متخصصان تغذيه در آمريكا تاكيد كردند كه كاهش كربوهيدرات موجود در رژيم غذايي روشي سريع‌تر براي كاهش چربي كبدي است.

به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، دكتر جفري برونينگ استاديار طب داخلي در دانشگاه تگزاس دراين‌ باره اظهار داشت: كاهش ميزان كربوهيدرات موجود در رژيم غذايي روزانه براي پايين آوردن مقدار چربي كبدي خيلي موثرتر از كاهش مصرف كالري است.

دكتر برونينگ هم‌چنين تصريح كرد: آنچه ما قصد داريم در اين مقاله به شما بگوييم اين است كه اگر پزشكتان به شما گفت بايد مقدار چربي كبد خود را كاهش دهيد، شما مي‌توانيد با اين روش ظرف يك ماه به اين هدف دست پيدا كنيد. اين بررسي‌ها روي 18 شركت كننده صورت گرفته است كه همگي به بيماري كبد چرب غيرالكلي مبتلا بودند.

به نوشته روزنامه بلومبرگ، از اين شركت كنندگان در گروه‌هاي مختلف خواسته شد كه مدت 14 روز مقدار كربوهيدرات يا مقدار كالري را در رژيم غذايي روزانه خود كاهش دهند. پس از دو هفته متخصصان با استفاده از تكنيك‌هاي پيشرفته تصويربرداري متوجه شدند كه مقدار چربي كبدي در گروهي كه كمتر كربوهيدرات مصرف كرده بودند به ميزان خيلي بيشتري كاهش پيدا كرد.

شرح اين آزمايشات به طور مفصل در مجله آمريكايي «تغذيه باليني» به چاپ رسيده است.