جستجو در سایت توسط گوگل

نمایش نتایج 1 تا 7 از 7 مجموع

موضوع: پوست سیب

  1. #1
    Peyman.Hashemi آفلاین است تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Dec 2009
    ارسالها
    2

    پیشفرض پوست سیب

    سلام

    آیا باید سیب را با پوست خورد ؟ آیا پوست سیب خاصیت قابل توجهی داره ؟ آیا پوست سیب مشکلات گوارشی ایجاد نمی کنه ...منظورم اینه که اگه مصرف پوست سیب مزایای زیادی داره بی جهت سیب بدون پوست نخوریم

  2. #2
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,903

    پیشفرض

    برای نگه داری و براق کردن سیب ها گاهی از واکس استفاده می کنن... مواظب باشین اگه می خواین سیب رو با پوستش بخورین واکس نخورین!

    Apple with WAX
    http://fact-discovery.blogspot.com/2...-with-wax.html

    از خواص درمانی پوست سیب


    خوردن روزانه یک سیب با پوست، می تواند از بیماری سرطان جلوگیری کند. تحقیقات نشان می دهند که صد گرم سیب تازه بهمراه پوست خود، حاوی ترکیب آنتی اکسیدانی (antioxidant) است که ۱,۵۰۰ میلی گرم ویتامین C بهمراه دارد.آنتی اکسیدان، ترکیبی است که از رشد سلولهای سرطانی جلوگیری می کند. تحقیقات به عمل آمده توسط پژوهشگران و انکولوژیستها ثابت کرده است که مصرف پوست سیب از بروز اغلب سرطانها بویژه سرطان روده و جگر جلوگیری می کند. همچنین خوردن سیب با پوست به بیماران سرطانی نیز توصیه می گردد، چراکه این میوه لذیذ، در درمان این بیماری بسیار کارا و موثر است.پیشنهاد برخی از پزشکان به بیماران سرطانی، مصرف سه عدد سیب در روز، البته با پوست است. یک عدد (نیم ساعت) قبل از صبحانه، یک عدد قبل از نهار و یکی پس از شام. شاید خوردن سیب بدون پوست لذیذ تر از سیب با پوست آن باشد، اما این نکته را نباید فراموش کرد که با پوست کندن سیب و دور انداختن آن، در واقع خاصیت اصلی آن دور انداخته می شود.پوست سیب هر چه سرخ تر باشد حاولی آنتی اکسیدان بیشتری است.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  3. #3
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,903

    پیشفرض

    به خاطر پوست‌تان، سیب را با پوست بخورید


    براساس نتایج تحقیقات، ویتامین‌ها، مواد مغذی، آنتی‌اکسیدان‌ها و دیگر ذخایر غذایی به طور مستقیم روی پوست تاثیر می‌گذارند و پوست از غذاهایی که می‌خوریم بسیار تاثیرپذیر است. ویتامین های موثر در فعالیت‌ پوست، ویتامین c، e، k و b کمپلکس هستند...
    ویتامین c و e به کاهش آسیب رادیکال‌های آزادی که در اثر نورخورشید، سیگار کشیدن و ... ایجاد می‌شود، کمک می‌کنند. رادیکال‌های آزاد، کلاژن، الاستین و فیبرهای حمایت‌کننده در ساختمان پوست را تخریب کرده و باعث چین و چروک و علایم پیری می‌شوند.
    ویتامین‌ها بخشی از کل غذاهای دریافتی ما هستند و برای متابولیسم و عملکرد فیزیولوژی آن ضروری می‌باشند، البته این به آن معنی نیست که ویتامین به خصوصی وجود ندارد که برای پوست مفید باشد. ویتامین‌ها نیز مثل هورمون‌ها اندازه مشخصی دارند و نباید از حد معمول متجاوز شود.
    ویتامین c می‌تواند به لایه‌های پوست نفوذ کرده و باعث کلاژن‌سازی شود. میزان مورد نیاز ویتامین e ۴۰۰ واحد روزانه است که در دانه‌های روغن گیاهی و سبزیجات برگی‌شکل وجود دارد که در کاهش خشکی و زبری پوست موثر است.
    ویتامین a برای ترمیم بافت پوست موثر است و در میوه‌ها و سبزیجات وجود دارد و در کاهش چین و چروک، کنترل خوب آکنه و بهبود نسبی پسوریازیس موثر است.
    کاهش ویتامین b می‌تواند به درماتیت، خارش و واکنش‌های پوستی و ریزش مو منجر شود، بنابراین در رژیم‌غذایی جهت به دست آوردن ویتامین b می‌توان از برنج، موز، تخم‌مرغ و... استفاده کرد.
    نیاسین از ویتامین‌های اختصاصی گروه b است که به رطوبت و جوانی پوست کمک می‌کند. همچنین خاصیت ضدالتهاب داشته و در خشکی و تحریک‌پذیری پوست و روشن‌تر شدن رنگ پوست موثر است.
    ویتامین k به صورت موضعی در کاهش خطوط تیره دور چشم موثر است. بیش از ۲ هزار ترکیب آنتی‌اکسیدان در غذاها وجود دارد ولی بیش از همه ویتامین‌های e، c و بتاکاروتن و نیز ماده مغذی سلنیوم مهم هستند.
    طبق تحقیقات انجام شده توسط دانشگاه فلوریدا، بعضی از انواع آنتی‌اکسیدان‌ها در پوست میوه‌ها وجود دارد. شاید به همین دلیل است که مصرف میوه‌ها با پوست مفیدتر است. از جمله این میوه‌ها سیب است که مواد فیتوشیمیایی موجود در سیب اثرات ضدسرطان دارد و در پوست سیب درختی ۸۷ درصد بیشتر از مغز میوه است.
    براساس تحقیقات جدید دانشگاه کالج لندن، آنتی‌اکسیدان‌ها نقشی در کند کردن روند پیری ندارند و در واقع عامل اصلی پیری پوست تخریب توسط رادیکال‌های آزاد نیست.

