مطالعات نشان مي‌دهد محدوديت مصرف گوشت قرمز و فرآينده شده خطر حملات قلبي را در زنان کاهش مي‌دهد.
به گزارش WebMD، محققان تاکيد مي‌کنند که کاهش مصرف گوشت قرمز و گوشت‌هاي فرآيند شده به ميزان قابل‌توجهي خطر بروز بيماري‌هاي قلبي را در زنان کاهش مي‌دهد. محققان با مطالعه 84 هزار و 136 زن 30 تا 55 ساله در مدت 26 سال سابقه پزشکي و نحوه زندگي اين زنان را مورد مطالعه قرار دادند. عادات غذايي اين زنان هم تحت پيگيري قرار گرفت. در مدت مطالعه 2 هزار و210 مورد حمله قلبي غيرکشنده رخ داد و 952 مورد مرگ ناشي از بيماري‌هاي کرونري رخ داد. يافته‌ها نشان داد زناني که روزانه 2 وعده گوشت قرمز مصرف مي‌کردند تا 30 درصد بيشتر در معرض خطر ابتلا به بيماري‌هاي قلبي بودند. به گفته اين محققان جايگزين کردن گوشت قرمز و کاهش مقدار آن در رژيم غذايي براي سلامت بسيار مفيد است مرغ، ماهي و مغزها جايگزين‌هاي خوبي براي گوشت قرمز است و با کاهش ابتلا به بيماري‌هاي قلبي عروقي ارتباط زيادي دارد.برخي نتايج اين مطالعه شامل موارد زير است:زناني که روزانه يک وعده مغز مي‌خورند تا 30 درصد کمتر احتمال داشت تا به بيماري‌هاي عروق قلب مبتلا شوند.زناني که در رژيم غذايي‌شان ماهي مي‌خوردند تا 24 درصد کمتر در معرض خطر بودند.زناني که يک وعده در روز از گوشت مرغ و ماکيان استفاده مي‌کردند 19 درصد کمتر در معرض خطر بيماري‌هاي قلبي بودند.زناني که در رژيم غذايي‌شان لبنيات بيشتري بود تا 13 درصد کمتر در معرض خطر بيماري‌هاي عروق قلبي قرار داشتند.نتايج اين تحقيقات در نشريه آمريکايي قلب درج شده است.