سلام
در این سایت در مورد یبوست زیاد صحبت شده و من بیشتر آنها رو خوندم به همین خاطر نخواستم بحث جدیدی رو باز کنم و اینجا سوالهام رو مطرح میکنم. گفته شد که اگر مدفوع گلوله ای شکل و سفت باشه نشون دهنده مشکلی در روده هست. این مشکل چی میتونه باشه؟
من دوشنبه پیش دل درد شدیدی گرفتم و درد در تمام ناحیه شکم بود و ناگهانی شروع شد. به بیمارستان رفتم و بعد از آزمایشهای مختلف در عکسبرداری دیدن که روده خیلی پر هست. بقیه آزمایشها مسئله ای رو نشون نمیدادن. اول گفتن که با نوشیدن یه محلول بیرنگ که مزه نمک و وانیل میداد باید روده رو تخلیه کنم که 6 ساعت من رو زجر دادن و معده من نمیتونست این محلول رو نگه داره تا با اصرار من تنقیه رو انجام دادن و بعد از اون من دیگه دردی نداشتم البته به جز مواقعی که فکر میکنم نرماله.
حالا سوال من اینه که آیا اصلا این درد منشاء اش از کجا میتونه باشه؟ من هنوز هم در ناحیه زیر شکم کناره هاش کمی درد دارم که دائمی نیست.
البته خودم حدس میزنم که خوردن زیاد و خیلی زیاد حبوبات در عرض 2 هفته بدون سالاد و خوردن سیب قرمز و موز و سوهان زیاد سوغاتی از ایران باعث کندی حرکت روده من شده بود.
قبل از این اتفاق مدفوع من گلوله ای شکل و سفت بود ولی این مورد برای من کاملا عادی بود و من شکی نکردم.
در حال حاضر به تغذیه ام دقت بیشتری میکنم. در یکی از بحث ها ذکر شد که ماست یبوست میاره. آیا در مورد ماست هست یا در کل تمام لبنیات یبوست مییارن؟
آیا به نظر شما باید آزمایش مدفوع هم بدهم که روی قارچ یا باکتری خاصی آزمایش بشه؟ چون دکترها از من اصلا آزمایش مدفوع نگرفتن. به خاطر مسئله دیگری غده تیروئیدم رو هم 2 هفته قبل مورد آزمایش قرار دادن که اون هم موردی نداشت. البته اون هومونی(نمیدونم اسمش چیه) که باعث تولید 2 هورمون غده تیرویید میشه خیلی خیلی پایین بود ولی هورمونهای تیرویید موردی نداشتن. ممنون میشم اگر سوالهای من رو جواب بدین.
ببخشید که طولانی شد.



LinkBack URL
About LinkBacks





پاسخ با نقل قول

علاقه مندي ها (Bookmarks)