جستجو در سایت توسط گوگل

صفحه 2 از 3 ابتداابتدا 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج 11 تا 20 از 22 مجموع

موضوع: خواص انار (مقالات)

  1. #11
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    خواص انار

    انار با نام علمی ( punica granatum ) یک درختچه به طول ۵-۸ متر ، با برگهای براق ، کشیده و باریک ، گل های قرمز با قطر ۳ سانتی متر و میوه هایی شش گوش و کروی به قطر ۷-۱۲ سانتی متر با پوست قرمز و یا زرد ، چرمی و دانه های فراوان میباشد. انار بومی ایران و هند میباشد و از ۴۰۰۰ سال قبل از میلاد نیز مورد استفاده قرار میگرفته است.مصرف انار از ایران به هند ، واز آنجا به آفریقای شمالی و چین و سپس به اروپا و امریکا گسترش یافت است. واژه انگلیسی انار ( pomergranate ) از زبان یونانی به معنی " سیب پرهسته " برگرفته شده است.

    ۱ ) مرغوب ترین انار جهان در کاشان ، ساوه و یزد ایران کشت میگردد.
    ۲ ) مصریان باستان همراه با انار دفن میشدند. بابلی ها اعتقاد داشتند خوردن دانه های انار قبل از پیکار آنها را شکست ناپذیر میسازد.
    ۳ ) در قرآن ۳ مرتبه نام انار ذکر شده است. در اسطوره های یونان نیز از انار یاد گردیده است.
    ۴ ) بزرگترین تولید کنندگان انار به ترتیب ایران ، قزاقستان ، اسپانیا و امریکا میباشند.
    ۵ ) طعم انار بسته به نوع و درجه رسیده بودن آن از شیرین وملس تا ترش متغیر است.
    ۶ ) انار بصورت میوه تازه ، آب انار ، کنسانتره انار و رب انار عرضه میگردد.
    ۷ ) دانه های انار ۵۲ درصد وزن کل میوه انار را تشکیل میدهند.
    ۸ ) یک انار متوسط به مقدار ۳/۴ فنجان دانه انار و ۱/۲ فنجان آب انار تولید میکند.
    ۹ ) آب انار باعث لکه دار شدن لباس میگردد. لک های ایجاد شده تنها با سفید کننده قابل رفع میباشند.
    ۱۰ ) آب انار به عنوان یک رنگ طبیعی برای الیاف غیر سنتتیک بکار گرفته میشود.

    ▪ ارزش تغذیه ای یک انار متوسط به وزن ۱۰۷ گرم :
    ـ کالری ۸۰
    ـ چربی ۰.۵ گرم
    ـ آب ۸۵ گرم
    ـ کلسترول ۰
    ـ کربوهیدرات ۱۵ گرم
    ـ پروتئین ۱ گرم
    ـ سدیم ۴ میلی گرم
    ـ پتاسیم ۲۶۰ میلی گرم
    ـ فیبر ۱ گرم
    ـ ویتامین C ۴ میلی گرم
    ـ آهن ۰.۵ میلی گرم
    ـ ویتامین های B ۰.۳ میلی گرم
    ـ کلسیم ۷ میلی گرم

    ● انتخاب و خرید انار :
    ۱ ) هنگام خرید انارها را بلند کنید و وزنشان را احساس کنید. هرقدر میوه انار سنگین تر باشد بهتر است.
    ۲ ) پوست انار باید نازک ، سفت ، براق و فاقد ترک خوردگی باشد.

    ● نگهداری انار :
    انار تازه در دمای اتاق ( در محل تاریک و خنک ) تا یک هفته قابل نگهداری است.انار قاچ خورده درون یخچال تا ۲ هفته قابل نگهداری است.دانه های انار را میتوان درون یک ظرف دردار تا ۶ ماه درون فریزر نگهداری کرد.
    ● نحوه دان کردن انار :
    ۱ ) تاج انتهایی انار را جدا کنید.
    ۲ ) به آرامی پوست انار را چندین برش قطری بدهید.
    ۳ ) انار را درون یک کاسه آب به مدت ۵ دقیقه بخیسانید.
    ۴ ) انار را زیر آب نگه داشته و دانه ها را از پوست و پرده های سفید رنگ جدا کنید. دانه ها به ته ظرف رفته ، و پوست و پرده ها روی آب شناور خواهند شد.
    ۵ ) پوست و پرده ها را از روی سطح آب بر دارید.
    ۶ ) دانه ها را درون صافی و یا آبکش ریخته و آب آنها را بگیرید. سپس با یک دستمال تمیز آنها را خشک کنید.

