جستجو در سایت توسط گوگل

نمایش نتایج 1 تا 6 از 6 مجموع

موضوع: ویتامین d- سرطان

  1. #1
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض ویتامین d- سرطان

    كمبود ويتامين دي (‪ ،(d‬عامل مهم سرطان

    مقادير پايين ويتامين دي (‪ (d‬ارتباط زيادي با سرطان به ويژه سرطان‌هاي دستگاه گوارش و مرگ ومير ناشي از آن دارد. ويتامين دي كه منشا بسيار مهم آن نور آفتاب به شمار مي‌رود، در پيشگيري از بسياري از انواع سرطان‌ها به عنوان يك عامل ضد سرطاني نقش مهمي دارد و به‌همين جهت است كه امروزه از نورآفتاب در مهارو شكل‌گيري بسياري از سرطان‌ها درانسان به عنوان يك عامل مهم ياد مي‌شود.

    عوامل تعيين‌كننده سطوح خوني ويتامين دي عبارتند از نوع رژيم غذايي و ويتامين دي موجود در قرص ها، نوع منطقه جغرافيايي، ميزان فعاليت بدني و قرارگرفتن در معرض آفتاب.

    بررسي‌ها نشان‌مي‌دهد افزايش ويتامين دي در خون، به‌ميزان ‪ ۲۵‬نانومول در ليتر، سبب كاهش خطر ابتلا به سرطان به‌ميزان ‪۱۷‬درصد وكاهش مرگ ومير ناشي از سرطان به ميزان ‪ ۲۹‬درصد خواهد شد.

    مصرف هم زمان اين ويتامين با كلسيم، همچنين سبب كاهش ميزان شكستگي و به ويژه در پيشگيري از سرطان‌هاي روده بزرگ ، پستان و تخمدان دارد.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  2. #2
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    کاهش 50 درصدی سرطان لوزالمعده با مصرف ویتامین d

    محققان دریافته اند که مصرف ویتامینd احتمال ابتلا به سرطان لوز المعده را تا حدود 50 درصد کاهش می دهد.
    به گزارش سلامت نیوز به نقل از مرکوری نیوز، ویتامین d با خاصیت جلوگیری از رشد بی رویه سلولی از بروزتوده ها و تومورهای سرطان لوز المعده جلوگیری می کند.

    البته پیش از این خاصیت ضد سرطانی ویتامین d در مورد سرطانهای روده بزرگ و سینه نیز به اثبات رسیده بود.

    کارشناسان توصیه می کنند که مصرف روزانه 450 واحد بین المللی ویتامین d که در اکثرمکمل های مولتی ویتامین نیز به همین میزان استفاده شده است، احتمال بروز سرطان لوز المعده را تا بیش از 43 درصد کاهش می دهد.

    لازم به ذکر است ، مصرف بیشتر از این میزان ویتامین نیز تاثیر بیشتری در پیشگیری از بروز سرطان در بدن نخواهد داشت ، اما چنانچه دوز مصرفی روزانه آن کمتر باشد برای مثال در حدود 150 تا 300 واحد باشد احتمال پیشگیری از سرطان لوزالمعده به 22 درصد خواهد رسید.

    محققان به مدت بیش از یک دهه بر روی 46000 مرد و 75000زن بررسی هایی انجام داده اند ، نتیجه این بود که افرادی که از ویتامین d و کلسیم به میزان مناسب و کافی استفاده کرده بودند بسیار کمتر دچار سرطان مذکور شده بودند.

    این موضوع به ویژه در افراد 50 تا 70 سال که این ویتامین به همراه شیر در رژیم غذایی آنها قرار داده شده بود به طور قابل ملاحظه ای آشکار بود.

    البته در مورد افراد کهنسال باید مصرف روزانه 400 واحد از این ویتامین به 600 واحد افزایش یابد.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  3. #3
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    مصرف ویتامین d در مهار سرطان سینه تاثیر دارد
    تاثیرات ویتامین d در مهار سرطان سینه

    ویتامین d میتواند در کنترل و مهار سرطان سینه موثر واقع شود. بر پایه مطالعات اخیر دانشمندان کانادایی، بانوانی که در بدنشان دچار کمبود ویتامین دی هستند، بیش از زنانی که این مشکل را ندارند در برابر سرطان سینه آسیب پذیر بوده و جان خود را از دست میدهند.

