جستجو در سایت توسط گوگل

نمایش نتایج 1 تا 2 از 2 مجموع

موضوع: گوشت‌ چرخ‌كرده» مستعدترين ماده براي آلودگي

  1. #1
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض گوشت‌ چرخ‌كرده» مستعدترين ماده براي آلودگي

    يك فوق‌تخصص بيماريهاي گوارشي اعلام كرد:‌ گوشت‌هاي «چرخ كرده» به دليل تركيبي از مواد مختلف، مستعدترين ماده غذايي براي آلودگي هستند.

    دكتر حسين خدمت در گفت‌وگو با خبرنگار «بهداشت و درمان» خبرگزاري دانشجويان ايران، با بيان اين كه در دو دسته از مواد غذايي امكان آلودگي و مسموميت بيشتري وجود دارد، تاكيد كرد: گوشت و فرآورده‌هاي لبني نسبت به ساير مواد غذايي محيط مساعدتري براي آلودگي و مسموميت دارند.

    وي بدترين شكل نگهداري گوشت را در فضاي خارج از يخچال و بهترين نوع آن را نگهداري در فريزر دانست و افزود: هرچند ميكروب در يخچال رشد كندتري دارد ولي اين رشد متوقف نمي‌شود و گوشت تنها چند ساعت مي‌تواند در يخچال سالم بماند.

    دكتر خدمت اظهارداشت: با توجه به اين كه قصاب‌ها از گوشت‌هاي سالم و خالص براي گوشت چرخ كرده استفاده نمي‌كنند و معمولا در اين گوشت‌ها موادي غير از گوشت نيز وجود دارد بنابراين به دليل عدم اطمينان از گوشت چرخ كرده در قصابي‌ها بهتر است خانواده‌ها در منزل به تهيه گوشت چرخ‌كرده بپردازند.

    وي ادامه داد: از آنجا كه دستگاه چرخ گوشت‌ در قصابي‌ها مدت زيادي در فضاي آزاد قرار مي‌گيرد و تا آخر شب شسته نمي‌شوند بنابراين احتمال آلودگي وجود دارد.

    دكتر خدمت با بيان اين كه گوشت آلوده رنگ و بوي مشخصي دارد، افزود: ولي متاسفانه اكثر مسموميت‌ها زماني رخ مي‌دهد كه ظاهر گوشت و طعم و رنگ آن كاملا طبيعي است بنابراين تنها زماني مي‌توانيم اطمينان كنيم كه فرض كنيم در همه گوشت‌ها احتمال آلودگي وجود دارد.

    خدمت گفت: اگر گوشت پخته شده به صورت گرم چند ساعت داخل فر نگهداري شود مستعد آلودگي به ميكروب است.

    وي همچنين هپاتيت، سقط جنين و مننژيت را از عواررض غذاهاي آلوده به خصوص گوشت آلوده دانست.

    اين فوق‌تخصص گوارش به تمامي افراد توصيه كرد: درخريد گوشت به خصوص گوشت چرخ كرده به پروانه بهداشتي، تاريخ مصرف و انقضاي آن توجه داشته باشند و حتي‌الامكان از خريد گوشت چرخ كرده غيربسته‌بندي خودداري كنند.

    وي به تمامي مادران نيز توصيه كرد: اگر غذاي پخته شده قرار است براي مصرف بعدي استفاده شود، حتما آن را زماني كه حرارت خود را از دست نداده داخل فريزر قرار دهيد و بعد براي مصرف مجدد آن را كاملا بجوشانيد، تا اگر ميكروبي در آن وجود دارد از بين برود.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  2. #2
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    گوشت چرخ‌ کرده آماده از قصابی نخرید


    رئیس اداره ی بیماری‌ های مشترک انسان و حیوان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: هموطنان برای پیشگیری از ابتلا به بیماری تب برفکی، از خرید گوشت چرخ کرده ی آماده از قصابی ‌ها خودداری کنند.



    محمدرضا شیرزادی در گفتگو با ایرنا افزود: تب برفکی یک بیماری حاد و واگیردار دام به ویژه حیوانات اهلی مانند گاو، گوسفند و بز است.



    به گفته ی وی، این بیماری از طریق باد، آب، گوشت و شیر آلوده در دام‌ ها منتشر می ‌شود و موجب لنگی پا، زخم و تاول در دهان و زبان دام می ‌شود.
    گوشت چرخ کرده



    این مقام مسوول در وزارت بهداشت با بیان این ‌که مردم گوشت را حتما از کشتارگاه‌ های مورد تایید سازمان دامپزشکی تهیه کنند، گفت: به دلیل واگیردار بودن این بیماری، بهتر است مردم گوشت چرخ کرده را نیز به صورت بسته‌ بندی با مُهر مورد تایید سازمان دامپزشکی خرید کنند.



    شیرزدای تصریح کرد: اگر فردی نیز تمایل دارد گوشت چرخ کرده را از قصابی تهیه کند، اول گوشت را ملاحظه کرده و در حضور وی، قصاب، گوشت را چرخ کند.



    وی درباره ی خبر شیوع تب برفکی در برخی دا‌م‌ های کشور با اطمینان به مردم گفت که جای نگرانی نیست، فقط مردم حتما از گوشت ‌های مورد تایید سازمان دامپزشکی استفاده کنند.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

قوانین ارسال

  • نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
  • نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
تبلیغات متنی
گیفت کارت
تبلیغات در ایران سلامت