با عرض سلام خدمت شما پزشك محترم سايت.
من 4 سال پيش بعد از سقط دچار پرولاكتين بالا شدم كه البته دو سال بعد از آن تشخيص داده شد. مدتي برو موكريپتين و سپس كابرگولين خوردم. بعداز مصرف يك ماه قرص پرولاكتينم پايين آمد و زير رنج آزمايشگاه قرار گرفت و تا يكسال نيم هم همينطور پايين ماند. ام آر اى دادم و هيپوفيز سالم بود. دكتر دارو را قطع كرد. اما 6 ماه بعد(خرداد ماه امسال) كه فكم را جراحي كردم و همزمان براي بارداري اقدام كردم استرس شديدي به من وارد شد دوباره بالا رفت. و دوباره هفته اي نصف قرص را شروع كردم. فعلا هم خيلي پايين آمده و دفعات قبل كه با مصرف قرص به 35 رسيده بود اما حالا بين يك تا 3 است كه خيلي پايين است.
مانند گذشته هفته اي نصف قرص يعني 0.25 ميلي ميخورم.
جلوگيري هم نمي كنم و ميخواهم بچه دار شوم. پريودهايم هم منظم است. دو ماه گذشته هم در اثر كيست اچ دي خوردم و دوباره اين ماه اقدام كردم.
نگراني من درباره عوارض اين دارو است. هم بر سيستم بدنم و هم بر باروري ام. چون جايي را نتوانستم پيدا كنم كه درباره عوارض دارو بر كبد و قلب و ... چيزي گفته باشد. اگر كه ممكن است درباره عوارض دراز مدت آن برايم بنويسيد.
دليل بالا رفتن هورمون چيست ؟ تاكي با وجود ثابت شدن هورمون بايد دارو بخورم.؟
آيا اين عجيب نيست كه با مقدار كم دارو هورمون پايين مي آيد و با قطع آن و استرس سريع بالا ميرود؟
سوال ديگرم اين است كه آيا پرولاكتين بسيار پايين همانند مقدار بالاي آن عوارض بدي دارد يا نه. و مقدار پايين آن نيز موجب نازايي ميشود؟
از طولاني شدن سوالم عذر ميخواهم.
با تشكر

LinkBack URL
About LinkBacks

علاقه مندي ها (Bookmarks)