    به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، پژوهشهای دکتر «پملا گود وین» از دانشگاه «ماونت سینای تورنتو» حاکیست که تفاوت معناداری ما بین واکنش بدن زنان دارای ویتامین دی با زنانی که فاقد این ویتامین به قدر کافی در بدن خود نیستند در برابر سرطان سینه وجود دارد.

    ویتامین دی توسط پرتو فرابنفش خورشید و بوسیله پوست بدن انسان به صورت طبیعی تولید میشود. لازم به ذکر است که دانشمندان قرار گرفتن در معرض اشعه خورشید بیش از ۱۵ دقیقه در روز را به علت احتمال ابتلای به سرطان پوست توصیه نمیکنند.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  4. #4
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    تاثير مصرف ويتامين «د» در پيشگيري از ابتلا به سرطان


    ايسنا: ميزان مرگ و مير ناشي از سرطان پستان در نواحي جنوبي و روستايي كمتر از نواحي شهري و شمالي است كه علت اين موضوع به تابش بيشتر نور خورشيد در آن مناطق بازمي‌گردد.


    محققان دانشكده پرستاري و مامايي دانشگاه علوم پزشکي اصفهان با انجام پژوهشي دريافته‌اند، مصرف روزانه 1000 واحد بين‌المللي از ويتامين d مي‌تواند خطر ابتلا به سرطان پستان را 10 تا 50 درصد كاهش دهد. بعد از بيماري‌هاي قلبي و عروقي و حوادث، سرطان‌ها سومين علت مرگ و مير در ايران به حساب مي‌آيند كه در بين سرطان‌ها، سرطان پستان شايع‌ترين سرطان در ميان زنان است. طبق پژوهش‌هاي انجام شده، زنان 20 تا 29 ساله اي كه 9 ليوان شير در هفته مصرف مي‌كنند در مقايسه با زناني كه كمتر از 5 ليوان شير مي‌نوشند، 25 درصد كمتر به سرطان پستان مبتلا مي‌شوند. همچنين زناني كه روغن‌ ماهي غني از ويتامينd را براي 10 سال يا بيشتر دريافت مي‌كنند، 36 درصد کمتر به اين بيماري (البته در مقايسه با ساير زناني كه روغن ماهي مصرف نمي‌كردند)، مبتلا مي‌شوند. با توجه به نتايج نهايي اين بررسي، تجويز و مصرف ويتامين d با توجه به فعاليت آنتي‌اكسيداني اين ماده مغذي در پيشگيري و افزايش بقاي عمر بيماران مبتلا به سرطان پستان مفيد است.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  5. #5
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    ويتامين d دشمن سرطان


    زناني كه غذايشان حاوي مقادير بيشتري ويتامين d باشد، كمتر در معرض بروز سرطان سينه قرار دارند.

    به گزارش سرويس «بهداشت و درمان» خبرگزاري دانشجويان ايران، مطالعات متخصصان علوم پزشكي نشان مي‌دهد: ويتامين d داراي خواص ضد سرطاني است كه در مهار رشد و تشكيل عروق تغذيه كننده تومورها بسيار مؤثرست.

    همچنين، اين مطالعات مشخص كرده مناطقي از بدن انسانها كه از نور آفتاب بيشتري برخوردارند داراي شيوع پايين‌تري از سرطانهاي سينه، پروستات و روده بزرگ است.

    محققان مي‌گويند ويتامين d را مي‌توان با قرار دادن پوست زير نور آفتاب بدست آورد. زيرا در زير پوست انسان پيش‌سازهاي ويتامين d قرار دارد كه اگر در برابر نور قرار گيرند توليد ويتامين d مي‌كنند.

    مصرف شيرهاي غني شده با اين ويتامين و همچنين غذاهاي دريايي نيز مي‌تواند منبع خوبي براي دسترسي آسان به ويتامين d باشد.

    مدت زمان لازم براي توليد اين ويتامين به وسيله نور آفتاب، حمام آفتاب 10 تا 15 دقيقه‌اي است


    ××××××

    سيب سلامت انسان را تضمين مي‌كند

    سيب و آب تازه آن سموم بدن را دفع كرده و براي بدن بسيار مفيدست.

    به گزارش ايسنا، سيب از ميوه‌هايي است كه انواع گوناگون آن در تمام فصول سال موجودست، ولي فصل پاييز وقت مناسبي براي خريد انواع تازه آن است.

    ميوه سيب سرشار از ويتامينهاي a ، b، c و پتاسيم كه نقش آنها در سلامتي انسان بر هيچ كس پوشيده نيست.

