يك سلاح موثر براي مقابله با سرطانهاي خطرناك

پزشكان تاكيد كردند سويا مقاومت بدن را در برابر دو نوع سرطان بسيار خطرناك افزايش مي‌دهد.

به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، نتايج دو گروه از مطالعات مختلف تخصصي نشان داده است مصرف دانه‌هاي سياه از بروز سرطان‌هاي پروستات و سينه تا حد زيادي جلوگيري مي‌كند.

در بررسي‌هاي انجام شده از سوي متخصصان علوم پزشكي دانشگاه نورت وسترن در شيكاگو معلوم شد كه دانه سويا حاوي يك نوع ايزوفلاوون طبيعي موسومو به «جنيستين» است و مصرف روزانه يك عدد قرص سويا حاوي اين ماده از گسترش يا ابتلا به سرطان پروستات جلوگيري مي‌كند.

پروفسور ريموند برگان در اين يافته نشان مي‌دهد كه درمان با سويا اولين درمان غير سمي است كه مي‌تواند از جابه جايي سلولهاي سرطاني جلوگيري كند.

به گزارش روزنامه ديلي اكسپرس، در يك بررسي ديگر كه از سوي كارشناسان دانشگاه بوفالو در نيويورك روي بيش از 1200 زن شركت كننده انجام گرفت مشخص شد كه همين ايزوفلاوونهاي موجود در سويا خطر بروز سرطان سينه را كاهش مي‌دهند.

يافته‌هاي هر دو گروه مطالعات، اخيرا در كنفرانس انجمن مطالعاتي سرطان آمريكا در فيلادلفيا ارائه شده‌اند.