جستجو در سایت توسط گوگل

نمایش نتایج 1 تا 6 از 6 مجموع

موضوع: ترمیم زخم های پوستی به کمک عسل

  1. #1
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض ترمیم زخم های پوستی به کمک عسل

    روشی جدید در استفاده درمانی از عسل در بریتانیا
    http://www.youtube.com/watch?v=I-6U7UgS15E


    اثرات عسل در ترميم زخم و بهبود التيامات


    عسل در ترميم سوختگي ها ، زخم هاي عفوني جراحي و امثالهم مؤثر است . عسل بسيار چسبناک است و آب را از بافت ملتهب جذب مي کند . مثلاً ، تحقيقي در آفريقا نشان داده است که استفاده از پيوند پوست ، برداشت به روشهاي جراحي و حتي قطع عضو زماني که به صورت موضعي از عسل استفاده شده ، کاهش يافته است .در يک تحقيق ديگر در زنان استفاده از عسل در مواردي که براي سرطان فرج عمل جراحي انجام شده بود ترميم زخم را تسريع نمود . همچنين در درمان زخم هاي مزمن و بدبوي جذام مؤثر بوده است .


    چگونه عسل در درمان زخم ها مؤثر است؟
    زمانی که عسل با رطوبت بدن تماس پیدا می کند. آنزیم گلوکز اکسیداز که توسط زنبورها در عسل ایجاد شده است به آرامی آزاد می شود و پراکسید ئیدروژن ضد عفونی کننده به میزان زیادی آزاد می شود و می تواند در حدی که به خود بافت آسیب نرساند، باکتریها را نابود کند.در ادامه با جذب مایعات و مواد مقوی به منطقه آسیب دیده باعث رشد سلولی و جلوگیری از خشک شدن زخم می شود. فعالیت استمیک عسل باعث حضور یک لایه از مایع بین بافتها و بانداژ می شود و باعث می شود در هنگام نیاز بدون درد جابه جا شود و سلولهای جدید پاره نشود.به همین جهت در برخی بیمارستانهای دنیا برای درمان زخم بستراز ترکیبات آن استفاده می شود.

    خواص عسل(مقالات)
    خواص عسل / مقاله و خبر
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  2. #2
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    درمان زخم ها:
    مي توان از گاز استريل آغشته به عسل براي درمان سوختگي‌ها و زخم‌ها استفاده كرد. همچنين براي تسكين درد ناشي از نيش حشرات و جلوگيري از بروز عفونت مفيد است.

    عسل و خراش پوستي
    اين خوراکي شيرين و خوش‌مزه، حاوي 3 ماده موثر و مفيد براي درمان زخم‌هاي ناشي از بريدگي يا خراش است؛ شکر براي از بين بردن رطوبت و در نتيجه از بين رفتن باکتري‌ها و پراکسيد هيدروژن براي ضدعفوني کردن. پس شما مي‌توانيد براي درمان بريدگي‌هاي سطحي‌تان به سادگي از اين ماده شفابخش استفاده کنيد.منبع: Prevention

    سودمندی عسل در بهبود زخم های پوستی
    پژوهشگران بار دیگر بر سودمندی عسل در بهبود زخم های پوستی تاكید كردند . بررسی های جدید محققان در نیوزیلند نشان می دهد: استفاده از عسل باعث تسریع بهبود سوختگی می شود .بر اساس بررسی محققان ، آن دسته از مبتلایان به سوختگی كه به جای پمادهای سوختگی ، از عسل استریل شده استفاده می كنند ، سریعتر از دیگران بهبود می یابند.به گفته محققان: مواد موجود در عسل علاوه بر مبارزه با میكروب ها ، باعث كاهش التهاب در پوست می شود .
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  3. #3
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    يكی ديگر از خصوصيات جالب عسل كه آن را از داروهای ضد باكتری مرسوم مجزا می‌سازد، تقويت بهبود يافتن زخم هاست . داروها ی ضد باكتری علاوه بر نابودی باكتری‌ها به سلول‌های انسان نيز آسيب می‌رسانند . از طرف ديگر، آنها فقط با مهار كردن رشد ميكروب‌ها به بهبودی زخم‌ها كمك می‌كنند. اما عسل به طور مستقيم در بهبودی زخم‌ها دخالت می‌كند. عسل محيط ويژه اي را می آفريند كه برای رشد بافت مناسب است و در عين حال باميكروب‌ها نيز مبارزه می‌كند. به علاوه، رطوبت عسل از درد وتخريب سلولها حين تعويض پانسمانهای خشك شده جلوگيری مي كند .