    ● فواید انار برای سلامتی :
    ۱ ) انار غنی از آنتی اکسیدانهای قوی پلی فنولیک ( POLYPHENOL ) ، تانن ( TANNINS ) ، ( PUNICALAGINS ) و (ANTHOCYANINS ) میباشد.
    ۲ ) الاژیک اسید ELLAGIC ACID موجود در اناراز بروز سرطان جلوگیری کرده و رشد تومورهای سرطانی را کند میسازد.
    ۳ ) انار برای سلامتی قلب و عروق ، جلوگیری از تصلب شریانها و سکته ها ، جلوگیری از پیری زودرس و آلزامیر و پیشگیری از سرطانها بویژه سرطان پروستات مفید است.
    ۴ ) آب انار خاصیت میکروب کشی و ضذ عفونی کنندگی دارد.
    ۵ ) یک انار معمولی ۴۰ درصد نیاز روزانه بدن به ویتامین C را تامین میکند. همچنین انار منبع خوبی از اسید فولیک ، پتاسیم و آهن میباشد.
    ۶ ) کاهش فشار سیستولیک خون و کلسترول بد نیز از دیگر خواص انار میباشد.
    ۷ ) آنتی اکسیدان های موجود در انار ۳ برابر میزان آنتی اکسیدانهای موجود در چای سبز و شراب قرمز است.
    ۸ ) انار تشکیل پلاک عروق را تا ۳۰ درصد کاهش میدهد.انار میزان نیتریک اکساید بدن را نیز افزایش میدهد.
    ۹ ) انار خون ساز و تصفیه کننده خون است.
    ۱۰ ) انارعطش را برطرف کرده و خنک کننده است.
    ۱۱ ) انار برای درمان اسهال ، آرتریت ، زردی و بواسیر مفید است.
    ۱۲ ) انار اشتها آور است.
    ۱۳ ) انار در درمان کم خونی و افزایش انرژی بدن موثر و مفید است.
    ۱۴ ) انار تقویت کننده کبد و کلیه ها میباشد.

    ● خواص دیگر انار :
    ۱ ) دم کرده پوست انار گلودرد را تسکین میدهد.
    ۲ ) انار برای التهاب معده مفید است.
    ۳ ) انار قابض است بویژه پوست ریشه درخت و پوست میوه آن.
    ۴ ) جوشانده پوست ریشه درخت انار کرم معده را نابود میسازد.
    ۵ ) انار ادرار آور است.
    ۶ ) برای درمان اسهال ۳۰ گرم پوست انار را با ۳ گرم دارچین در یک لیوان آب بجوشانید و بصورت خنک میل کنید.
    ۷ ) برای رفع گرفتگی صدا ۳۰ گرم پوست انار را به همراه ۲ گرم زاج سفید جوشانده و غرغره کنید.
    ۸ ) برای رفع دل درد روی دانه های انار نمک و فلفل زده وآن را میل کنید.
    ۹ ) برای رفع تب یک لیوان آب انار را به همراه اندکی زعفران میل کنید.
    ۱۰ ) پوست انار را در زیر نور آفتاب خشک کرده و تبدیل به پودر کنید. سپس آن را با اندکی فلفل سیاه و نمک مخلوط کرده و همراه با خمیر دندان ، دندانها را مسواک بزنید. این مخلوط باعث سفید و درخشان شدن دندانها شده و برای سلامتی لثه ها نیز مفید است.
    ۱۱ ) جوشانده پوست انار برای گلودرد و التهاب گلو مفید بوده و همچنین خاصیت ضد کرم نیز دارد.
    ۱۲ ) دانه انار برای حل کردن سنگ کلیه و مثانه مفید است.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  2. #12
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    12 راز از 100 دانه یاقوت

    انار میوه‌ای خوش طعم است که درمانگر بسیاری از بیماری می باشد،اما چه بیماریهایی؟


    این میوه خوش‌طعم و خوش رنگ سرشار از آنتی اكسیدان‌ها و مواد معدنی فراوانی است كه به حفظ سلامت اعضای خانواده بدن كمك می‌كند.

    آنتی‌اكسیدان‌ها
    این‌میوه از نظر ارزش غذایی،حاوی مقادیر فراوانی آنتی اكسیدان بوده كه در مقایسه با مواد غذایی مانند چای سبز،درصد قابل توجهی است.تركیبات آنتی اكسیدانی موجود در انار،از ایجاد اختلالات DNA و ابتلا به نقص ژنتیكی پیشگیری می‌كند.
    از بین بردن رادیكال‌های آزاد موجود در بدن از خواص آنتی‌اكسیدان‌های موجود در انار بوده كه در پیشگیری از ابتلا به سرطان نقش مهمی دارد.

