ايسنا: يک فوق‌تخصص تغذيه گفت: «مصرف دل و جگر مرغ، مشکلي براي سلامت مصرف‌کننده‌ها ندارد زيرا ميزان هورمون‌هايي که جهت پرورش مرغ در کشور به کار مي‌رود، ناچيز است.»

دکتر کيومرث دانشور اظهار داشت: «در کشوري مانند ايالات متحده از هر 10 نفر تعداد 7 نفر دچار اضافه وزن شديد هستند که اين معضل ناشي از مصرف مواد غذايي حاوي مقادير بالاي هورمون است اما در کشور ما به دليل گران بودن هورمون، توليدکنندگان نمي‌توانند به ميزان زياد از آن استفاده کنند.» دکتر دانشور در ادامه به توزيع پاچه مرغ در مراکز پخش فرآورده‌هاي گوشتي اشاره کرد و گفت: «توصيه مي‌شود که از اين محصول براي تغذيه استفاده نشود زيرا رعايت موازين بهداشتي در تهيه آن بسيار پيچيده است و از پروتئين بسيار کم‌ارزش و ديرهضمي برخوردار است.» وي در خصوص بيماري‌هاي قابل سرايت از گوشت مرغ به انسان گفت: «سالمونلا تنها بيماري‌اي است که از طريق گوشت مرغ به انسان منتقل مي‌شود که در واقع همان تب حصبه است که مي‌تواند کشنده باشد، اما اگر در شکل شبه حصبه بروز کند که در واقع يک نوع عفونت غذايي تلقي مي‌شود، به مدت يک هفته فرد را بستري مي‌کند و کشنده نخواهد بود.» دکتر دانشور در خاتمه بر اهميت بالاي بهداشتي بودن گوشت مرغ تاکيد کرد و از مسوولان خواست تا در تمامي پروسه‌هاي توليد گوشت مرغ نظارت دقيق داشته باشند.