    عسل دست كم بخشی از توان ترميمی خود را مديون پراكسيد هيدروژن است. اين ماده، رشد رگ‌های خونی را تحريك می‌‌كند. اين رگها اكسيژن، مواد غذايی و سلول‌هايی به نام فيبروپلاست ( كه بافت پيوندی جديدی را می‌سازند) را به موضع زخم هدايت می‌كنند. به علاوه، تركيب ناشناختهای دسته ای از سلول‌های ايمنی به نام منو سيت رافعال می‌كند. اين سلولها عامل رشدی را آزاد می‌كنند كه سلول‌های پوششی را تحريك می‌كنند تا تقسيم شوند و زخم را ببندند. منوسیت‌ها به نوع ديگری از سلول‌های ايمنی به نام ماكروفاژ نيز تبديل می‌‌شوند. اين سلولها، ميكروبها و سلولهای مرده را میبلعند و آنها را هضم مي كنند .

    عسل در بهبود يافتن زخم معده نيز موثر است. يك قاشق چای خوری عسل طبيعی در معده خالی ميتواند مانع رشد باكتری خطرناكی به نام Helicubacter شود كه باعث اغلب زخم‌‌های معده می‌شود. عسل، باكتری‌ مقاوم به آنتی بيوتيكی را كه باعث عفونت ريوی در بيماران مبتلا به فيبروز سيستيك میشود ، Burkholderia cepacia ، در محيط كشت از پا در آورده است.

    به هر حال، همه عسلها از خواصی كه برشمرده شد به يك اندازه بهره‌مند نيستند. شهد بعضی گل‌ها مقدار زيادی كاتالاز دارد . اين آنزيم پراكسيد هيدروژن را تخريب می‌كند. بعضی شهدها، گلوكز اكسيد از را به گرما و نور حساس می‌كنند. با وجود اين، توان ضد ميكروبی بعضی عسلها حتی با جوشاندن آنها از بين نمی‌رود. از اين رو، به نظر میرسد، عسل علاوه بر مولكولهايی كه تاكنون شناخته شده است، مواد ضد ميكروب ديگری دارد كه به دما مقاوم ا ند.

    از زمان مصريان باستان، عسل برای درمان زخم‌ استفاده می‌شده است و به نظر می‌رسد كه باكتری‌ها هنوز توان مقابله با مواد ضد ميكروب آن را پيدا نكرده‌اند. از اين رو، تلاش برای شناخت كامل تر اين ماده ، ما را در مقابله به ابر باكترها كه به آنتی بيوتيك‌های مرسوم مقاوم شده‌اند، ياری خواهد رساند. به هر حال، اين ماده دارويی را همانند ساير داروها بايد با مشورت متخصصان استفاده كرد. زيرا دانه‌های گرده موجود در عسل طبيعی می‌توانند خود باعث عفونت شوند. خوشبختانه، گرده‌ها را با پرتو گاما می‌توان از بين برد، بدون آن كه به خواص دارويی عسل آسيبی برسد. اميد است با تلاش‌های محققان راه برای يك شيوه درمانی جديد يعنی «عسل درمانی» هموار شود

    اثرات ضد باکتري و ضد قارچي :


    شيوه دقيقه اثرات ضدميکروبي عسل ناشناخته مانده است . PH پائين ، تخريب اسمزي ميکروب ها و وجود موارد نابوده کننده باکتري ، که مجموعاً Inhibin ناميده مي شوند مي تواند داراي اين اثر باشد
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  4. #4
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    عسل ، منبع آنتي اكسيدان هاي مفيد


