سلام من حدود سه ماه پيش عمل واريكوسل انجام دادم اما تا كنون بچه دار نشديم
و بعد از اين مدت در بيضه سمت چپم احساس درد دارم و بي حسي در سمت چپ
مثانم لطفا مرا راهنماي كنيد
سلام من حدود سه ماه پيش عمل واريكوسل انجام دادم اما تا كنون بچه دار نشديم
و بعد از اين مدت در بيضه سمت چپم احساس درد دارم و بي حسي در سمت چپ
مثانم لطفا مرا راهنماي كنيد
باید برید مجددا تست مایع منی بدید.. ببینید وضعیت تولید اسپرم ها از نظر کیفیت و کمیت چطور هست.. اما معمولا واریکوسل
بیماری خوش خییمی هست . بلافاصله پس از عمل کیفیت و کمیت اسپرم ها به حالت عادی در میاد..
اما اگه طبیعی بود باید قدم به قدم ارزیابی بشه ببینیم مشکل از کجاست
ادامه سوال های فرهاد:
دكتر فرموديد ازمايش
بگيرم ازمايش s-a گرفتم كه دكتر ازمايشگاه بعد از سه بار ازمايش گفت كه خيلي ضعيف
است.لطف كنيد نظر خودتون را در مورد ازمايشم بديد تا بهتر متوجه شوم كه چكار بايد كنم.
volome...1.5
color &Appearance.....Milky
viscocity.....( moderate
ph...8.0
liquefaction.........complete
count per ml.....40.omil
vary active & active....20
low active.....20
non active.....60
W.B.C......10-15
abnormal forms..............30%
با تشكر در ضمن دكتر الان 5 سال ازدواج كردم و 4 ماه پيش عمل واريكوسل انجام دادم.موفق باشيد.[/b]
جواب:
ما معمولا قصد نداریم تو تالار ها طبابت کنیم.. چون کار درستی نیست.. اما چون میتونه به ادامه بحث واریگوسل ما کمک کنه .. بد نیست که صحبت کنیم. اگه به این معیار ها توجه کنید
شما حد اقل های لازم رو دارا هستید. و من فکر کنم به اندازه کافی عمل جراحی شما موفقیت آمیز بوده... چون هم کیفیت رو درست کرده.. هم کمیت رو. اگه قصد بچه دار شدن دارید.. اقدام به مقاربت کنید و اگر احیانا همسزتون مشکلی نداره.. و بازهم
حامله نمیشه.. باید به سایر مسائلی که مانع تشکیل نطفه میشه فکر کرد.. که داستان مفصلی هست.
با عرض سلام من مشکل واريکوسل خفيف داشتم .....چون تا حالا بچه دار نشديم تحت نظر دکتر هستيم
به من داروي پنتوکسي فيلين داده ان ...ميخواستم ببينم ...موارد استفاده اين دارو چيست....و ارتباط آن با مشکل من؟
پنتوکسیفیلین داروئی هست که میزان جریان خون رو در عروق زیا د میکنه.یکی از مزایای اون اینکه در کسانی که به دلیل دچار مشکلات گردش خون در عروق شدن.. درد ناشی از این مشکل رو کمتر میکنه.مسلما از مزایای دارو برای حل مشکلات عروق
منطقه مورد, در واریکوسل استفاده میشه.
عضو تحریریه علمی ایران سلامت
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
علاقه مندي ها (Bookmarks)