    دکتر محمدعلی نیلفروش‌زاده
    متخصص پوست و مو و رئیس مرکز تحقیقات پوست و سالک
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  4. #4
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,903

    پیشفرض

    سیب را با پوست بخورید

    پوست سیب به علت خاصیت آنتی اكسیدان از بیماری های قلبی - عروقی جلوگیری می كند.

    پوست سیب به علت خاصیت آنتی اكسیدان از بیماری های قلبی - عروقی جلوگیری می كند.آرزو علائی ، كارشناس ارشد تغذیه با بیان این مطلب افزود : یكی از عوامل موثر در ایجاد بیماری قلبی - عروقی و سرطان اكسید شدن بیومولكولهاست لذا افزایش مصرف آنتی اكسیدان "ضد اكسید شدن" باعث كاهش تغییرات اكسیداتیو و به دنبال آن كاهش بیماریهای قلبی - عروقی می شود و سیب به علت داشتن بالاترین میزان آنتی اكسیدان خصوصا در پوست آن نسبت به گوشت ، شاخص ترین میوه است كه باعث كاهش تغییرهای اكسیداتیو ودر نتیجه كاهش بیمارهای قلبی - عروقی می شود.

    پوست سیب درمان چروك پوست


    پوست سیب برای درمان چین و چروك صورت مفید است و همچنین باعث می شود پوست طراوت و شادابی خود را از دست ندهد.اسیدهای طبیعی، فسفر و ویتامین های a، b۲، b۱ و c در سیب موجود است، پوست سیب برای شفافیت و طراوت پوست می تواند بسیار مفید واقع شود و خود سیب هم كه دارای فسفر و اسیدهای طبیعی است برای بهتر كاركردن مغز، معده و جگر مفید است.اشخاصی كه با آب سیب صورت خود را می شویند به پیری پوست و چین و چروك صورت خیلی كم دچار می شوند. همچنین سیب برای بهبود بیماری های كبد، اگزما، رماتیسم و كندی حركت خون د ر رگ ها بسیار خوب است.

    سیب را حتماً با پوست بخورید

    محققان در نیویورک به نتایج جالبی دست یافتند که نشان می دهد پوست سیب حاوی ترکیبات ضد سرطانی است. این تحقیق اثرات بهداشتی و سلامتی سیب را هر چه بیشتر نشان می دهد. به گزارش ایسکانیوز، تحقیقات نشان می دهد مصرف سیب باعث کاهش خطر ابتلاء به بیماری های مزمنی چون سرطان ریه، بیماری ها و سکته های قلبی می شود و همین توصیه سنتی که سیب را با پوست بخورید از همین جا نشأت می گیرد. چون سیب حاوی ۷۵ درصد فیبر است و نیز پوست سیب حاوی مواد شیمیائی گیاهی است که بسیار مفید بوده و خوردن یک سیب در روز انسان را بی نیاز از دکتر می کند. محققان این مواد شیمیائی گیاهی را در آزمایشگاه از پوست سیب استخراج کردند و تأثیر آن را بر سلول های سرطانی کبد، سینه و روده بزرگ آزمایش کردند و در این آزمایش ترکیبات ضد سرطانی آن را یافتند.


