![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
با سلام وخسته نباشيد
آقاي دكتر ميخواستم بدونم چطوري ميشه متوجه شد كه دارويي توسط FDA تاييد شده يا نه؟ من توي سايتش رفتم ولي نتونستم چيزي متوجه بشم . اگه لطف كنيد و ببينيد دارويي به نام SIZEPRO از طرف FDA تاييد شده يا خير. ممنون ميشم اگه اين كار رو انجام بديد |
|
|
|||
|
|||
|
ما علاقه مند به تحقیقات هستیم... اما اموری که احساس بشه برای سایت و دیگر کاربران مفید واقع میشه...
علی رغم اینکه احساس میشه می تونیم اطلاعات جالبی از تحقیق شخصی شما داشته باشیم... کما اینکه تابحال هم همینطور بوده اما متاسفانه به دلیل وجود انبوه کارهای عقب افتاده و انجام نیافته... وقت تحقیق برای شخص شما را نداریم...
|
|||
|
|||
|
آقاي دكتر من كلي در مورد اين دارو جستجو كردم و در سايت
... يه سري مطلب گرفتم. اين قرص براي بزرگ كردن آلت تناسلي استفاده ميشه و جزو يكي از بهترين داروهاي توليد شده براي اين مطلبه اينها هم براي اثبات ادعاهاي خود به عضلات Corpus Cavernosum استناد مي كنند كه از طريق به بزرگ كردن آلت كمك مي كنند كه البته بحث تخصصي داره كه من در مورد اون نمي نويسم . در حال حاضر بيش از 50 نوع قرص براي بزرگ كردن الت وجود داره ... در ضمن قرص ... حالا خواهش من از شما آقاي دكتر و اهالي سايت اينه كه بيايم و يه كار تحقيقاتي واقعي انجام بديم و متوجه بشيم كه آيا اين قرص ها واقعا كار مي كنند يا خير؟ و به همين سادگي نگوييم كه نه امكانش نيست و بگذريم . و اين كه اين حرف رو هم بزنيم كه تمام مطالب موجود در اينترنت جعليه هم كمي دور از انصافه . چون ... نتيجه گيري رو واگذار مي كنم به جناب آقاي دكتر ولي خواهش مي كم نفرماييد كه قبلا در مورد اين موضوع بحث شده و امكانش وجود نداره ميخوام خواهش كنم يه كار تحقيقاتي عالي رو شروع كنيم كه به يه نتيجه خوب برسيم كه همه اين شركت ها و داروها رو توجيه كنه و از صفت كلاهبردار براي تمام اين شركت ها استفاده نكنيم با تشكر |
|
|
|||
|
|||
|
قرار بود تائیدیه اداره نظارت بر دارو و غذای آمریکا (fda) ی اون دارو را برای ما بیاورید؟!
گرچه ما قبلا به کرات در باره اینکه چرا یک روش درمانی و یا راه حل طبی که از طرف افراد و سازمان ها و یا سایت های مختلف ارائه میشه... مورد تائید واقع میشه و یا واقع نمیشه...اما بزودی در یکی از مقالات وبلاگ فارسی مدیریت در اینباره بیشترتوضیح داده خواهد شد.. اما تا اون موقع... اول اینکه تایید و یا عدم تائید یک دارو و یا یک روش درمانی فقط بر اساس نظر شخصی ما نیست بلکه تمام این منابع مورد لحاظ می گیرد 1- کتب معتبرتخصصی مربوطه که معمولا پزشکان متخصص برای حل مشکلاتشان به آن مراجعه می کنند 2- مراجعه به آرشیو بین المللی بزرگ مقالات معتبرپزشکی medline 3- گشت و گذار در سایت ها و تالار های پزشکی معتبر پزشکی و در نظر گرفتن پاسخ کارشناسان آن سایت ها 4- مشورت با پزشکان متخصص معتبر 5- در نظر گرفتن دیدگاه طبی خود ما با در نظر گرفتن تمام آن منابع... اما استدلال به ظاهر علمی فروشندگان اون دارو ها کاملا از واقعیات دور است... برای اینکه 1- عضلات تنه آلت درصد کوچکی از وظایف تنه آلت را به عهده دارند و بیشتر داستان به خاطر شبکه عظیم عروقی و شبکه وسیع عصبی اون قسمت است... و اگه قرار باشه کاری از دست اونها بربیاد باید عروق و اعصاب را زیاد کنند که تابحال و در هیچ گزارشی نیامده است که داروئی آمده باشد که با خوردن آن ! به این منظور برسیم و هیچ اتفاقی هم نیفتاده باشد... 2- ما در خیلی از مشکلات, نیاز به چیزی داریم که تعداد عضلات و عروق و شبکه عصبی از دست رفته را حد اقل ترمیم کند...