![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
اون مطلب انگلیسی که در باره آناتومی آلت تناسلی و نحوه بزرگ شدن اون اندام کپی کرده اید درسته و هر کسی می تونه اینکارو بکنه... ادعا هم شده که اون داروها می تونن به اون دلیل مفید باشن...خوب کار بر عزیز اثبات مفید بودن این حر فا مهمه...کاملا مشخصه که کسی که تحصیلات طب خونده و اطلاع از نحوه فعالیت طبیعی اندام های مختلف داره... می تونه مطلب طبی بنویسه و ادعا کنه که فلان محصول به این دلیل مفیده... خوب من هم می تونم داخل قوطی پلاستیکی ترکیبی از انواع گیاهان داروئی را بریزم ( داخل کپسول البته) و چنین ادعاهائی بکنم... و دقیقا عین همین مطالب را بلکه به فارسی هم بنویسم... که بله محصول ما چنین می کند و چنان می کند... آیا فکر نمی کنید اثبات کردن این داستان سرائی ها مهمتر از ایجاد چند صفحه اینترنتی است؟
If the penis can hold more blood or expand due to exercising or stretching, over time it will become larger and thicker. All the penis enlargement exercises are designed to break down the cell walls of the Corpora Cavernosa by forcing blood into them. ادعا شده قرص ها باعث افزایش خونرسانی آلت می شود...آیا افزایش خونرسانی باعث بزرگ شدن دائمی احشاء آلت تناسلی می شود؟ آیا فکر می کنید چنین چیزی با منطق سازگار است؟ در ادامه گفته که مصرف همزمان قرص به اضافه کشش آلت شما...با گذشت زمان باعث افزایش قطر و اندازه می شود...این هم غیر قابل قبول است و منطقی نیست. همین طور در ادامه گفته داروهای مذکور برای این منظور تدارک دیده شده که با افزایش فشار خون اون منطقه باعث از هم پاشیدن سلولهای لایه کورپورا کاورنوزا می شود.در جواب باید عرض کنم چنین استدلال هائی دور از واقعیت است و در ثانی همان طور که گفتم اثبات کردن اینها مهم است... و گرنه مطمئن باشید اگر من هم محصولی به مردم معرفی کنم ادعاهای خیلی علمی تر از این حر فا می تونم بیارم... شما اگر به مطلبی اشاره می کنید لینک مقاله مورد نظر رو درج کنید تا اول ببینیم اون سایت چقدر اعتبار علمی داره و بعد به بررسی ادعاهای اونها بپردازیم... من هنوز منتظر لینک شما از سایت معتبر webmd هستم و کنجکاو شدم که ببینم اونها چه گفته اند... هیچ دلیلی برای عدم تحقیق اداره FDA آمریکا در مورد داروهای گیاهی وجود نداره و من در جائی ندیدیم که اون اداره خودشو از انجام اینکار معاف کرده باشه... گرچه گاه به گاه گزارشهائی از اون اداره دریافت می کنیم که در باره بعضی داروهای گیاهی اظهار نظر شده و هشدار به مردم داده شده http://www.fda.gov/bbs/topics/ANSWERS/ANS00832.html اما اصلا گیاهی بودن اون ترکیبات هم زیر سوال است... چه برسد به اینکه مفید هست یا نیست... و مطلب دیگه اینکه اگر گزارش مثبتی ازFDA ندارید... از سایر منابع معتبر دیگه که اشاره کردم استفاده کنید تا بتونید حد اقل اعتماد نه این سایت ... بلکه دست اند کاران سلامت کشور را در باره محصولتون جلب کنید . مجددا و به طور خلاصه مینویسم سایت معتبر- کتب معتبر- متخصصین معتبرداخل کشور- medline پزشکی - اگر سایتی را پاک می کنیم صرفا برای این هست که مانع افزایش بی دلیل رتبه موتور جستجوی آن شویم و یا اینکه سایت مذکور ارزش علمی پائینی داشته... و گرنه اگر احساس کنیم مسئله ای وجود نداره... دلیلی برای اونکار نداریم... کاربر عزیز من نامه آخر شما را حذف کردم...برای اینکه مطلب معتبری در آن پیدا نکردم . تحقیق کردن در امور پزشکی کار ما است و افتخار این سایت این هست که به سوالات تحقیقاتی مردم از طریق کنکاش در منابع معتبر پاسخ دهد... در این مورد هم مطمئن باشید بارها و بارها در منابع معتبر تحقیق شده و غیر از آنچه که عرض کردیم مطلب جدیدی نداریم ...شما اگربه نحوه عملکرد و نتیجه تحقیق این سایت اعتقادی ندارید... یا می تونید به این سایت مراجعه نکنید یا اینکه مطالبتان را به طور خصوصی به مدیریت بفرستید تا بررسی بشه و در صورت مفید بودن برای همگان نمایش داده شود... در غیر این صورت متاسفانه وقت بحث و مناظره در باره مباحثی که بارها صحبت شده و به نوعی پاسخ از همان اول مشخص است و بدیهیات است...نداریم. گمان می کنم به اندازه کافی فرصت صحبت به شما داده ایم و چند ساعتی را هم صرف نوشتن پاسخ شما کرده ایم.شما با این روش استدلالتون ره به جائی نخواهید برد... خلاصه کلام: مدرک معتبر برای اثبات موثر بودن اون محصولات در اختیار نداریم
| امکانات | جستجوی این موضوع |
| حالات نمایش | |
|
|