سلام
جواني 18 ساله هستم و با دختر 16 سالهاي عقد كردهام. با هم رفتوآمد داريم ولي نميدانم مرا دوست دارد يا نه. البته چند بار گفته كه به من علاقه دارد ولي مطمئن نيستم. لطفا راهي را پيشنهاد دهيد تا مطمئن شوم
سلام
جواني 18 ساله هستم و با دختر 16 سالهاي عقد كردهام. با هم رفتوآمد داريم ولي نميدانم مرا دوست دارد يا نه. البته چند بار گفته كه به من علاقه دارد ولي مطمئن نيستم. لطفا راهي را پيشنهاد دهيد تا مطمئن شوم
براي يك ازدواج موفق، توجه به برخي عوامل ضروري است كه اتفاقا يكي از آنها سن مناسب براي ازدواج است. من سن 18 سال براي پسر و 16 سال را براي دختر اصلا مناسب ازدواج نميدانم. دخترها و پسرها در اين سنين هنوز در مورد ازدواج به ثبات فكري نرسيدهاند. چه بسا دختران زيادي كه در سن 16 سالگي عاشق ميشوند، انتخاب ميكنند و بله ميگويند اما وقتي به سن 21-20 سالگي ميرسند و تفكرشان تغيير ميکند، ميبينند در انتخابشان اشتباه كردهاند. در اين صورت يا تا پايان عمر با اشتباهي كه مرتكب شدهاند، كنار ميآيند و زندگي ميكنند يا به جرگه افرادي ميپيوندند كه عشقشان در سراشيبي و سقوط ميافتد و در نهايت تبعات بدي دارد. توصيه ميكنم كه در اين سن ازدواج نكنيد. بهتر است هر دو صبر كنيد و ازدواج را به سالهاي بعد موکول كنيد. کسي كه ميخواهد ازدواج كند و تشكيل خانواده بدهد، بايد کار، تحصيلات و وظايف اجتماعي داشته باشد اما معمولا در اين سن جوانها هيچكدام از اين شرايط را كه لازمههاي ابتدايي زندگي هستند، ندارند. بنابراين حتي اگر مطمئن هستيد ايشان شما را دوست دارد، احتمال اينكه در آينده اين عشق و دوست داشتن كمرنگ شود، بسيار زياد است. فراموش نكنيد كه مهمترين معيارها در ازدواج تفاهم، همكفو هم بودن، فرهنگ و اعتقادهاي مشترك، وضعيت اقتصادي همسطح و... است و اينها از دوست داشتن، اهميت بيشتري دارند. براي آنكه متوجه شويد ايشان شما را دوست دارد يا نه، به زمان نياز داريد تا او را در كنار خانوادهاش مورد ارزيابي قراردهيد. از رفتارهاي مختلفي كه از او سر ميزند، بهتدريج متوجه ميشويد كه شما را دوست دارد يا نه. توصيه ميكنم حتما براي مشاوره ازدواج اقدام كنيد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)