    قلب و عروق
    تحقیقات نشان می‌دهد مصرف روزانه آب انار از تنگ شدن رگ‌های عروقی و بسته شدن آن پیشگیری می‌كند. به عقیده محققان، مصرف روزانه یك لیوان آب انار به مدت سه ماه، گردش خون را به سمت قلب بهبود می‌بخشد و خطر ابتلا به حملات قلبی و عروقی را به میزان قابل توجهی كاهش می‌دهد.

    آرتریت
    آرتریت روماتوئید از جمله بیماری‌های شایع زنان بویژه در دوره یائسگی است.پژوهش‌ها نشان می‌دهد تركیبات موجود در دانه انار خاصیت ضد التهابی داشته و مانع از ایجاد آرتریت استخوانی می‌شود.

    سرطان پروستات
    پیشگیری از ابتلا به سرطان و كاهش خطر احتمال بازگشت دوباره بیماری در افرادی كه سابقه ابتلا به این بیماری را دارند از دیگر خواص مصرف انار است. آزمایشی كه روی 48 مرد مبتلا به سرطان پروستات انجام شد، نشان داد در افرادی كه در روز یك فنجان انار در وعده غذایی روزانه‌شان قرار داشت، روند رشد سلول‌های سرطانی و پیشرفت بیماری كاهش یافت.علاوه بر این،آنتی اكسیدان‌های موجود در عصاره انار،عامل مهمی در پیشگیری از ابتلا به سرطان محسوب می‌شود.

    كاهش كلسترول
    مصرف روزانه یك لیوان آب انار میزان كلسترول بد خون (LDL) را به میزان قابل توجهی كاهش می‌دهد. این آزمایشی است كه دانشمندان روی 700 زن و مرد مبتلا به كلسترول انجام داده و پس از آن دریافتند در افرادی‌كه روزانه انار مصرف می‌كنند،میزان كلسترول تا 50 درصد در مدت سه ماه كاهش پیدا می‌كند.

    فشار خون
    آب انار بهترین دارو برای افراد مبتلا به فشار خون به شمار می‌رود و توصیه متخصصان به افراد مبتلا به این بیماری،مصرف روزانه از این میوه‌است.
    انار سرشار از ویتامین‌های مختلف بوده و مصرف یك عدد انار، 40 درصد از ویتامین ث مورد نیاز بدن و دیگر ویتامین‌ها و مواد ضروری مانند ویتامین آ، نیاسین، ویتامین ای، فولیك‌اسید، فیبر و پتاسیم با مصرف این ماده غذایی تأمین خواهد شد.

    دوران بارداری
    مصرف انار در دوران بارداری نقش مهمی در تكامل ارگان‌های بدن جنین و پیشگیری از تولد نوزاد نارس دارد.متخصصان مصرف روزانه این میوه را به زنان باردار توصیه می‌كنند.

    سرطان سینه
    پژوهش‌ها نشان می‌دهد روغن موجود در هسته انار، حاوی تركیباتی است كه از سرطانی شدن سلول‌های سینه، پیشگیری كرده و به تنظیم هورمون‌ها كه نقش مهمی در كاهش خطر احتمال ابتلا به سرطان سینه دارند، كمك می‌كند.

    ضد آفتابی مناسب
    مطابق با تحقیقات انجام شده، تركیبات موجود در انار به بازسازی سلول‌های آسیب دیده پوست ناشی از اشعه آفتاب كمك كرده و مصرف روزانه آن از حساسیت پوست در برابر نور آفتاب می‌كاهد.
    پیشگیری از ازبین رفتن و شكستن رشته‌های كلاژنی و الاستین پوست كه ‌در اثر افزایش سن بیشتر می‌شود، از دیگر خواص انار است.دانشمندان كاهش احتمال ابتلا به سرطان پوست را از خواص مصرف انار می‌دانند.

    محافظت از دندان‌ها
    پیشگیری از تشكیل پلاكت‌های دندانی و محافظت از لثه‌ها با مصرف روزانه نصف فنجان انار تضمین می‌شود.

    آلزایمر
    آلزایمر از جمله بیماری‌های دنیای امروز است كه مطابق با آمار، شمار مبتلایان به این بیماری روز به روز در حال افزایش است. پژوهش‌ها نشان می‌دهد تركیبات موجود در انار،از زوال سلول‌های مغزی پیشگیری كرده و افرادی كه در روز آب انار می‌نوشند،از توانایی ذهنی بهتری برای انجام كارهای روزانه برخوردار بوده و احتمال ابتلا به مشكلات شناختی و آلزایمر در مقایسه با افرادی كه كمتر از این میوه استفاده می‌كنند در آنان كمتر است.

