جستجو در سایت توسط گوگل

نمایش نتایج 1 تا 1 از 1 مجموع

موضوع: آشنایی با روش تهیه کاکائوی داغ مکزیکی

  1. #1
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض آشنایی با روش تهیه کاکائوی داغ مکزیکی

    آشنایی با روش تهیه کاکائوی داغ مکزیکی

    همشهری آنلاین
    برای تندی طعم این نوشیدنی از پودر فلفل قرمز استفاده کنید.

    مواد لازم:

    پودر کاکائو: دو قاشق غذاخوری

    خامه غلیظ: نصف پیمانه

    شیر: نصف پیمانه

    شکر: به مقدار لازم (اختیاری)

    دارچین: یک چهارم قاشق چای‌خوری

    پودر فلفل قرمز: کمی

    وانیل: یک دوم قاشق چای‌خوری

    طرز تهیه:

    • پودر کاکائو، خامه تازه، شیر، دارچین، فلفل قرمز و وانیل را با هم مخلوط کرده و درون ظرفی آن‌ها را بجوشانید.

    • ترکیب تهیه شده را درون یک فنجان بریزید.

    • در صورت نیاز کمی شکر به آن اضافه کنید.

    نکته:

    برای رژیمی شدن این نوشیدنی، مقدار خامه تازه را به یک سوم پیمانه تقلیل داده و از شیر کم چرب استفاده کرده و مقدار آن را به دو سوم پیمانه افزایش دهید.

    www.thejuiceboxx.com
    فایل پیوست فایل پیوست
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

قوانین ارسال

  • نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
  • نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
تبلیغات متنی
گیفت کارت
تبلیغات در ایران سلامت