    جام جم آنلاين: اگر در پي بهترين نوع عسل هستيد انواع شهد گلهاي تيره تر را انتخاب كنيد كه زنبورهايي آنها را مي سازند كه ترشحات شيريني كه حشرات بر گياهان بر جاي مي گذارند يعني همان شهد گلها را جمع آوري مي كنند.
    به گزارش هلث دي ، نتايج يك مطالعه جديد واريته هاي اسپانيايي نشان داده است عسل شهد گل در مقايسه با عسلي كه زنبورها از نكتار مي سازند سطوح بالاتري آنتي اكسيدان دارد اما متخصصان مي گويند همه انواع عسل بدون توجه به نوع آن براي سلامت مفيدند.
    عسل علاوه بر ارزشي كه به عنوان يك شيرين كننده دارد حاوي آنتي اكسيدان هاي مفيدي است كه فعاليت ضد باكتريايي دارند.
    در سالهاي اخير جايگاه عسل به عنوان ماده غذايي سالم به ويژه در سايه تحقيقاتي كه قدرت ضد ميكربي و محتواي بالاي آنتي اكسيدان هاي آن را نشان داده اند ثابت شده است.
    در سال 2004 محققان طي يك ارزيابي دريافتند سطوح آنتي اكسيدان در افرادي كه بين چهار تا 10 قاشق چايخوري عسل در روز مي خوردند بيشتر بود. اما در آن زمان مشخص نبود كدام انواع بيشترين مقادير آنتي اكسيداني را داشتند.
    در تحقيق جديد دو نوع عسل شامل عسل ساخته شده از شهد شكوفه گل ها يا نكتار و عسل شهد گل يا هاني ديو كه از يك ماده شيرين و چسبناك مترشحه توسط حشراتي كه روي گياه زندگي مي كنند توليد مي شود را مورد بررسي قرار دادند. نوع دوم فقط در برخي نقاط جهان يافت مي شود و در برخي نواحي غذاي لذيذي محسوب مي شد.
    بر اساس نتايج اين بررسي عسل شهد گل يا هاني ديو سطوح بيشتري آنتي اكسيدان دارد. همچنين محققان دريافتند عسل هاي هاني ديوي اسپانيايي رنگ تيره تري دارند و اسيدي تر از نوع نكتاري هستند.
    به گفته محققان عسل هاي تهيه شده در ساير نقاط جهان نيز بايد چنين ويژگي هايي داشته باشند اما مردم بايد توجه داشته باشند نبايد بيش از حد عسل مصرف كنند.
    در واقع رژیم غذايي غني از آنتي اكسيدان هاي طبيعي شامل ميوه ، سبزيجات تازه ، روغن زيتون و عسل در جلوگيري به ابتلا به بيماري ها موثرند.
    از طرفي عسل سرشار از كربوهيدرات است بنابراين مصرف كنندگان بايد توجه داشته باشند و حدود 80 درصد آن قند است بنابراين بايد به ميزان كافي و نه بيش از حد لازم در برنامه غذايي گنجانيده شود.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  5. #5
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    فوايد عسل و تحقيقات مربوط به آن



    تحقيقات جديد مدارک بيشتري را دال بر سودمند بودن عسل ارائه مي دهد.متخصصين علوم تغذيه در دانشگاه کاليفرنيا دريافته اند که سطح آنتي اکسيدان ها در افرادي که روزانه چند قاشق سوپ خوري عسل مي خورند بالا مي رود.
    Health day به نقل از Heidrun B. Gross يک محقق در امر تغذيه ، مي نويسد با مصرف عسل ، سيستم دفاعي بدن در برابر استرس اکسيداتيو افزايش مي يابد لذا مي توان عسل را در يک برنامه غذائي سالم جاي داد.
    کودکان کمتر از 12 ماه نبايد عسل بخورند زيرا ممکن است نتوانند بطور مناسب آن را هضم کنند.