    پوكی استخوان
    فیتو كمیكال‌های موجود در آب انار،سطح هورمون سروتونین و استروژن خون را بالا برده و باعث افزایش احساس شادابی در فرد می‌شود.
    تنظیم سطح هورمون‌ها بویژه استروژن، در سلامت استخوان‌ها مؤثر است و احتمال ابتلا به پوكی استخوان را كاهش می‌دهد.

    منبع:irannewspaper.com
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  3. #13
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    خواص انار

    دانشمندان برای انار خواص و آثار ذیل را برشمرده اند:

    1- مصرف انار شیرین برای معالجه ضعف و لاغری شدید بسیار مفید است.

    2- جوشانده پوست و گل انار به علت داشتن تانن قابض است و لذا در مورد اسهال خونی و خونریزی های شدید استعمال می شود.

    3- انار به علت داشتن پتاسیم و منیزیم در شستشوی خون موثر است و چون فعالیت کبد را زیاد می کند در احتقاق کبد موثر بوده و در رفع اوره و کلسترول و دفع سموم و تعادل مایعات بدن به خصوص خون نقش مهمی ایفا می کند.

    4- انار ضد سرماخوردگی است.

    5- انار به عنوان مفرح مصرف می شود.

    6- انار اشتها آور است و بهتر است قبل از از غذا مصرف شود.

    7- مصرف انار بوی تعفن دهان را از بین می برد .

    8- مصرف انار در معالجه راشیتیسم (نرمی استخوان) ، کم خونی،ضعف اعصاب موثر است و به بدن نیرو می بخشد.

    9- پوست و ریشه انار برای دفع کرم کدو مفید است.جوشانده پوست یا ریشه انار را برای دفع انواعی از کرمها می توان مصرف کرد به این صورت که سه مرتبه در روز خورده شود، البته باید قبلا 24 ساعت آن را در آب خیس کرد.انتخاب ریشه تر یا خشک تفاوتی ندارد

    10- مصرف انار شیرین تقویت کننده کبد و در معالجه یرقان(زردی)مفید است.

    11- مصرف انار شیرین صدا را صاف ی کند و سرفه را تسکین می دهد.

    12- مصرف انار ترش و شیرین باعث تسکین خارش های بدن می شود. البته زیاده روی در مصرف انار ترش ایجاد زخم معده می کند.

    13- مصرف انار ترش زخم های دهان را درمان می کند ، برای این منظور باید روزی چند بار آب انار ترش را در دهان نگاه داشت.

    14- رب انار از آب انار قوی تر و بهتر است و غم و اندوه را برطرف می کند.

    15- رب انار بر طرف کننده تشنگی شدید و رفع کننده التهاب افراد تب دار می باشد.

    16- گل انار،اسهال ساده را درمان می کند،برای این منظور باید گل انار را به صورت جوشانده یا دم کرده تهیه نمود و مانند چایی با کمی شکر روزی سه مرتبه،یک فنجان میل نمود- پوست و پیه انار را (پیه قسمت زرد رنگی که به پوست انار از درون متصل است)تمام خواص گل انار را دارد.

    17- مالیدن جوشانده یا دم کرده گل انار برای التیام جراحات موثر است.

    18- مصرف و دم کرده یا جوشانده برگ انار به صورت مصرف چای ضد استفراغ،اشتها آور و مقوی معده است.

    19- درد نیمه سر(میگرن)با خوردن دم کرده یا جوشانده برگ درخت انار درمان میشود.

    20- مصرف دم کرده یا جوشانده برگ انار مانند چای، کم خونی، ضعف شدید پس از بیماری ها و خستگی شدید را بر طرف می کند.

    21- انار خون را تصفیه می کند و تقویت کننده قلب است و اگر پیش از غذا خورده شود اشتها باز می شود.

    22- خوردن انار از ابتلا به بیماری قند جلوگیری می کند.

    23- خوردن انار باعث تصفیه و معتدل ساختن کبد می شود.

    24- انار ترش و شیرین حرارت معده و غلیان و فشار خون را فرو می نشاند.

    25- برای درمان صفرا،ناراحتی معده،تبهای صفراوی،یرقان،خارش و ناراحتی های پوستی می توان آب انار ترش و شیرین را با پیه و شکر خام بهم بمالند و معجونی تهیه کنند که مقدار 5تا10سیر آن برای مداوای امراض فوق بسیار مفید است.

    26- سورمه سائیده انار پخته برای جلوگیری از ریزش آب چشم مفید است.

    27- برای درمان اسهال و زخم روده می توان مقداری جو را نیم کوب کرده و به همان اندازه برنج مخلوط با آب انار بپزند پس از صاف کردن آن را تنقیه کنند.

