منشاء حيواني مجاز نيست
  27. كاهش پنج درصد چربي‌خون، خطر بروز حملات قلبي را 30 درصد كاهش مي‌دهد
  28. چربیهای شفا بخش کدامند؟
  29. هر آنچه بايد درباره روغن‌هاي خوراكي بدانيد: از دنبه تا مارگارين
  30. روغن های گیاهی