نه اینکه زیاد کند...اما موفق نشده ایم... شما و یا هر کسی دیگری که چنان ادعاهائی می کنید اول بروید اون قبیل مشکلات را حل کنید... اگر موفق شدید ... من به شما ایمان می آورم... 3- تحقیق در باره یک روش درمانی به همین سادگی نیست که یک کاربر ادعا کند فلان روش خوب است فلان روش بد است...بلکه روش تحقیق اصلا یک درس حد اقل 2 واحدی در تمام دانشکده های پزشکی است... و اصول مهمی دارد که بحث بسیار مفصلی است... حد اقل پیشنهاد من به شما برای اثبات موثر بودن اون داروها این هست که نه به 10 هزار نفر...بلکه به 1000 فرد داوطلب ا ون داروها را بخورانید و به 1000 نفر هم یک داروی بی اثر(به اصطلاح سرکاری فقط برای فریب داوطلب برای بررسی های علمی) بدهید ... اگر تونستید ثابت کنید که مصرف کنندگان واقعی دارو نتایج متفاوتی از مصرف کنندگان داروی سرکاری داشتند و بزرگان علم روش تحقیق همین کشور خودمان هم تحقیق شما را تایید کردند... من باز هم به شما ایمان می آورم و با کمال میل حاضریم با شما در باره تبلیغ تمام اون 50 محصول همکاری کنیم... چون بعضی از جملات شما از بار علمی لازم برخوردار نبود و بیشتر شبیه تبلیغ غیر مستقیم بود تا بحث علمی... مجبور شدم بعضی از آنها را حذف کنم
|
|||
|
|||
|
خوب اقاي دكتر من چه نفعي برام داره كه بخوام براي يه شركت ... تبليغ كنم
ببينيد شايد خيلي از چيزا باشه كه به نظر شما پزشكا غير ممكن باشه مثلا به نظر شما نمي شه فرد توي يه ماه و نيم 17 كيلو وزن اضافه كنه ولي يكي از آشناهاي درجه يك من با داروي گياهي وزنشو زياد كرد والان كه 5 سال از اون موضوع ميگذره هيچ مشكلي براش به وجود نيومد. من هم درمورد آناتومي آلت تناسلي تحقيق كردم اتفاقا توي سايت webmd كه شما خيلي بهش اعتقاد داريد اون آقاي دكتر گفت امكان بزرگ كردت آلت هست ولي سخته اين دقيقا ترجمه عبارتش بود كه من متن اصليشم توي سيستمم دارم . ببينيد سايت هايي كه من به اونا مراجعه كردم وداروها رو با هم مقايسه كرد هيچ كدوم مربوط به اون شركت نبود كه بخواد تبليغ كنه . سايت هاي مختلفي بود كه نظر اونهايي كه مصرف كرده بودنو مي پرسيد و كاربران نظر مي دادند اگه من مطالبو مثلا از سايت سايز پرو مي گرفتم بله ميشد گفت اونا دارن دروغ ميگن وتبليغ مي كنن ولي هيچ كدوم از سايت ها مربوط به اونا نبود . در ضمن خيالتون راحت باشه كه اين داروها توي ايران گير نمي ياد كه من بخوام براي اونا تبليغ كنم . با تشكر |
|
|
|||
|
|||
|
با تشكر از شما دوست عزيز كه فعال هستيد و مطالب سايت رو دنبال مي كنيد
خدمت آقاي دكتر عرض شود كه جوابي رو كه به دوست ما دادند همين جواب رو دقيقا به من هم دادند كه براي داروهاي گياهي از طرف FDA هيچ تاييديه اي داده نمي شود نظر شما در اين مورد چيه؟ |
|
|
|||
|
|||
|
صحبت های شما از پشتوانه علمی برخوردار نیست