    28- گل انار جهت درمان خونریزی لثه ها و زخم های دهان مفید است.

    29- خوردن آب انار شیرین مخلوط با شکر و نشاسته برای درمان درد سینه و سرفه کاملا موثر است.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  4. #14
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    ميوه اي سرشار از ويتامين
    انار ؛ كاهش ‌دهنده اوره و كلسترول خون

    جام جم آنلاين: يك متخصص تغذيه گفت: مصرف انار مانع تصلب شرايين و بيماري قلبي، كاهش كلسترول بد (ldl) ، باعث كاهش فشار خون بالا و كاهش چربي مي‌شود. خون را تصفيه مي‌كند و تقويت‌كننده قلب، كليه و اشتها آور است.

    مرتضي صفوي در گفتگو با فارس، افزود: انار ميوه‌اي سرشار از ويتامين است. خوردن دانه‌هاي انار به مراتب بهتر از نوشيدن آب انار است.

    وي گفت: انار ميوه‌اي خون‌ساز، مقوي قلب، مفرح، دفع‌كننده چربي، رفع‌كننده سموم اغلب عفونت‌هاي داخلي و دافع حرارت است. رب انار، برگ انار در ضعف معده، كمي اشتها، تهوع، ضعف عمومي، تصفيه خون و در رفع ميگرن بسيار مفيد است.

    اين متخصص تغذيه اضافه كرد: از ديگر خواص انار خاصيت آنتي‌اكسيداني آن است كه مانع تصلب شرايين و بيماري قلبي، كاهش كلسترول بد (ldl) ، باعث كاهش فشار خون بالا و چربي بوده، خون را تصفيه و تقويت‌كننده قلب و كليه و اشتها‌آور است و بهتر است قبل از غذا مصرف شود. انار در دفع اوره و كلسترول، دفع سموم و تعادل مايعات بدن بخصوص خون نقش مهمي دارد.

    صفوي گفت: مصرف انار شيرين باعث شادي مي‌شود و رنگ رخسار را باز مي‌كند. انار شيرين تقويت كننده كبد و در معالجه يرقان (زردي) مفيد است. انار ترش و شيرين (ملس) باعث كاهش فشارخون مي‌شود. در رفع كم‌خوني و ضعف اعصاب موثر است و به بدن نيرو مي‌بخشد.

    وي افزود: انار براي اشخاصي كه دچار يبوست هستند، مضر و ميوه‌اي سرد است بنابراين اشخاصي كه سرد مزاج هستند پس از خوردن آن، مقداري آب جوش با نبات بايد بخورند. انار براي كساني‌كه دچار نفخ معده هستند، ضرر دارد. زياده روي در مصرف انار ترش ايجاد زخم معده مي‌كند.

    اين متخصص تغذيه افزود: جوشانده پوست درخت انار اثر ضد كرم دارد، پوست ريشه درخت انار از بقيه قسمت‌هاي اين درخت قابض‌تر است.

    همه قسمت‌هاي درخت انار داراي «تانن» است كه بسيار قابض است. براي مصارف دارويي از گل، برگ، پوست درخت، پوست ريشه و دانه انار استفاده مي‌شود.

    صفوي اضافه كرد: انار شيرين ادرار‌آور و ملين مزاج است. آب انار شيرين براي بيمار‌ي‌هاي مجاري ادرار مفيد و ترشح صفرا را زياد مي‌كند. همچنين آب انار اسهال را برطرف مي‌كند و براي سالمندان بهترين دارو براي تقويت كليه است.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  5. #15
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    زندگي سالم
    خواص درماني انار
    جام جم آنلاين: اكنون كه فصل انار فرارسيده و ميوه فروشي‌ها بااين دانه‌هاي ياقوتي مزين شده است، خوب است درباره خواص درماني اين ميوه بهشتي بيشتر بدانيم. انار خواص آنتي‌اكسيداني دارد. افزون بر آن اين ميوه زيبا و خوشرنگ منبع خوبي از انواع ويتامين‌ها از جمله ويتامين A، C وE و اسيد فوليك است.

    اين ميوه پرخاصيت، براي درمان و بهبود مشكلات گوارشي، سرطان، مراقبت از دندان‌ها، التهاب مفاصل، كم‌خوني و ديابت هم مفيد است.

    در طب سنتي انار براي پاكسازي پوست و كاهش التهاب‌هاي مختلف هم مصرف مي‌شده است. آب انار براي درمان گلودرد نيز موثر است.

    انار و درمان بيماري‌ها

    اختلالات معده: پوست و برگ انار براي بهبود مشكلات معده و اسهال‌ ناشي از مشكلات گوارشي مفيد است. آب انار نيز در بهبود اسهال خوني موثر است.

