با سلام و خسته نباشید.23 سال دارم و حدود 5 ماه است که به بیماری رماتیسم مفصلی مبتلا شدم. حدوداً 5 ماهی هست که چشم راستم بزرگتر از چشم چپم شده.آیا این به خاطر رماتیسمه؟آزمایش برای تیروئید دادم ولی تیروئید نداشتم.
با سلام و خسته نباشید.23 سال دارم و حدود 5 ماه است که به بیماری رماتیسم مفصلی مبتلا شدم. حدوداً 5 ماهی هست که چشم راستم بزرگتر از چشم چپم شده.آیا این به خاطر رماتیسمه؟آزمایش برای تیروئید دادم ولی تیروئید نداشتم.
ظرف 5 ماه که بعیده... اما می تواند یکی از علل برآمدگی و بزرگ شدن چشم ها بیماری التهابی آرتریت رو ماتوئید باشد... هر چند بطور صریح در کتب چشم پزشکی و کتب بیماریهای داخلی به آن اشاره نشده است. تظاهر چشمی در طی زمان در بیماری آرتریت روماتوئید ظاهر می شود چه برای کودکانی که آرتریت روماتوئید کودکان را دارند چه برای بزرگاسالان و مراقبت های زمان بندی شده لازم است. بیشتر بصورت التهاب بافت دور چشم و التهاب طناب عصبی نوری خارج شده از چشم تظاهر می کند که داستانشان مفصل است و در این بحث نمی گنجد لذا بهتره اگر از ناحیه چشم احساس ناراحتی می کنید جهت ارزیابی سلامتی به چشم پزشک مراجعه کنید.
تمام علل بزرگ شدن چشم ها به انگلیسی ( جهت علاقه مندان )
http://www.wrongdiagnosis.com/sympto...sis/causes.htm
عوارض احتمالی آرتریت روماتوئید
۱ـ اختلال بینایی
۲ـ تغییر شکل مفصل به طور دایمی و از کارافتادگی بیمار
۳ـ داروهای مورد استفاده در درمان میتوانند عوارضی به همراه داشته باشند، مثل مشکلات در معده، و مشکلات ناشی از استفادهٔ طولانی مدت از استریید.
۴ـ کم خونی متوسط
آرتریت روماتوئید(اخبار وگزارشات)
آرتریت روماتوئید(اخبار وگزارشات)
عضو تحریریه علمی ایران سلامت
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
علاقه مندي ها (Bookmarks)