جستجو در سایت توسط گوگل

نمایش نتایج 1 تا 3 از 3 مجموع

موضوع: اثر انواع چربیهای غذایی روی سرطان سینه

  1. #1
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض اثر انواع چربیهای غذایی روی سرطان سینه

    اسیدهای چرب اشباع شده
    در حیوانات آزمایشگاهی سبب افزایش رشد تومور سینه شده است.

    اسیدهای چرب اشباع نشده و با یک باند دوگانه
    از جمله چربیهای فراوان در روغن زیتون است و نتایج مطالعات متناقض می‌باشد. مطالعات در کشورهای مدیترانه که مصرف چربی آنها 42% از کل انرژی است ولی خطر سرطان سینه در آنها بسیار کمتر از کشورهایی مثل آمریکا که بیشتر روغن زیتون است، موثر می‌باشد. ولی برخی تحقیقات بیان کرده که شاید ویتامینها و ترکیبات فلاونوئیدی موجود در روغن زیتون در کند کردن رشد سرطان سینه نقش داشته است.

    اسیدهای چرب اشباع نشده با چند باند دوگانه
    اسیدهای چرب امگا -3 که در روغن ماهی و کتان فراوان است از رشد سلولهای سرطانی سینه انسان و توسعه و رشد آن اسیدهای چرب امگا -6 (موجود در روغن ذرت) با شیوع، اندازه و میزان رشد تومور سینه ارتباط دارد. در مطالعات حیوانی نسبت بالای امگا -3 به امگا -6 اندازه رشد تومور و شیوع سرطان سینه را کاهش می‌دهد.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  2. #2
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    غذاهاي چرب خطر بروز سرطان پستان را افزايش مي‌دهد


    بررسي‌هاي محققان شهر پوتسدام در شرق آلمان نشان داد مصرف مواد غذايي غني از چربي، خطر ابتلا به سرطان سينه را افزايش مي‌دهد.

    به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا - منطقه علوم پزشکي تهران، موسسه آلماني تحقيقات تغذيه در شهر پوتسدام «دي اي اف ايي » اعلام کرد: زناني که در خوردن گوشت و ساير غذاهاي چرب زياده روي مي‌کنند و به اندازه کافي نان، آب و ميوه نمي‌خورند بيشتر در معرض ابتلا به سرطان سينه قرار دارند.

    براساس اين گزارش، احتمال مبتلا شدن اين زنان به سرطان سينه ظرف مدت شش سال، دو برابر زناني است که رژيم غذايي متفاوتي دارند.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  3. #3
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    ممکن است اسیدهای چرب در پیشگیری یا تشدید تکثیر تومورهای سرطانی پستان نقش داشته باشند


    اسیدهای چرب موجود در چربی‌ها در پیشگیری یا تشدید تکثیر تومورهای سرطانی پستان نقش دارد .
    بر اساس یک مطالعه نوع اسیدهای چرب موجود در چربی‌ها در پیشگیری یا تشدید تکثیر تومورهای سرطانی نقش دارد. اسیدهای چرب غیر اشباع با چند پیوند دوگانه گروه n-6 سنتز و ترشح پروستاگلاندین را تشدید می‌کنند که این عوامل تومورهای سرطانی را توسعه می‌دهد و اسیدهای چرب گروه n-3 از این عمل جلوگیری می کنند.

    به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، این مطالعه توسط نسرین عاقلی عضو هیأت علمی دانشکده علوم پزشکی فاطمیه و انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شهید بهشتی انجام شده است نقش تغذیه در سرطان پستان در گروه های در معرض خطر بررسی شده است.

    مواد غذایی چرب در سنین کودکی باعث می شود که روند رشد افزایش یافته و سن قاعدگی پایین بیاید که این عمل خود خطر سرطان پستان را افزایش می دهد؛ عقیده بر این است که وضع تغذیه در سنین پائین در ابتلا به سرطان پستان تأثیرگذار تر از تغذیه در سنین بالاتر است.

    همچنین نتایج تحقیقبات حاکی است دریافت کالری زیاد، پر خوری و ازدیاد دریافت چربی را به دلیل اینکه بر نمایه توده بدن اثر گذاشته و ترشحات عدد و اعمال متابولیکی را تحت تاثیر قرار می دهد به سرطان پستان ارتباط داده اند.

    در حال حاضر بین ۱۰-۵ درصد، علل سرطان ها به عوامل ارثی نسبت داده می شود و ۹۰ تا ۹۵ درصد انها را نتیجه تاثر عوامل محیطی می دانند. ۶۰ درصد سرطان ها از طریق رعایت بهداشت و تغذیه صحیح قابل پیشگیری هستند. یکی از مهمترین عوامل محیطی رژیم غذایی است و از بین عوامل تغذیه ای چربیها را در وجه اول اهمیت قرار داده اند.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

قوانین ارسال

  • نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
  • نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
تبلیغات متنی
گیفت کارت
تبلیغات در ایران سلامت