PDA

مشاهده نسخه کامل : بهداشت طبخ(آشپزی صحیح)



صفحات : 1 [2] 3

  1. استفاده از آب بجای روغن
  2. نيمي ازخانوارهاي ايراني بيش ازنياز پروتئين‌دريافت مي‌كنند
  3. سبزيجات پخته ارزش غذايي بيشتري دارند
  4. رژيم غذايي پيشنهادي سازمان بهداشت جهاني
  5. رعایت اصول اساسی تغذیه سالم
  6. غذاهاي سرخ شده؛ تهديدي براي سلامت قلب
  7. راه‌هايي براي كاهش مضرات سرخ كردن مواد غذايي‌
  8. سالم ترین آشپزی جهان چگونه است؟
  9. 7 روش خوشمزه کردن غذا
  10. براي سرخ کردن موادغذايي از روغن‌هاي ويژه سرخ کردن استفاده کنيد
  11. غذا را درست بپز
  12. طرز صحیح طبخ انواع غذاها
  13. روشهای صحیح سرخ کردن غذا
  14. مزايا و معايب روش‌هاي گوناگون طبخ غذا
  15. خطر دم کردن ماکاروني
  16. چطور غذا بپزیم
  17. پختن صحیح گوشت(گزارشات)
  18. هرم مواد غذائی
  19. خورش‌هايتان را صحيح و سالم بپزيد
  20. شایع ترین اشتباهات هنگام آشپزی
  21. غذای چرب باعث افزایش افسردگی می شود
  22. افزودن فلفل به گوشت کباب شده ، خطر سرطان زایی این نوع غذا را کاهش می دهد
  23. سیب ‌زمینی را آب پز کنید
  24. سيب‌زميني پوست‌کنده و خرد شده را در آب نياندازيد
  25. اثرات متقابل طعم و بو در مواد غذايي
  26. نفخ کمتر با غذاي پخته‌تر
  27. بادمجان را مستقيم روي آتش نگذاريد!
  28. سرخ كردن سبزي‌ 5 شرط دارد
  29. چند نکته مفيد براي تازگي، ايمني و خو‌ش‌مزه ماندن غذاها
  30. پیاز داغ نه خوب است، نه بد