    در صورت استفاده بهتر است از سیب تمیز و سالم و با پوست استفاده شود چون پوست سیب باعث كاهش یبوست می شود.
    آخرین ویرایش توسط دکتر نادر در تاریخ 21-Jun-2010 انجام شده است
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  5. #5
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,903

    پیشفرض گزارشات در باره پوست سیب

    پوست سیب به عنوان یک ماده ضدسرطان، جزو مفیدترین بخش های سیب به حساب می آید که متاسفانه معمولا افراد از خوردن آن امتناع می کنند. به گفته دکتر روی های لیو، متخصص تغذیه، خوردن سیب به همراه پوست اش از بروز یا پیشرفت سرطان پستان، کولون و کبد جلوگیری می کند. در بین سیب های موجود در بازار، خوردن سیب قرمز به علت خواص بیشترش به همه افراد توصیه می شود

    پوست سیب به علت خاصیت آنتی اكسیدان از بیماری های قلبی - عروقی جلوگیری می كند.آرزو علائی ، كارشناس ارشد تغذیه با بیان این مطلب افزود : یكی از عوامل موثر در ایجاد بیماری قلبی - عروقی و سرطان اكسید شدن بیومولكولهاست لذا افزایش مصرف آنتی اكسیدان "ضد اكسید شدن" باعث كاهش تغییرات اكسیداتیو و به دنبال آن كاهش بیماریهای قلبی - عروقی می شود و سیب به علت داشتن بالاترین میزان آنتی اكسیدان خصوصا در پوست آن نسبت به گوشت ، شاخص ترین میوه است كه باعث كاهش تغییرهای اكسیداتیو ودر نتیجه كاهش بیمارهای قلبی - عروقی می شود.

    پوست سیب درمان چروك پوست


    پوست سیب برای درمان چین و چروك صورت مفید است و همچنین باعث می شود پوست طراوت و شادابی خود را از دست ندهد.اسیدهای طبیعی، فسفر و ویتامین های a، b۲، b۱ و c در سیب موجود است، پوست سیب برای شفافیت و طراوت پوست می تواند بسیار مفید واقع شود و خود سیب هم كه دارای فسفر و اسیدهای طبیعی است برای بهتر كاركردن مغز، معده و جگر مفید است.اشخاصی كه با آب سیب صورت خود را می شویند به پیری پوست و چین و چروك صورت خیلی كم دچار می شوند. همچنین سیب برای بهبود بیماری های كبد، اگزما، رماتیسم و كندی حركت خون د ر رگ ها بسیار خوب است.

    پوست سیب را مانند چایی دم کنید و بیاشامید این چائی بهترین دوست کلیه است

    ویتامین‌های موجود در سیب بیشتر در پوست سیب و زیر پوست آن قرار دارد بنابراین آنهایی که می‌توانند پوست سیب را هضم کنند بهتر است که آنرا با پوست بخورند و اگر می‌خواهید پوست آن را بکنید بهتر است که سیب را خیلی نازک پوست کنید.


    خوردن سیب با پوست ، سطح قند خون را به آهستگی و برای مدتی بالا نگه می دارد ، لذا پس از خوردن سیب کامل ، شخص احساس سیری بیشتری می کند ، بنابراین برای کاهش وزن بهتر است خود سیب به طور کامل و طبیعی خورده شود .


    پوست سيب از ابتلا به سرطان جلوگيري مي‌كند
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران واحد علوم پزشكي تهران ويتامين C موجود در پوست سيب از ابتلا به سرطان جلوگيري مي‌كند. خاصيت ضد سرطاني مواد گياهي موجود در پوست سيب از ويتامين C نيز بيشترست. يك سوم از سرطان‌هايي كه انسان به آن مبتلا مي‌شود به سبب عادت‌هاي بد غذايي است. مصرف زياد ميوه و سبزي از دچار شدن به سرطان جلوگيري مي‌كند.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  6. #6
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,903

    پیشفرض

    سیب را حتما با پوست میل کنید!

    جام جم آنلاين: نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد بخش عمده اثر ضد سرطانی سیب به پوست آن مربوط می شود. به گزارش سی. بی.اس نیوز محققان با ارزیابی محتوای شیمیایی پوست سیب گروهی از ترکیبات شیمیایی گیاهی را یافتند که ثابت شده در برابر حداقل سه نوع سلول سرطانی انسانی شامل سرطان های سینه ، کولون و کبد اثر حفاظت بخش قوی دارد.

    تاکنون مطالعات زیادی این گفته قدیمی که " خوردن یک سیب در روز پزشک را دور می کند" را تایید کرده اند.

    در این مطالعات نشان داه شده که رژیم غذایی سرشار از میوه و شبزی خطر ابتلا به سرطان ، بیماری قلبی ، دیابت و بسیاری بیماری های دیگر را کاهش می دهد.

    اما محققان می گویند در تلاشند دریابند این اثر ضد سرطانی دقیقا به کدامیک از ترکیبات موجود در سبزی و میوه مربوط می شود. طیف گسترده ای از مطالعات در این زمینه بر خواص ضد سرطانی گروهی از فیتوکمیکال ها به نام فنلیک ها انجام گرفته است که عمدتا در دانه ها و پوست میوه ها و سبزیجات یافت می شوند.

