مطالعات جديد حاكي از آن است: مصرف گوشت‌هاي پرورشي خطر ابتلا به بيماريهاي ريوي را افزايش مي‌دهد.


به گزارش سرويس بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در گزارشي در مجله آمريكايي «طب دستگاه تنفس و مراقبت‌هاي كلينيكي» دراين زمينه آمده است كه مصرف مداوم و مكرر گوشت‌هاي پرورشي عملكرد ريه‌ها را تضعيف مي‌كند و احتمال ابتلا به بيماري‌هاي مزمن ريوي را افزايش مي‌دهد.


اين پژوهش گسترده بر روي بزرگسالان آمريكايي صورت گرفته است.


محققان مركز پزشكي دانشگاه كلمبيا در نيويورك با مطالعه بر روي داوطلبان و شركت كنندگان در اين پژوهش دريافته‌اند: امكان ابتلا به بيماري مزمن ريوي در افرادي كه در ماه 14 نوبت يا بيشتر از گوشتهاي پرورشي مصرف مي‌كنند بيشتر است.


اين بررسي‌ها نشان مي‌دهد: افرادي كه بيشتر گوشت پرورشي مصرف مي‌كنند، در عوض كمتر از ويتامين c، بتاكاروتن، ماهي، ميوه، سبزيجات و ساير مكمل‌هاي ويتاميني و مواد معدني استفاده مي‌كنند.