اگر هدف از مراجعه شما به این سایت کسب نظر ما هست که علاوه بر جواب شما چندین ساله که در تاپیک های متعدد نوشتیم که اون به اصطلاح داروها فقط جنبه سرکاری دارند و بس...اگر نظر ما برای شما مهم نیست و قصد مباحثه علمی دارید... اشکالی نداره... منتها خلاصه حرف ما این بود که اگر شما موفق شدید برای محصول مورد نظر خودتون تائیدیه یکی از اون مراکز و مراجع معتبر را بیاورید ما به شما حق می دهیم.شما فقط به webmd اشاره کردید که من منتظر لینک مطلب شما بودم که فعلا خبری نشد... ...FDA را هم خودتان قبلا ندارید...که درست نیست. اولا اینکه اون به اصطلاح داروها اصلا معلوم نیست چی هست؟ اگر گیاهی است از کدام گیاه است... حالا فرض کنیم گیاهی است... چه کسی گفته ترکیبات گیاهی بی ضرر است و دیگر اینکه شما هنوز نتوانستید مدارک معتبری ارائه کنید که همین ترکیبات گیاهی به درد این منظور می خورد...ما در باره روش تحقیق و تایید مصرف یک دارو صحبت کردیم... شما همه را رها کردید و به نوعی قصد استفاده از اعتماد مردم به ترکیبات گیاهی دارید... که چون ترکیب گیاهی است پس اولا بی ضرر است و بعد اینکه بهتر از هر چه داروی شیمیائی و توصیه این دکتر و فلان جراح امروزی است. اگر اشاره به مورد تائید بودن یک دارو و یا روش درمانی توسط FDA میشه...این اطمینان وجود داره که به اندازه کافی روی اون دارو تحقیق میشه... اما در باره چنان ادعای بزرگی( بزرگ کردن آلت تناسلی با دارو... کوچکترین تحقیقی نشده) غافل از اینکه مردم کم کم دارن هوشیاری لازم را بدست می آورند و قبل از خرید یک دارو و اعتماد به چرب زبانی یک فروشنده...به سراغ معتمد علمی خودشان میروند و در باره صحت ادعای اون تحقیق می کنند.چه کسی گفته این به اصطلاح داروها در ایران نیست...اینها هم در ایران جعل می شود و مارک خارجی زده می شود و هم از همه کشور های خارجی وارد میشود... اون هم از جاهائی از کشورهای خارجی که به طور غیر رسمی تولید می شود... در اون کشور ها هم , هم ناصر خسرو دارندو هم داروهای مورد تایید مقامات علمی وهم بازاری از داروهای غیر استاندارد که مخصوصا به طور قابل توجهی از طریق اینترنت در حال خرید و فروش است... این بسته به قدرت تشخیص خریدار داره که به کدام فروشنده اعتماد کند... کم کردن وزن حتی تا اون حد غیر ممکن نیست... اما احتمال کسانی که با این روش دچار مشکل شوند نسبت به کسانی که از روش معقول تری برای کاهش وزن استفاده می کنند.... زیاد میشه... کما اینکه وقتی صحبت از سیگار و سرطان می شود... به مفهوم 100% سرطان زا بودن سیگار نیست...بلکه وقتی گفته می شود که 90% سرطانی های ریه سیگاری بوده اند شنونده متوجه اهمیت مطلب می شود... اما کسی که مفهوم احتمال را درک نمی کند... تا فردی را می بینید که مثلا تا 90 سالگی سیگار کشیده و مشکلی پیدا نکرده.. دلیلی برای بطلان حرف پزشکان می آورد.به هر حال همان طور که گفتم کم کردن وزن تا اون حد غیر ممکن نیست... اما از هر منظری که به چنان ادعائی نگاه کنیم قابل قبول نیست... ظاهرا شما نه علاقه ای به مراجعه به سازمان های بزرگ تحقیقاتی دارید ,نه علاقه ای به اظهار نظر این سایت دارید, نه علاقه ای به تحقیق در مورد این ادعا دارید... صحبتتان هم در آناتومی آلت تناسلی نا تمام ماند... ما هنوز استدلال شما را در باره مکانیزم دارو ندیدیم... قرار بود مفصلا صحبت کنید... تائیدیه FDA را هم که گفتید نیازی نیست...