    مشكلات قلبي: مصرف منظم انار يا آب آن باعث مي‌شود گردش خون در سراسر بدن به درستي انجام پذيرد. اين خاصيت، خطر حملات و سكته قلبي را نيز كاهش مي‌دهد. خواص آنتي‌اكسيداني موجود در اين ميوه به جلوگيري از لخته شدن خون هم كمك مي‌كند.

    سرطان: انار سرشار از آنتي‌اكسيداني است كه براي پيشگيري از سرطان مفيد است. افرادي كه بيشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان سينه يا پروستات هستند، بايد نوشيدن آب اين ميوه را شروع كرده و فراموش نكنند اين كار كمك زيادي به كاهش خطر بروز اين بيماري مي‌كند.

    مراقبت از دندان: يكي از خاصيت‌هاي انار اين است كه آب آن، همراه با داشتن خاصيت ضدباكتريايي و ضدويروسي، به كاهش اثرات پلاك‌هاي دنداني نيز كمك مي‌كند.

    كم‌خوني: داشتن جريان خون سالم و كافي در بدن به واسطه مصرف منظم اين ميوه، حاصل مي‌شود. انار براي خون، آهن فراهم كرده و در نتيجه به كاهش علايم كم‌خوني مانند خستگي، سرگيجه و ضعف كمك مي‌كند، اما در كنار تمام آنچه گفته شد، فوايد ديگري نيز براي اين ميوه خوشمزه وجود دارد. به عنوان مثال، انار احتمال تولد نوزاد نارس را كاهش مي‌دهد و به علاوه به مادراني كه منتظر تولد كودكشان هستند كمك مي‌كند تا نوزادي با وزن متعادل به دنيا بياورند.

    انار همچنين از بيماري آلزايمر در ميانسالان و احتمال بروز آن جلوگيري مي‌كند.

    در ضمن متخصصان پوست معتقدند انار در كاهش مشكلات ناشي از افزايش سن مانند ايجاد چين و چروك موثر بوده و در نتيجه پوست شما را جوان و شاداب نگه مي‌دارد.

    انار براي بهبود هضم نيز موثر است و گويا با گذشت زمان، هر روز انسان‌ها به خواص بيشتري از فوايد بي‌شمار انار پي مي‌برند. پس از حالا تا پايان فصل اين ميوه، از ميل كردن و بهره بردن از فوايد بي‌شمار آن غافل نشويد.

    Organicfacts‌
    ‌ مترجم: نيلوفر اسعدي‌بيگي
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  6. #16
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    ناگفته های انار
    انار و آب آن

    پوست را جوان و شاداب نگه می دارد

    یکی از توصیه های همیشگی متخصصان پوست و مو به افراد مراجعه کننده، مصرف فراوان سبزیجات و میوه های تازه است. این خوراکی ها به میزان قابل توجهی دارای ویتامین های متنوع و مواد آنتی اکسیدان هستند و روند پیری پوست را به تأخیر می اندازند.

    یکی از میوه هایی که از خواص آنتی اکسیدانی بسیار خوبی برخوردار است و طبیعتا خیلی به درد پوست می خورد، انار است.

    انار منبع مهم آنتی اکسیدان ها، پتاسیم و ویتامین c است. در واقع آب انار یکی از غنی ترین منابع پلی فنول هاست که گروهی از آنتی اکسیدان های قوی هستند. نقش آنتی اکسیدان ها، کند کردن یا جلوگیری از صدمه سلولی است که توسط علل مختلف استرس زا حادث می شوند، مانند مصرف سیگار و دخانیات، آلودگی هوا ، استرس های روحی و سموم مختلفی که به صورت روزمره، خواسته و ناخواسته با آنها مواجه هستیم.

    متخصصان پوست و مو علاقه خاصی به ویتامین c دارند، زیرا مصرف ویتامین c چه به صورت خوراکی و چه به شکل موضعی برای پوست فواید زیادی دارد؛ مثلا ویتامین c موضعی می تواند با اثرات مضر نور خورشید بر روی پوست مقابله کند. مصرف یک انار معمولی می تواند 40 درصد نیاز روزانه به ویتامین c را تامین کند.

    تحقیقات بیانگر آن هستند که عصاره میوه انار ممکن است حاوی عامل موثری در برابر سرطان پوست باشد.

    در مقایسه انار شیرین و ترش باید گفت که به طور کلی انار ترش برای سلامت پوست بسیار نافع است.



    ضد سرطان است

    قدرت آنتی اکسیدانی آب انار را تا سه برابر میزان آنتی اکسیدان موجود در چای سبز ذکر کرده اند. میوه های دیگری که منابع خوب آنتی اکسیدان هستند و مصرف آنها را همواره توصیه می کنیم، عبارت اند از شاتوت، زغال اخته ، پرتقال، سیب و انگور.