    درحاليکه شهرت آن بعنوان يک شيريني فاسد شونده باعث مي شود بندرت بعنوان يک غذاي سالم در نظر گرفته شود ، مدت طولاني است که بحث در باره اثرات شفا بخش آن شايع شده است.برخي افراد از آن براي درمان زخم استفاده مي کنند.
    گراس مي گويد دانشمندان بتازگي شروع به تحقيق در باره اثرات سودمند و سلامت بخش عسل کرده اند و ادامه مي دهد که دراين لحظه اثبات علمي اندکي در اين مورد وجود دارد.
    او و ديگر محققان در حال ارزيابي اثر عسل بر آنتي اکسيدان ها که بنظر مي رسد بدن را از مضرات محيطي مانند دود سيگار و مواد شيميائي حفاظت مي کنند ، هستند.
    در يک تحقيق جديد گراس و همکارانش از 25 نفر خواستند بسته به ميزان وزنشان ، هر روز و به مدت يک ماه بين 4 تا 10 قاشق سوپ خوري عسل گياه گندم سياه بخورند.
    آنها عسل را تقريبا به هر شکلي که توانستند خوردند ، با اينکه نمي توانست پخته شده يا در چاي حل شود.
    برخي عسل را بر روي نان تست يا با موز و کره بادام زميني مصرف کردند اما بسياري هم بسادگي قاشق عسل را در دهان مي گذاشتند.
    دانشمندان دريافتند سطوح آنتي اکسيدان ها در افرادي که عسل خوردند افزايش مي يابد.
    متخصصان معتقدند آنتي اکسيدان ها انواع خاص صدمات سلولي ايجاد شده توسط ملکول هايي بنام راديکال هاي آزاد را متوقف مي کنند.
    غذاهاي غني از آنتي اکسيدان ها به تخريب راديکال ها کمک مي کند و به نظر دانشمندان احتمال بيماري هائي همچون سرطان ، بيماري ها و حمله قلبي را کاهش مي دهند.
    گراس مي گويد عسل جايگاه خود را در يک رژِم غذائي سالم دارد و بايد در آن گنجانده شود.
    Nicki J.Engeseth متخصص ديگر در زمينه عسل ، از دانشگاه ايلي نويز که به مطالعه آنتي اکسيدان ها و عسل پرداخته با نظر فوق موافق است و مي گويد يافته هاي مطالعه جديد نشان مي دهند که حتي اگر 80 درصد عسل قند باشد باز هم سالم است.
    عسل مملو از ترکيبات مختلفي است که فعاليت بيولوژيک قوي دارند و حتي ممکن است خواص ميکرب کشي نيز داشته باشد.
    بنظر محققان هنوز روشن نيست که آيا همه انواع عسل يکسانند.
    عطر و رنگ آن بستگي به نوع گل هايي دارد که گرده افشاني آنها توسط زنبور عسل صورت مي گيرد و محققان نمي دانند که آيا برخي واريته ها براي خوردن از ديگر انواع سالم ترند.
    در مورد اين مطالعه عسل گندم سياه بدست آمده از گياه فوق ، يک عسل قهوه اي تيره بوده و عطر تند مشخصي دارد البته عسل براي همه خوب نيست.
    کودکان کمتر از 12 ماه نبايد عسل بخورند زيرا ممکن است نتوانند بطور مناسب آن را هضم کنند.
    همچنين موادي با محتواي قند و کربوهيدرات بالا در عسل وجود دارند اما گراس مي گويد افراد تحت آزمايش او در ماهي که تحت عسل درماني بودند اضافه وزن پيدا نکردند.
    در پاسخ به اين سوال که آيا عسل بر عادات خوردن آنها تاثيري داشت يا نه ، اکثرا اظهار داشتند که با مصرف عسل بعنوان صبحانه احساس پر تري داشتند.
    بنظر مي رسد عسل ، معده را براي مدت طولاني تري پر نگه مي دارد و قطعا تمايل زياد افراد به محصولات شيرين را فرو مي نشاند.
    در رابطه با افزايش حفرات دنداني طبق اظهارات Engeseth مطالعات نشان مي دهند با آنکه عسل چسبنده و شيرين است ، عامل مهمي در ايجاد پوسيدگي دندان محسوب نمي شود.
    وي در ادامه به افراد توصيه نمي کند عسل را جايگزين ميوه و سبزي کنند اما معتقد است اگرآنها مي خواهند چاي خود را با قند شيرين کنند و يا آن را به مواد پخته شده بيفزايند شايد بهتر باشد بجاي آن از عسل استفاده کنند.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  6. #6
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    درمان‎ زخمهاي‎ عفوني‎ با لارو و عسل‎

