جستجو در سایت توسط گوگل

نمایش نتایج 1 تا 2 از 2 مجموع

موضوع: واریکوسل عمل شده

  1. #1
    mehdi1661355 آفلاین است تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Jul 2008
    ارسالها
    2

    Question واریکوسل عمل شده

    مردی 32 ساله و مجرد هستم .حدود ده ماه قبل به علت احساس سنگینی در قسمت بیضه ها به پزشک مراجعه کردم. پس از انجام سونوگرافی با پروب M7.5 مشخص شد در سمت راست دارای واریکوسل خفیف با دیامتر وریدی 2.2 و در سمت چپ دارای واریکوسل واضح با دیامتر وریدی 2.6 و 2.8 می باشم .با توصیه پزشک عمل جراحی کردم.پزشک فقط قصد عمل سمت چپ را داشت ولی از او خواستم سمت راست را هم عمل کند. بعد از عمل کم وبیش احساس سنگینی خفیفی درسمت چپ داشتم .خصوصاً زمانی که ادرار یا مدفوع را نگه می داشتم. به پزشک دیگری مراجعه کردم. بعد از آزمایش اسپرموگرام مشخص شد وضعیت اسپرم ها مطلوب است و سونوگرافی با پروب M 5 نشان می داد واریکوسل واضحی وجود ندارد.به توصیه پزشک سونوگرافی وبا توجه به اینکه پزشک دوم کمی تشخیص واریکوسل داده بود سونوگرافی با پروب M7.5 را دوباره انجام دادم.پزشک سونوگرافی از عمل جراحی بی اطلاع بود وفقط به او گفتم : مشکوک به واریکوسل هستم. این بار سونوگرافی نشان می داد در سمت راست موردی وجود ندارد ولی در سمت چپ دارای واریکوسل خفیف با دیامتر وریدی 2.3 درحالت ایستاده و مانور والسالوا می باشم. پزشک جراح اظهار می داشت برخی اوقات بعد از مسدود شدن عروق متسع چون جایی برای گریز خون باقیمانده وجود ندارد ممکن است این عروق در سونوگرافی به صورت واریکوسل به نظر برسند. میخواستم ببینم آیا این مورد صحت دارد یا نه؟ آیا ممکن است بعد از گذشت ده ماه دوباره واریکوسل بازگشت نموده باشد ؟ با توجه به اینکه در این مدت سبک زندگی ام را تغییر داده ام واز ایستادن های طولانی مدت پرهیز می کنم و ورزش سبک انجام می دهم تا جایی که چندین کیلو اضافه وزن هم داشته ام.آیا ممکن است عمل به درستی صورت نگرفته باشد؟ چرا که در سمت راست واریکوسل خفیف هم از بین رفته است . قبلا ًاز راهنمایی شما متشکرم.

  2. #2
    دكتر رويا آفلاین است عضو دائمی
    تاریخ عضویت
    Feb 2008
    موقعیت
    دوبي
    ارسالها
    90

    پیشفرض

    تفاوت سمت راست و چپ در نحوه تخلیه خون وریدی این ناحیه است در سمت چپ فشار وریدی بالاتر است و معمولا وریکوسل که عبارت از اتشاع شبکه عروقی این ناحیه در اثر افزایش فشار میباشد در سمت چپ دیده میشود
    اتساع خفیف گاهی یک یافته ترمال ایت و اگر با علایم بالینی و یا اختلال تولید اسپرم همراه نباشد نیازی به انجام عمل جراحی نمی باشد.
    در خصوص مورد شما با توجه به احساس ناراحتی که داشتید عمل جراحی اندیکاسیون داشته و در ضمن دیگر نگران نتیجه ان نباشید .
    بر عکس عمل فتق که با در صد عود بالایی همراهست . عمل واریکوسل عمل اسانتریست و نگرانی زیادی در مورد عود مجدد وجود ندارد

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

قوانین ارسال

  • نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
  • نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
تبلیغات در ایران سلامت