سلام
29 ساله هستم. لطفا در مورد قوز قرنيه چشم و راه درمان آن توضيح دهيد. تا چه مدت ميتوان براي درمان اين مشكل اقدام نكرد؟ آيا اين يك بيماري خطرناك است و باعث نابينايي ميشود؟ من فردي 29 ساله هستم
سلام
29 ساله هستم. لطفا در مورد قوز قرنيه چشم و راه درمان آن توضيح دهيد. تا چه مدت ميتوان براي درمان اين مشكل اقدام نكرد؟ آيا اين يك بيماري خطرناك است و باعث نابينايي ميشود؟ من فردي 29 ساله هستم
بيماري قوز قرنيه، ارثي است و علايم آن بيشتر در سنين بالا بروز ميكند. بيشتر افراد سوال ميكنند اگر اين بيماري ارثي است، پس چرا در دوران كودكي خود را نشان نميدهد؟ در جواب بايد گفت همه بيماريهاي چشمي مانند تنبلي چشم نيستند كه علايمشان در كودكي ظاهر شود. گاهي علايم قوز قرنيه در دهه اول و دوم و حتي در دهه سوم زندگي آشكار و بيمار دچار تاريديد و كمبينايي ميشود. علاوه بر زمينه ارثي، عوامل غيرارثي هم ميتوانند در ايجاد قوز قرنيه دخالت داشته باشند كه اين عوامل با توجه به شرايط بيمار بررسي ميشوند. امروزه قوز قرنيه به خوبي درمان ميشود. درمان اين بيماري سه مرحلهاي است. افرادي كه خيلي زود و با علايم اوليه مراجعه ميكنند، معمولا بايد از عينك استفاده كنند. مرحله دوم وقتي است كه ديد بيمار کاهش يافته و به ديد بيشتري نياز دارد و عينك جوابگوي نياز او نيست. در اين صورت استفاده از لنزهاي تماسي نوع سخت تجويز ميشود كه خطرش كمتر است و بيشتر جنبه درماني دارد و نه زيبايي و زينتي و بالاخره مرحله سوم كه بيمار از دو مرحله اول جواب نگرفته و از ديد بسيار كم رنج ميبرد. به طوري كه با آنكه جوان است، ولي شغل، كار و زندگياش به خطر ميافتد. در اين حالت بايد بيمار را جراحي كرد و پيوند قرنيه زد. خوشبختانه بيماري قوز قرنيه خطر نابينايي در پي ندارد. فقط اگر زود اقدام نشود، بيمار كمبينا خواهدشد. البته اين نكته را هم بايد يادآور شد كه هر عملي عوارض خاص خودش را دارد. ممكناست فردي بعد از عمل به ميزان يك در ميليون دچار مشكل و نابينا شود. اين نابينايي عارضه بعد از عمل است كه بسيار بهندرت اتفاق ميافتد و ربطي به قوز قرنيه ندارد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)