جستجو در سایت توسط گوگل

نمایش نتایج 1 تا 2 از 2 مجموع

موضوع: کم کردن وزن - چاي سبز

  1. #1
    foroogh673 آفلاین است عضو دائمی
    تاریخ عضویت
    Jan 1970
    ارسالها
    35

    پیشفرض کم کردن وزن - چاي سبز

    با سلام و با آرزوي قبولي طاعات و عبادات
    آيا گزارشي از افزايش متابوليسم با خوردن چاي سبز ديده شده؟ چه مواد غذايي باعث افزايش متابوليسم مي شود؟
    با تشكر

  2. #2
    دکتر سید حمید سجاد آفلاین است مدیر کل سایت
    تاریخ عضویت
    May 2004
    موقعیت
    تهران
    ارسالها
    11,972
    Blog Entries
    3

    پیشفرض

    چای باعث افزایش متابولیسم بدن شما می شود بسیاری از مردم در مورد کم بودن متابولیسم بدنشان شکایت دارند و می گویند این امر باعث چاقی در آنها می گردد . چای سبز به عنوان یک فاکتوری که واقعا باعث افزایش سرعت متابولیسم میشود به اثبات رسیده و شما می توانید ۷۰ الی ۸۰ کالری اضافی دریافتی خود را نیز با نوشیدن فقط ۵ فنجان چای سبز در روز بسوزانید . پس از یک سال شما قادر خواهید بود که ۴ کیلوگرم از وزن خود را فقط با نوشیدن چای سبز از دست بدهید .البته ۱۵ دقیقه پیاده روی روزانه نیز همین اثر را خواهد داشت ...

    خاصيت چاى سبز براى كاهش وزن

    چاى سبز و عصاره آن باعث افزايش سوخت كالرى و چربى هاى ذخيره شده بدن و در نتيجه باعث كاهش وزن مى شود.تحقيقات پيشين بر روى حيوانات نشان داده كه عصاره چاى سبز باعث افزايش فرآيند «ترموجنسيز» مى شود. اين فرايند مربوط به توليد گرماى بدن است كه در اثر هضم، جذب و متابوليسم غذاها در بدن ايجاد مى شود. اين تحقيقات مشابه اين فرآيند را بر روى انسان نيز اثبات كرده است. كافئين چاى سبز همچنين باعث افزايش ۲۸ تا ۷۰درصدى «ترموجنسيز» در بدن مى شود.وقتى كه «افيدرين» برگ به چاى سبز همراه با كافئين افزوده مى شود، اين خاصيت دو برابر مى شود.در چاى سبز ماده اى به نام egcg نيز وجود دارد كه تركيب اين ماده و كافئين و افيدرين اثر بيشترى بر روى اين فرآيند دارند. اما نكته اى كه وجود دارد اين است كه مصرف چاى سبز و استفاده از كپسول هاى آن به سرعت باعث كاهش وزن نمى شوند و بايد علاوه بر مصرف اينها، از رژيم غذايى مناسب و ورزش متناوب و مداوم نيز استفاده كرد تا به نتيجه مطلوب رسيد.

    چاي سبز باعث كاهش وزن مي‌شود

    مطالعات نشان مي‌دهد كه عصاره چاي سبز به علت اكسيد كردن چربي‌ها باعث كاهش وزن مي‌شود. به گزارش خبرنگار سرويس «بهداشت و درمان» خبرگزاري دانشجويان ايران، چاي سبز داراي خاصيت ضدالتهاب، كاهنده كلسترول و ضدباكتري است. پليس فنل‌هاي چاي سبز باعث مهار عوامل سرطان‌زا مي‌شوند. همچنين چاي سبز از تاثيرات مخرب اشعه ماوراء بنفش روي dna جلوگيري مي‌كند. فلاونوئيدهاي چاي سبز باعث كاهش كلسترول سرم خون مي‌شوند و فشار خون را نيز كاهش مي‌دهند به طوري كه مصرف 3 ليوان چاي در روز احتمال امراض قلبي را كاهش مي‌دهد. آنتي اكسيدانهاي قوي موجود در چاي جزء عناصر جلوگيري كننده از سرطان در مراحل اوليه گسترش و پيشرفت هستند. چاي سبز حاوي فلورايد است كه باعث سفت شدن ميناي دندانها مي‌شود؛ همچنين چاي حاوي منگنز است كه باعث رشد و توليد دوباره و شكل دادن استخوانها مي‌شود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

قوانین ارسال

  • نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
  • نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
تبلیغات در ایران سلامت