سلام آقای دکتر من حدود یکماه هست که عمل فیشر کردم و کنار مقعد بخیه خوردم که هنوز جای بخیه وقتی خودم رو تمیز میکنم درد دارم برای برطرف کردن درد چکار باید بکنم؟
سلام آقای دکتر من حدود یکماه هست که عمل فیشر کردم و کنار مقعد بخیه خوردم که هنوز جای بخیه وقتی خودم رو تمیز میکنم درد دارم برای برطرف کردن درد چکار باید بکنم؟
من حدود 10 ماه پیش عمل جراحی فیشر داشتم ولی بعد از عمل تا الان که 10 ماه میگذره احساس میکنم موقع اجابت مزاج بعی وقتها خونریزی دارم ولی خیلی کم ولی احساس درد اصلا ندارم. . یا اینکه قبل اینکه برای اجابت مزاج برم در حد خیلی کم بی اختیاری دارم .حتی کمی ترشح مایع زرد رنگ دارم. بعضی مواقع هم اطراف ناحیه مقعدم ملتهب است و همیشه ترشحی از مدفوع ناخواسته ترشح میکنه. می خواستم بپرسم دلیل این چیست؟
سلام
من بعداز عمل فیشری که انجام دادم مبتلا به گازمعده زیادی شدم اگه راه حلی برای رهایی ازاین هست راهنمایی بفرمایید
سلام آقای دکتر خسته نباشید من فیشر یا شقاق در اول مقعد سمت چپ داشتم که قبل از جراحی درد من در سمت چپ بود ولی نمی دانم چرا بعد از جراحی فیشر درد مقعد من در سمت راست است آیا این حالت طبیعی است
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)