جام جم آنلاين: كارشناس ارشد تغذيه گفت: مصرف گوشت مرغ از بروز آلزايمر در دوره ميانسالي جلوگيري مي كند.

امير عباس حبيبي در گفتگو با ايرنا افزود: گوشت مرغ به دليل دارا بودن ويتامين b3 تاثير فراواني در مختل كردن بيماري هاي مغز و اعصاب دارد و مصرف آن از روند رشد اين بيماري ها با بالاتر رفتن سن، پيشگيري مي كند.

وي با بيان اينكه، در ميان گروه گوشت سفيد، مرغ حاوي منابع غني سرشاز از فسفر و آهن و اسيد آمينه است، اظهار داشت: مصرف اين نوع گوشت در بهبود بيماري هايي از جمله آسم، تشنج، فشار خون، ضعف اعصاب و بي خوابي بسيار مفيد است.

حبيبي به افراد به ويژه ميانسالان توصيه كرد، در هفته سه مرتبه از مرغ استفاده كنند و مي توان اين گوشت را با ذائقه هاي مختلف غذايي طبخ كرد.

اين كارشناس ارشد تغذيه خاطرنشان كرد: چربي ها و پوست مرغ، سرطان زا است و بايد پيش از مصرف كاملا پاكسازي شود.