- ایمن بودن استفاده از روغن زیتون برای سرخ کردن(بحث و بررسی)
- سرخ کردن
- 16نكته درباره روغن
- مصرف زياد چربيهاي حيواني خطر تصلب شرائين را به دنبال دارد
- افزایش خطر نازایی در اثر مصرف اسیدهای چرب ترنس
- خطر اسيدهاي چرب ترانس و توصيههاي پيشگيرانه كارشناسان
- 15 نكته براي خريد و مصرف چربيها و روغنها
- برای اصلاح تولید و مصرف روغن باید فرهنگ سازی كرد
- چربيها اثرات حفاظتي آنتي اكسيدانها را از بين ميبرند
- ترانس، اشباع، غیراشباع و باقی قضایا
- روغن ها و چربی ها، خواص، نگهداری و مصرف
- خود را به روغن عادت ندهید
- روغن و رونق مرگ
- فرآوردههای حاصل از روغنها
- غنيسازي روغن گامي مهم در پيشگيري از بروز كمبود ويتامين “d ” است
- اسيدهاي چرب در دانههاي روغني، خطر سكتهي مغزي را كاهش ميدهد
- ضرورت آموزش جامعه برای تغییر الگوی مصرف روغنها
- از برج پیزا تا صنعت روغن
- روغن در نمای بسته
- چربیهای مفید برای سلامت
- اسيدهاي چرب غيراشباع خطر سرطان را کاهش مي دهد
- روغن حرارت ديده و تازه را با يكديگر مخلوط نكنيد
- روغنهاي مايع براي سرخ كردن غذا به مدت طولاني مناسب نيستند
- چربیها و چند نکته مهم
- میتوان با چربیها هم دوست شد
- تامين بيش از 7 تا10 درصد انرژي روزانه با چربي داراي منشاء حيواني مجاز نيست
- كاهش پنج درصد چربيخون، خطر بروز حملات قلبي را 30 درصد كاهش ميدهد
- چربیهای شفا بخش کدامند؟
- هر آنچه بايد درباره روغنهاي خوراكي بدانيد: از دنبه تا مارگارين
- روغن های گیاهی