    سيب حدود يك چهارم از نياز روزانه انسان به ويتامين c را تامين مي‌كند و خوردن منظم و روزانه آن به كاهش كلسترول بد خون، محافظت بدن در برابر سرطانها مي‌شود.

    همچنين سيب تازه به تنظيم قند خون در افراد ديابتي كمك مي‌كند.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  6. #6
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    ويتامين D خطر ابتلای به سرطان را کاهش می دهد
    مصرف ویتامین Dباعث کاهش چشمگیر خطر ابتلای به انواعی از بیماری سرطان می شود.

    پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیا در آمریکا با مراجعه به مطالعات انجام شده در خلال 63 سال اخیر نتیجه گرفته اند که استفاده از غذاهای دارای مقادیر زیاد ویتامین Dهمراه با مکمل های غذایی حاوی این ویتامین می تواند خطر ابتلای به سرطان پستان، سرطان تخمدان و سرطان روده بزرگ (کلون) را تا پنجاه درصد کاهش دهد.
    در واکنش نسبت به انتشار این خبر، سازمان های خیریه مبارزه با سرطان ضمن استقبال از یافته های دانشمندان آمریکایی هشدار داده اند که مصرف بیش از اندازه این ویتامین در عین حال می تواند به کبد و کلیه آسیب برساند.

    پوست انسان در برابر نور آفتاب نوع طبیعی ویتامین D- موسوم به ویتامین D3 - را تولید می کند اما این ویتامین به طور وفور در برخی انواع خوراکی ها، مانند ماهی های چرب، کره نباتی (مارگارین) و گوشت وجود دارد.
    محققان آمریکایی در این تحقیقات به بررسی رابطه بین میزان ویتامین Dموجود در خون و درصد ابتلای به سرطان پرداخته اند.

    این تحقیقات نشان می دهد که درصد درمان سرطان پستان، روده بزرگ، پروستات و تخمدان در میان سیاهپوستان کمتر از سفید پوستان است و پژوهشگران گفته اند که علت این تفاوت می تواند کارآیی کمتر پوست تیره رنگ در ساختن طبیعی این ویتامین باشد.


    مطالعاتی که در انجام این پژوهش مورد استفاده قرار گرفته شامل تحقیقاتی است که بین سال های 1966 تا 2004 در کشورهای مختلف در زمینه موارد ابتلای به سرطان انجام شده است.

    نتیجه به دست آمده نشان می دهد که دست کم در برخی از انواع سرطان نمی توان ارتباط بین سطح ویتامین D در خون و خطر ابتلای به این بیماری را نادیده گرفت.



    مقدار مصرف

    پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیا نتیجه گرفته اند که مصرف روزانه ویتامین Dدر حدود 1000 واحد بین المللی (IU) - حدود 25 میلی گرم - می تواند خطر ابتلای به سرطان روده را 50 درصد و خطر ابتلای به سرطان پستان و تخمدان را حدود 30 درصد کاهش دهد.
    قرار گرفتن در معرض نور آفتاب منبع مناسبی برای تامین ویتامین دی است اما خطراتی را در پی دارد


    در گزارش این پژوهشگران در عین حال نسبت به استفاده بی رویه از این ویتامین هشدار داده شده است.

    مصرف بیش از 2000 واحد بین المللی ویتامین Dدر روز می تواند به جذب بیش از اندازه کلسیم منجر شود که احتمال آسیب رساندن به کلبه و کبد را به همراه دارد.

    انتشار نتایج تحقیقات دانشمندان آمریکایی با استقبال تعدادی از کارشناسان مواجه شده که با استناد به معتبر بودن این پژوهش، خواستار اقدام دولت ها در زمینه آگاه سازی مردم و هدایت آنان در این زمینه شده اند.

    در صورتی که پوست بدن انسان به اندازه کافی در معرض تابش نور آفتاب قرار نگیرد، مقدار مفید ویتامین Dرا می توان از منابع غذایی همراه با مکمل های موجود تامین کرد.
    نکته دیگری که در ارتباط با تحقیقات اخیر مورد توجه قرار گرفته است خطراتی است که قرار گرفتن طولانی مدت در معرض نور خورشید می تواند برای فرد در پی داشته باشد.


    به این دلیل، توصیه شده است که برای دریافت مقدار لازم این ویتامین بهتر است از مواد غذایی مناسب استفاده شود.

    نتیجه تحقیقات اخیر دانشمندان آمریکایی در نشریه American Journal of Public Healthمنتشر شده است.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

قوانین ارسال

  • نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
  • نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
تبلیغات متنی
گیفت کارت
تبلیغات در ایران سلامت