    تبريز ـ عضو هيئت‎ علمي‎ سازمان‎ پژوهش‎ هـاي‎ علمي‎‎‎ و صنعتي ايـران‎ لارو درمـانـي و عسـل‎ درماني‎ را بهتـريـن‎‎ راه‎ درمـان زخـم‎ هـاي‎ عفوني‎ اعلام‎ كرد.

    دكتـر ميـراب‎ زاده‎ گفت‎: لارو درماني‎‎ و عسل‎ درماني بـراي‎ درمان‎ زخم‎ هايي‎‎‎ كه‎ روش‎ جراحي آنتي بيوتيك‎ تراپي‎‎ درآنها كارسازنيست‎ نه‎ فقط مي تواند جايگزين‎ مناسبي‎‎ باشد بلكه‎ درزخم‎هاي‎ عفوني مزمن‎‎ بيماران ديابتي‎‎ تنهاروش‎ درماني است‎.

    وي‎‎ با بيان‎‎ اينكه‎ علت‎ بستري شدن نيمـي‎ از بيماران‎ ديابتي‎ در بيمارستانهاي‎ كشور زخم‎ پاي‎‎ ديابتي‎‎ است‎ افزود: زخم‎ پاي ديابتي در موارد متعدد منجر به‎ زخم‎ هاي‎ عميق‎ و قـطع‎ پا مي‎ شود و اگر از لارو مگس‎ براي‎‎ جلوگيري از عفونت‎ زخم‎ پاي‎ بيماران‎ ديابتي‎ استفاده‎ شود مي‎توان‎ به‎ مقدار زيادي‎ از قطع‎ پـا در اين‎‎ بيماران جلوگيري‎ كرد.

    عضو هيئت‎ علمي‎‎ سازمان‎ پژوهشهـاي‎ عـلمـي و صنعتي‎ ايران‎ معالجه‎‎ زخم‎ هاي‎ بستر, آبسـه, انواع زخم‎ هاي‎ عفوني‎‎ شديد و عميق‎ پوستـي, زخم‎‎ هاي‎‎ سرطاني‎, عفونت‎ استخوان‎, زخم هـاي سوختگي‎ و قـانقـاريـا را از ديگـر مـوارد درمان‎ باروش‎‎ لارو درماني‎‎ و روش عسل‎ درماني برشمرد.

    وي‎‎ احتياج‎ نداشتن‎ به‎ بيهـوشـي‎, بـستـري و جراحي‎, ارزان‎‎ و موثر بودن در مقايسـه‎‎ بـه روشهاي‎ ديگر, طولاني‎ بودن‎ مدت‎‎ برگشت زخـم‎, درمان‎‎‎ كامل‎‎ و سريع‎ بودن طول مدت‎ درمان را از ويژگيهاي‎ اين‎ روشها اعلام‎ كرد.

    دكتر ميراب‎ زاده‎ همچنين‎ زهر زنبور عسل‎ را دردرمان‎ بيماريهاm.s , ‎ وروماتيسم‎ مفصلي‎ موثر خواند و افزود: در يك‎ بـررسـي‎ از 40 بيمار شديدمبتلا به‎ 13 m.s نفر از ايــن‎ بيماران‎ كه‎ با ويلچر حركت‎ مي‎ كـردنـد بـا زهر زنبور عسل‎‎ به‎ طور كامل درمان‎ شدند.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

قوانین ارسال

  • نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
  • نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
تبلیغات متنی
گیفت کارت
تبلیغات در ایران سلامت