    سیب یکی از مهمترین منابع ترکیبات فنلیک محسوب می شود. میانگین محتوای فنلیک یک سیب بین 110 تا 347 میلی گرم درهر 100 گرم سیب تازه است. این میوه همچنین سرشار از ترکیبات مفیددیگری به نام فلاونوئید هاست.

    به گفته محققان بخش عمده این اثر ضد سرطانی و ضد بیماری در سیب به ترکیبات مفید موجوددر پوست آن مربوط می شود و براین اساس سیب را باید به عنوان یک منبع غنی مواد مغذی و آنتی اکسیدان ها در نظر گرفت.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  7. #7
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,903

    پیشفرض

    سيب را با پوست بخوريد

    خواص سيب به اندازه‌اي زياد است كه گفته مي‌شود خوردن يك عدد از اين ميوه در روز، مانع از بروز بسياري از انواع بيماري‌ها مي‌شود.

    اين در حالي است كه بخش عمده‌اي از اين خواص در پوست سيب قرار دارد تا جايي كه به گفته محققان نيمي از ويتامين ث موجود در سيب، در پوست آن است.

    علاوه بر اين پوست سيب حاوي مقدار زيادي فلاونوئيد است كه از سلامت قلب محافظت مي‌كند.
    فلاونوئيدهاي مختلف هر يك نقش متفاوتي را در بدن برعهده دارند كه از آن جمله، تأمين آنتي‌اكسيدان براي كاهش التهابات، جلوگيري از انباشته شدن پلاكت‌هاي خوني، تنظيم فشار خون و كمك به متوقف ساختن توليد بيش از حد چربي در سلول‌هاي كبد است.

    پوست سيب همچنين حاوي فيبر بسيار بالايي است، از اين‌رو مانع از ذخيره كلسترول در رگ‌هاي خوني شده و روده‌ها را نيز تميز مي‌كند. اين پوست خوراكي به خنثي كردن اثرات راديكال‌هاي آزاد در بدن نيز كمك مي‌كند.

    مطالعات انجام گرفته روي پوست سيب حاكي از آن است كه وجود تركيبي به نام فنوليك در پوست سيب، خواص ضدسرطاني را همراه خواهد داشت.

    از اين‌رو پوست سيب داراي قدرت بالقوه‌اي در مبارزه با سلول‌هاي سرطاني خصوصاً سرطان سينه، كبد و روده است.

    علاوه بر اين پوست سيب در كنترل قند خون نيز نقش داشته و حاوي مواد مغذي‌اي چون آهن، پتاسيم و گروه ويتامين ب است.

    ميزان تركيبات فتوشيميايي مفيد موجود در پوست سيب، بيش از شش برابر ميزان موجود در ميوه آن است.

    اين تركيبات براي حفظ سلامت و جلوگيري از ابتلا به انواع بيماري‌ها تأثير بسزايي دارند.

    آنتي‌اكسيدان موجود در پوست سيب نيز از بروز انواع بيماري‌هاي قلبي - عروقي، سرطان، ديابت و آلزايمر جلوگيري مي‌كند. همچنين مانع از صدمات سلولي ناشي از اثرات اكسيداسيوني استرس شده و علاوه بر محافظت از آنها، سلول‌هاي آسيب ديده را ترميم مي‌كند.

    قدرت آنتي‌اكسيدان موجود در پوست سيب پنج برابر قدرت آنتي‌اكسيداني تمشك آبي، 11 برابر قدرت آنتي‌اكسيداني كلم بروكلي و 14 برابر قدرت آنتي‌اكسيداني آب انار خالص است.

    براي پاك كردن پوست سيب و زدودن آلودگي آفت‌كش‌ها و ... از آن بايد سيب را به‌خوبي با آب سرد شست‌وشو داده و از مصرف مواد شوينده براي شستن آن خودداري كرد.علاوه بر اين استفاده از پوست سيب‌هاي ارگانيك مفيدتر خواهد بود.

    سيب با پوست حتماً شنيده‌ايد كه پوست سيب به‌عنوان يک ماده ضدسرطان، جزو مفيدترين بخش‌هاي سيب به حساب مي‌آيد که متاسفانه معمولا افراد از خوردن آن امتناع مي‌کنند. به گفته دکتر روي‌هاي‌ليو، متخصص تغذيه، خوردن سيب به همراه پوست‌اش از بروز يا پيشرفت سرطان پستان، کولون و کبد جلوگيري مي‌كند. در بين سيب‌هاي موجود در بازار، خوردن سيب قرمز به علت خواص بيشترش به همه افراد توصيه مي‌شود.
    منبع : عصر ايران
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

قوانین ارسال

  • نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
  • نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
تبلیغات در ایران سلامت