- پياز جايگزيني طبيعي براي نگهدارندههاي مصنوعي است
- نگهداری عسل
- فریز کردن شیرینی
- شرايط نگهداري گوشت در خانه
- نکات قابل توجه در خصوص خريد ، پخت و نگهداري نان
- تمام آنچه ميخواستيد درباره کنسروها بدانيد
- حداکثر زمان مجاز برای نگهداری مواد غذایی کنسرو شده
- قورمهسبزی در قوطی
- مصرف نادرست كنسروهاي غذايي منجر به مرگ ميشود
- 9 نکته مثبت و 7 نکته منفي درباره غذاهاي کنسرو شده
- تأثیر انجماد بر کیفیت مواد غذایی
- نجات مواد غذایی از گرما
- سالمترین موادغذایی برای نگهداری در یخچال
- ریزه کاری های انجماد
- روش صحیح فریز کردن مواد غذایی
- نگهداری پنیر و تخم مرغ در یخچال
- نگهداري انواع سبزي و ميوه كثيف در يخچال ميزان ابتلا به بيماريهاي عفوني را افزايش ميد
- نگهداري در فريزر
- انواع گوشت منجمد را قبل از پخت از انجماد خارج كنيد
- غذاهاي منجمد شده ويتامين k كمتري دارند
- ماندگاری مواد غذایی در یخچال
- فریز صحیح مواد غذایی
- به یخچال اعتماد نكنید
- با فريز كردن ميشود ميوه تابستان را در زمستان خورد
- تأثیر انجماد بر مواد غذایی
- رعايت چند نكته در انجماد موادغذايي
- اهمیت کنترل دمای یخچال در سالم نگه داشتن مواد غذایی
- آيا غذاها در يخچال سالم ميمانند؟
- فريز كردن وحفظ ارزش مواد غذايى
- تأثير انجماد بر مواد غذايي