|
|||
|
|||
|
با سلام ممنون كه حوصله به خرج ميديد و توي بحث ما شركت مي كنيد
آقاي دكتر روشي نيست كه من مطالبو براي شما بفرستم و توي اين تاپيك نوشته نشه چون مطالب همش لاتينه . در ضمن شما به اين سوال ما كه آيا fda داروهي گياهي رو تاييد مي كنه يا نه جواب نداديد. بعد يه جيز ديگه اين كه من هر سايتي معرفي مي كنم شما پاكش مي كنيد و خودتونم بهش يه سري نمي زنيد اشكال نداره من مي فرستم As we mentioned earlier, Corpora Cavernosa, the erectile tissue chambers, play an important role in penis enlargement. The size of a penis depends on how much blood body pumps into these erectile tissue chambers. If the penis can hold more blood or expand due to exercising or stretching, over time it will become larger and thicker. All the penis enlargement exercises are designed to break down the cell walls of the Corpora Cavernosa by forcing blood into them. Penis enlargement pills work in the same way. They are blood flow stimulators that push blood into the erectile chambers of penis to increase penis size. A high quality penis pill also contains ingredients that strengthens and builds body tissues. Over time, body tissues developed by regular use of penis pills, coupled with the combined effects of increased blood flow to the penis, help enlarge the penis. How Penis Enlargement Pills Increase Blood Flow to the Penis? -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- To understand how penis pills increase blood flow to the penis, we first must understand what happens when we get an erection During arousal, sexual stimulation initiates the release of Nitric Oxide from nerve endings and cells inside the penis. Nitric oxide then activates specific enzymes which result in increased levels of cyclic guanosine monophospate (cGMP). cGMP causes the tissue around the penile arteries to relax allowing the underlying arteries to dilate, thereby increasing blood flow and producing an erection. Phosphodiesterase-V (PDE-5) is an enzyme that binds to and digests cGMP. If cGMP is digested too quickly, its relaxing effect may occur too soon to achieve a full erection. This may result in a semi-flaccid erection or no erection at all. This is where penis enlargement pills play an important role in maximizing the blood flow to the penis. Some of the key ingredients in penis enlargement pills provide PDE-5 inhibition. This allows us to have soother relaxation in our Corpora Cavernosa, thereby increasing blood flow to the penis and penis size. منتظر نظر شما هستم |
|
|
|||
|
|||
|
اون مطلب انگلیسی که در باره آناتومی آلت تناسلی و نحوه بزرگ شدن اون اندام کپی کرده اید درسته و هر کسی می تونه اینکارو بکنه... ادعا هم شده که اون داروها می تونن به اون دلیل مفید باشن...خوب کار بر عزیز اثبات مفید بودن این حر فا مهمه...کاملا مشخصه که کسی که تحصیلات طب خونده و اطلاع از نحوه فعالیت طبیعی اندام های مختلف داره... می تونه مطلب طبی بنویسه و ادعا کنه که فلان محصول به این دلیل مفیده... خوب من هم می تونم داخل قوطی پلاستیکی ترکیبی از انواع گیاهان داروئی را بریزم ( داخل کپسول البته) و چنین ادعاهائی بکنم... و دقیقا عین همین مطالب را بلکه به فارسی هم بنویسم... که بله محصول ما چنین می کند و چنان می کند... آیا فکر نمی کنید اثبات کردن این داستان سرائی ها مهمتر از ایجاد چند صفحه اینترنتی است؟
