جستجو در سایت توسط گوگل

نمایش نتایج 1 تا 2 از 2 مجموع

موضوع: چرخ کردن سنگدان

  1. #1
    ali400 آفلاین است تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    ارسالها
    2

    پیشفرض چرخ کردن سنگدان

    بعضي‌ها سنگدان را چرخ مي‌كنند و با گوشت چرخ‌كرده مخلوط مي‌كنند. آيا مصرف اين مدل گوشت ضرري دارد؟

  2. #2
    دکتر سید حمید سجاد آفلاین است مدیر کل سایت
    تاریخ عضویت
    May 2004
    موقعیت
    تهران
    ارسالها
    11,981
    Blog Entries
    3

    پیشفرض

    سنگدان، دل و جگر مرغ در فروشگاه‌ها ديده مي‌شود در واقع جزو گوشت احشايي محسوب مي‌شوند و تقريبا مي‌توان گفت از نظر ارزش غذايي هيچ‌ تفاوتي با گوشت معمولي ندارند، حاوي پروتئين‌ها و ساير تركيبات گوشتي است اما يكي از خصوصيات گوشت‌هاي احشايي (دل و جگر و سنگدان) اين است كه ميزان كلسترول و چربي‌هاي اشباع در آنها بالاست اگرچه تركيباتي مشابه گوشت دارد ولي به علت افزايش كلسترول و چربي‌ها مصرفشان بايد محدود شود زيرا چربي‌ها و كلسترول دو عامل اصلي خطر براي بيماران قلبي – عروقي و افراد چاق هستند. توصيه مي‌شود هر ماه يك تا 2 بار بيشتر از اين گروه از مواد غذايي استفاده نشود به خصوص افرادي كه سابقه چربي خون و بيماري‌هاي قلبي و ديابت دارند بهتر است تا جايي كه مي‌توانند از اين دسته از منابع پروتئيني دوري كنند و به طور كلي از مصرف روزانه آنها پرهيز كنند و به هيچ‌عنوان گوشت احشايي را جايگزين گوشت معمولي نكنند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

قوانین ارسال

  • نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
  • نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
تبلیغات متنی
گیفت کارت
تبلیغات در ایران سلامت