خانمي 33 ساله هستم که در ماه آخر بارداري، جنينم به دليل پيچيدن بندناف زنده نماند. در حال حاضر وضعيت روحي خوبي ندارم. از بارداري مجدد هم ميترسم. لطفا بگوييد چه کار کنم؟
خانمي 33 ساله هستم که در ماه آخر بارداري، جنينم به دليل پيچيدن بندناف زنده نماند. در حال حاضر وضعيت روحي خوبي ندارم. از بارداري مجدد هم ميترسم. لطفا بگوييد چه کار کنم؟
اين مساله خيلي قابل پيشگيري نيست. از آنجا که جنين در داخل رحم و در مايع آمنيوتيک شناور است اين اتفاق نادر ممکن است برايش رخ بدهد. اما معلوم نيست که در بارداري بعدي اين اتفاق بيفتد يا خير. يک باور غلط وجود دارد که نوع خوابيدن مادر باعث ميشود بندناف دور گردن جنين بپيچد. اين مشکل هيچ ارتباطي به نحوه خوابيدن مادر ندارد. البته اگر مادر از ماه پنجم به بعد طاقباز بخوابد خونرساني به جنين مختل ميشود بنابراين بهتر است که مادر به پهلوي چپ يا راست بخوابد. ولي اينکه خوابيدن مادر باعث پيچيدن بندناف شود هيچ دليل علمي ندارد.
اشاره نکردهايد چند وقت است از اين اتفاق ميگذرد اما اجازه بدهيد مقداري زمان بگذرد زيرا گذشت زمان از ميزان استرستان کم ميکند و بعد مجددا براي بارداري اقدام کنيد. توصيهام به همه خانمهاي باردار اين است که به حرکات جنينشان توجه کنند. وقتي جنين به هر دليلي مانند پيچيدن بندناف يا دلايل ديگر دچار مشکل ميشود، حرکاتش ميشود. اگر در اين مرحله که حرکت جنين کم شده سريع به پزشک مراجعه کنيد شايد بتوان جنين را نجات داد. البته هيچ دليلي براي اينکه مجددا اين اتفاق رخ بدهد وجود ندارد. ما موارد زيادي داشتهايم که مادر باردار به هر دليلي جنيناش را از دست داده است اما بارداريهاي دوم و سوم به طور طبيعي پيش رفته و نوزاد سالم به دنيا آمده است. ولي اگر واقعا اضطراب اذيتتان ميکند بهتر است يک مشاوره روانشناسي هم داشته باشيد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)