If the penis can hold more blood or expand due to exercising or stretching, over time it will become larger and thicker. All the penis enlargement exercises are designed to break down the cell walls of the Corpora Cavernosa by forcing blood into them. ادعا شده قرص ها باعث افزایش خونرسانی آلت می شود...آیا افزایش خونرسانی باعث بزرگ شدن دائمی احشاء آلت تناسلی می شود؟ آیا فکر می کنید چنین چیزی با منطق سازگار است؟ در ادامه گفته که مصرف همزمان قرص به اضافه کشش آلت شما...با گذشت زمان باعث افزایش قطر و اندازه می شود...این هم غیر قابل قبول است و منطقی نیست. همین طور در ادامه گفته داروهای مذکور برای این منظور تدارک دیده شده که با افزایش فشار خون اون منطقه باعث از هم پاشیدن سلولهای لایه کورپورا کاورنوزا می شود.در جواب باید عرض کنم چنین استدلال هائی دور از واقعیت است و در ثانی همان طور که گفتم اثبات کردن اینها مهم است... و گرنه مطمئن باشید اگر من هم محصولی به مردم معرفی کنم ادعاهای خیلی علمی تر از این حر فا می تونم بیارم... شما اگر به مطلبی اشاره می کنید لینک مقاله مورد نظر رو درج کنید تا اول ببینیم اون سایت چقدر اعتبار علمی داره و بعد به بررسی ادعاهای اونها بپردازیم... من هنوز منتظر لینک شما از سایت معتبر webmd هستم و کنجکاو شدم که ببینم اونها چه گفته اند... هیچ دلیلی برای عدم تحقیق اداره FDA آمریکا در مورد داروهای گیاهی وجود نداره و من در جائی ندیدیم که اون اداره خودشو از انجام اینکار معاف کرده باشه... گرچه گاه به گاه گزارشهائی از اون اداره دریافت می کنیم که در باره بعضی داروهای گیاهی اظهار نظر شده و هشدار به مردم داده شده http://www.fda.gov/bbs/topics/ANSWERS/ANS00832.html اما اصلا گیاهی بودن اون ترکیبات هم زیر سوال است... چه برسد به اینکه مفید هست یا نیست... و مطلب دیگه اینکه اگر گزارش مثبتی ازFDA ندارید... از سایر منابع معتبر دیگه که اشاره کردم استفاده کنید تا بتونید حد اقل اعتماد نه این سایت ... بلکه دست اند کاران سلامت کشور را در باره محصولتون جلب کنید . مجددا و به طور خلاصه مینویسم سایت معتبر- کتب معتبر- متخصصین معتبرداخل کشور- medline پزشکی - اگر سایتی را پاک می کنیم صرفا برای این هست که مانع افزایش بی دلیل رتبه موتور جستجوی آن شویم و یا اینکه سایت مذکور ارزش علمی پائینی داشته... و گرنه اگر احساس کنیم مسئله ای وجود نداره... دلیلی برای اونکار نداریم... کاربر عزیز من نامه آخر شما را حذف کردم...برای اینکه مطلب معتبری در آن پیدا نکردم . تحقیق کردن در امور پزشکی کار ما است و افتخار این سایت این هست که به سوالات تحقیقاتی مردم از طریق کنکاش در منابع معتبر پاسخ دهد... در این مورد هم مطمئن باشید بارها و بارها در منابع معتبر تحقیق شده و غیر از آنچه که عرض کردیم مطلب جدیدی نداریم ...شما اگربه نحوه عملکرد و نتیجه تحقیق این سایت اعتقادی ندارید... یا می تونید به این سایت مراجعه نکنید یا اینکه مطالبتان را به طور خصوصی به مدیریت بفرستید تا بررسی بشه و در صورت مفید بودن برای همگان نمایش داده شود... در غیر این صورت متاسفانه وقت بحث و مناظره در باره مباحثی که بارها صحبت شده و به نوعی پاسخ از همان اول مشخص است و بدیهیات است...نداریم. گمان می کنم به اندازه کافی فرصت صحبت به شما داده ایم و چند ساعتی را هم صرف نوشتن پاسخ شما کرده ایم.شما با این روش استدلالتون ره به جائی نخواهید برد... خلاصه کلام: مدرک معتبر برای اثبات موثر بودن اون محصولات در اختیار نداریم
| امکانات | جستجوی این موضوع |
| حالات نمایش | |
|
|