    انار به واسطه داشتن مواد آنتی اکسیدانی و الاژیک اسید از بروز سرطان جلوگیری کرده و رشد تومورهای سرطانی مانند سرطان پوست و پروستات را کند می کند. پس خاصیت مهم دیگر انار، خواص ضد سرطانی آن است.

    انار به میزان فراوانی حاوی پلی فنول است. مطالعات نشان داده اند که با مصرف رژیم های غنی از پلی فنول ها، خطر ابتلا به سرطان کاهش می یابد.



    خون ساز است

    انار میوه ای خون ساز و تصفیه کننده خون است، زیرا منبع خوبی از اسید فولیک ، پتاسیم و آهن است. لذا مصرف آن را برای بیماران مبتلا به کم خونی به خصوص خانم ها توصیه می کنیم. یکی از علل مهم مشکلات پوست، مو و ناخن در خانم ها، کم خونی فقر آهن است. می توان گفت که شایع ترین علت ریزش مو در خانم ها، فقر آهن است.
    انار و سلامت قلب

    یک نکته را خانم ها نباید فراموش کنند و آن این است که اگر مبتلا به کم خونی فقر آهن هستند، باید از قرص های آهن برای درمان استفاده کنند و هیچ میوه ای حتی انار حاوی مقادیر کافی آهن نیست. لذا هر چند معروف است که انار خون ساز است، اما نمی تواند برطرف کننده کم خونی فقر آهن باشد.



    فشار خون را کم می کند

    انار برای بیماران مبتلا به فشار خون بالا نیز مفید است. انار تشکیل پلاک های عروقی را تا 30 درصد کاهش می دهد. کاهش کلسترول بد نیز از دیگر خواص انار می باشد. پس مصرف انار برای بیماران قلبی عروقی می تواند بسیار مفید باشد.



    عوارض یائسگی را کاهش می دهد

    آب انار و پوست آن، خواص ضعیف استروژنی دارند، لذا می توانند در برطرف کردن عوارض یائسگی موثر باشد.

    تحقیقات مشخص کرده اند که هر چقدر خانم ها در خوردن این میوه بهشتی بیشتر مداومت داشته باشند، باعث طول عمر آنها و حفظ سلامتی شان می شود. این میوه شادابی و طراوت را برای خانم ها به ارمغان می آورد. انار خانم ها را در سن یائسگی از ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، پوکی استخوان و سرطان پستان مصون می دارد.

    مصرف منظم عصاره انار که حاوی روغن دانه انار باشد، می تواند از مشکلات یائسگی مانند پوکی استخوان، در خانم ها جلوگیری کند.



    برای مردان هم مفید است

    آب انار به داشتن خواص ضد التهابی و میزان بالای مواد آنتی اکسیدان آن مشهور است.

    آب انار برای مردان نیز فواید زیادی دارد؛ از جمله این که می تواند پیشگیری کننده از سرطان پروستات و کاهش دهنده سیر این سرطان شایع مردانه باشد.



    دندان ها را سالم نگه می دارد

    عصاره انار آثار ضد باکتریایی دارد؛ مثلا با باکتری های ایجاد کننده پلاک های دندانی مقابله می کند و در حفظ سلامت دندان و دهان موثر است.



    پزشکان جدید و قدیم، فواید آن را تایید می کنند

    به هر حال فواید دارویی انار توسط پزشکان مورد تایید قرار گرفته و در طب سنتی از آن به عنوان داروی ضد انگل، ضد اسهال، تقویت کننده قلب و جمع کننده پوست (قابض) یاد شده است و برای درمان زخم های دهان ، خون ریزی لثه ، بواسیر و زخم معده مورد استفاده قرار می گرفته است.

    دکتر بهروز باریک بین - متخصص پوست و مو
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  7. #17
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    آب انار براي مقابله با بيماري كليه مفيد است


    انار از مدت‌ها پيش به دليل دارا بودن خواص شفابخش فراوان به عنوان يك صندوق فوق العاده و درمان كننده شناخته شده است.

    به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، گروهي از پزشكان به تازگي به اين نتيجه رسيده‌اند كه نوشيدن آب انار به برطرف كردن ناراحتي‌ و مشكلات در بيماران كليوي كه تحت دياليز قرار مي‌گيرند، كمك مي‌كند.

    از جمله اين كه نوشيدن آب اين ميوه احتمال مرگ بيماران كليوي در اثرعفونت‌ها و مشكلات قلبي مرتبط با اين بيماري را كاهش مي‌دهد.

