جستجو در سایت توسط گوگل

نمایش نتایج 1 تا 3 از 3 مجموع

موضوع: در مورد خواص سويا

  1. #1
    amir.c آفلاین است عضو دائمی
    تاریخ عضویت
    Jan 1970
    ارسالها
    27

    پیشفرض در مورد خواص سويا

    اين روزها تبليغات زيادي در مورد شير سويا با نام تجاري مكسوي مي شود . آيا واقعا سويا خواص گفته شده را دارد؟ شيرهاي مكسوي داراي مقاديري آهن است آيا مي توان از آن بعنوان يك منبع تامين كننده آهن استفاده كرد؟ آيا سويا ضرر خاصي دارد؟

  2. #2
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    .... به جای شیر گاو از شیر سویا استفاده کنید. شیر سویا به هیچ وجه حاوی کلسترول و هورمون نمی باشد و میزان بسیار کمی چربی اشباع شده دارد. همچنین حاوی ایزوفلاون و سایر مواد شیمیایی گیاهی مفید است که سلامتی را بالا می برد. این نوع شیر همچنین جذب کلسیم و ویتامین های d و b6 را راحت تر می کند....


    شير سويا از نظر غذايي جانشين شير معمولي نمي‌شود
    شير سويا از نظر پروتئين گياهي غني است اما شامل پروتئين حيواني نمي شود.دكتر" ثريا نواب پور" كارشناس صنايع شير ايران در گفت و گو با ايسنا در خصوص شير سويا گفت: سويا جزء غلات است و شير آن همچون مايع پنير قابليت انعقاد پذيري دارد؛ همچنين از نظر پروتئينهاي گياهي غني است .وي افزود: ازآنجايي كه شير سويا خواص مشابهي با گوشت دارد، افرادي كه تمايلي به مصرف گوشت ندارند مي توانند براي جبران كمبود پروتئين گوشت، شير سويا را جايگزين كنند. اين در حالي است كه اين شير نمي تواند جايگزين شير طبيعي باشد .دكتر نواب پور در خصوص خواص وي‍‍ژه شير كه آن را از ديگر مواد طبيعي متمايز مي كند افزود : از آنجايي كه 87 در صد تركيب اصلي شير، آب است، بنابر اين متناسب با نياز طبيعي بدن بوده و به تنهايي قادر است تمام نيازهاي بدن به غير از آهن را تامين كند .وي افزود: البته كمبود آهن با مصرف مواد غذايي حاوي اين ماده مانند سبزيجات و تخم مرغ قابل جبران است. وي با اشاره به لزوم افزايش اين ماده در سبد غذايي خانوارها افزود: متاسفانه با وجود آنكه شير و سبزيجات از نظر مواد غذايي بسيار غني هستند اما در پائين ترين سطح نمودار مصرف سرانه خانوارها قرار دارند. همچنين، روغن گوشت و غلات نيز بيشترين مورد مصرف را نشان مي دهد.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  3. #3
    SM_Emrani آفلاین است تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Jan 1970
    موقعیت
    تهران
    ارسالها
    3

    پیشفرض

    همونطور كه فرمودند شير سويا جاي شير گاو را نمي گيرد. البته پروتپين سويا حاوي كلسيم نسبتا بالايي است اما از آنجا كه ميزان كلسيم موجود در شير گاو هم بيشتر است و هم جذب بهتري دارد از اين جهت جايگزين شير محسوب نمي گردد.
    اما مشكل اين است كه مردم ما هنوز به اندازه ي كافي با فراورده هاي سويا كه سالهاست در كشورهاي پيشرفته شناخته شده هست آشنا نيستند. به عنوان مثال براي عده اي قيمت بالاي شير سوبا قابل هضم نيست در حالي كه هزينه ي تبديل لوبياي سويا به شير و فراورده هاي ديگر آن بالاست و البته با توجه به خواص مثبت و انكار ناپذير آن بايد بگوييم حتي مقرون به صرفه هم هست.
    البته عده اي از مردم قادر به خوردن و در واقع تحمل شير گاو نيستند چون آنزيم لاكتاز در بدن آنها كم استُُ در نتيجه به اين افراد هم مي توانيم علاوه بر مصرف ساير فراورده هاي لبني مثل ماست و دوغُ شير سويا را توصيه كنيم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

قوانین ارسال

  • نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
  • نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
تبلیغات متنی
گیفت کارت
تبلیغات در ایران سلامت