من بتازگي احساس مي كنم كه بيضه هاي شریک جنسی ام كوچكتر از سابق شده اند
با توجه به اطلاعاتي كه از اينجا بدست اوردم از ايشون خواستم پيگيري كنند . تصور من اين بود كه بايد به ارولوژيست مراجعه كنند اما متاسفانه يا خوشبختانه به پزشك متخصص غدد مراجعه كردند . دكتر تست تيروئىد و تست هاي هورموني از ايشون گرفتند و سونوگرافي بيضه كردند
از لحاظ تيروىد و سطح هورمونها همه چيز نرمال بود و سونوگرافي بيضه هيچ توده و بي نظمي و ... تشخيص نداد البته در بيضه سمت چپ واريكوسل گريد 1 خفيف تشخيص دادند . دكتر هم ايشون رو معاينه خيلي سريع و اجمالي درحد يك نظر ( كه حلاله ) كردند و گفتند هيچ مورد خاصي نيست .
تا اينجا جاي نگراني نيست ظاهرا اما من نتيجه سونوگرافي ايشون رو ديدم
راستش اندازه بيضه ها در حد نرمالي كه شما ذكر كرديد نيست يا اگر هست در پايين ترين حدش هست و هردو مي دونيم كه كوچكتر شده اند ( اندازه ها 3.8 - 2.4 سمت راست و سمت چپ 3.9 - 2.2 )
با اين تفاسير خواهش مي كنم نام بيماري هاي شايعي كه باعث كوچك شدم بيضه مي شوند رو ذكر كنيد تا ما تك تك با مراجعه به متخصص اونها رو چك كنيم
ممكنه بفرماييد كه تمام مراحل تشخيص طي شده و جا ي نگراني نيست . اما حقيقت اينه بعضي از همكاران شما خيلي ساده و سهل انگارانه از كنار مسايل رد مي شوند . من كه اونجا نبودم اما انتظارم از معاينه حضوري بيضه بيش از يك نگاه 1-2 ثانيه ايي از فاصله 1 متري بود . باز خدا پدر پزشك خودم رو بيمامرزه كه خيلي روي مراجعين وقت ميذاره
بهرحال جهت اطمينان خاطر بفرماييد
دوست من دقيقا چه مراحلي رو بايد طي كنند و چه آزمايشاتي بايد بدهند تا مطمىن بشن كه كوچك شدن بيضه هاشون به بيماري خاصي مرتبط نيست و نتيجه فعل و انفعال طبيعي بدنشون هست
طولاني شد . ببخشيد و يكدنيا تشكر
آها اينم اضافه كنم
شما هم مثل من فكر مي كنيد بهتر بود به ارولوژيست مراجعه مي كردند ؟
علاقه مندي ها (Bookmarks)