PDA

مشاهده نسخه کامل : نگهداری مواد غذائی



صفحات : [1] 2

  1. پياز جايگزيني طبيعي براي نگهدارنده‌هاي مصنوعي است
  2. نگهداری عسل
  3. فریز کردن شیرینی
  4. شرايط نگهداري گوشت در خانه
  5. نکات قابل توجه در خصوص خريد ، پخت و نگهداري نان
  6. تمام آنچه مي‌خواستيد درباره کنسروها بدانيد
  7. حداکثر زمان مجاز برای نگهداری مواد غذایی کنسرو شده
  8. قورمه‌سبزی در قوطی
  9. مصرف نادرست كنسروهاي غذايي منجر به مرگ مي‌شود
  10. 9 نکته مثبت و 7 نکته منفي درباره غذاهاي کنسرو شده
  11. تأثیر انجماد بر کیفیت مواد غذایی
  12. نجات مواد غذایی از گرما
  13. سالمترین موادغذایی برای نگهداری در یخچال
  14. ریزه کاری های انجماد
  15. روش صحیح فریز کردن مواد غذایی
  16. نگهداری پنیر و تخم مرغ در یخچال
  17. نگهداري انواع سبزي و ميوه كثيف در يخچال ميزان ابتلا به بيماريهاي عفوني را افزايش مي‌د
  18. نگهداري در فريزر
  19. انواع گوشت منجمد را قبل از پخت از انجماد خارج كنيد
  20. غذاهاي منجمد شده ويتامين k كمتري دارند
  21. ماندگاری مواد غذایی در یخچال
  22. فریز صحیح مواد غذایی
  23. به یخچال اعتماد نكنید
  24. با فريز كردن مي‌شود ميوه تابستان را در زمستان خورد
  25. تأثیر انجماد بر مواد غذایی
  26. رعايت چند نكته در انجماد موادغذايي
  27. اهمیت کنترل دمای یخچال در سالم نگه داشتن مواد غذایی
  28. آيا غذاها در يخچال سالم مي‌مانند؟
  29. فريز كردن وحفظ ارزش مواد غذايى
  30. تأثير انجماد بر مواد غذايي