    به گفته اين متخصصان؛ علت اين تاثير، مقدار بالاي آنتي اكسيدان موجود در اين ميوه است. در واقع اين پزشكان با آزمايش روي گروهي از بيماران كليوي به اين نتايج دست يافته‌اند.

    به گزارش روزنامه ديلي اكسپرس چاپ لندن، انار هم اكنون به عنوان ميوه‌اي كه فشار خون و كلسترول را پايين مي‌آورد، قدرت باروري را افزايش مي‌دهد و از پوست در برابر خورشيد محافظت مي‌كند، شناخته شده است. به علاوه در مطالعه‌اي كه اخيرا در آمريكا انجام گرفته معلوم شد كه اين ميوه براي مقابله با سرطان پروستات هم سودمند است.

    به گزارش ايسنا، انار سرشار از ويتامين است و به دليل دارا بودن آهن و ساير املاح ديرهضم است.

    انار ميوه‌اي خون ساز قوي براي قلب، دفع كننده چربي، برطرف كننده سموم حاصل از عفونت‌هاي داخلي و دافع حرارت است. همچنين مصرف آب انار شيرين با شكر و نشاسته براي درد سينه و درمان سرفه توصيه مي شود. انار از تصلب شرائين، پيري زودرس، آلزايمر و سرطان‌ها جلوگيري مي‌كند.

    آب انار همان طور كه گفته شد خاصيت ميكروب كشي و ضد عفوني كنندگي دارد. يك عدد ميوه انار به اندازه معمولي، 40 درصد نياز روزانه بدن به ويتامين ث را تامين مي‌كند و در عين حال منبع غني از اسيد فوليك، پتاسيم و آهن است.

    متخصصان تغذيه مي‌گويند: آنتي اكسيدان‌هاي موجود در انار سه برابر بيشتر از آنتي اكسيدان‌هاي موجود در چاي سبز است. انار امكان تشكيل پلاك در عروق خوني را تا 30 درصد كاهش مي‌دهد.

    انار براي رفع التهاب معده، درمان كم خوني، افزايش انرژي بدن، درمان اسهال، آرتريت و زردي و نيز براي رفع عطش بسيار مفيد است. به علاوه دانه انار هم براي حل كردن سنگ كليه و مثانه كاربرد دارد.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  8. #18
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    مصرف انار در کاهش تاثير آلودگي هوا برروي چشم موثر است

    يک جراح و متخصص بيماري هاي چشم گفت: مصرف انار به دليل دارا بودن ويتامين هاي آنتي اکسيدان در کاهش تاثير آلودگي هوا برروي چشم موثر است.
    دکتر شاهرخ ميلان در گفت و گو با ايرنا افزود: افزايش ميزان مصرف مايعات، نارنج و چاي سرد نيز، به دليل دارا بودن ويتامين هاي آنتي اکسيدان بخصوص ويتامين c و ريزمغذي"روي" و "فلاوينوئيد" نيز، در کاهش تاثير آلودگي هوا بر روي چشم ها موثر مي باشند.
    وي، با بيان اينکه آلودگي هوا به دليل کاهش در خون رساني به چشم سبب بروز تاري ديد در فرد مي شود، اظهار داشت: آلودگي هوا پس از بروز تاري ديد و عدم درمان، مي تواند سبب تيره ديدن اجسام و محيط شود به گونه اي که معمولا مبتلايان به اين عارضه، محيط اطراف خود را خاکستري و يا تاريک تر مي بينند.
    وي، با بيان اينکه قدرت چسبندگي منواکسيدکربن به گلبول هاي سرخ 200 برابر اکسيژن است، اظهار داشت: منواکسيد کربن شش ساعت زمان مي برد تا از خون خارج شود.
    ميلان افزود: ذرات موجود در هواي آلوده همچون سرب نيز، با غلظت 60 ميکروگرم در دسي ليتر پلاسما سبب افزايش ورم مغز مي شود که سردرد، کاهش ديد، کم خوني و افسردگي از علائم مسموميت با آن است.
    اين متخصص گفت: ذرات موجود در هوا با ايجاد تغييرات ph (اسيديته) محيط چشم را مقداري اسيدي مي کند و سبب ايجاد سوزش، قرمزي و اشک ريزش در افراد مي شود.
    وي تاکيد کرد: بروز علائم ناشي از آلودگي هوا بر روي موتورسيکلت سواران 20 برابر ديگران است.
    ميلان اظهار داشت: همچنين، آلودگي هوا در بيماراني که التهاب سطحي قرنيه دارند و مبتلايان به التهاب لبه پلک، سبب شدت يافتن بيماري آنها مي شود.
    وي افزود: آثار آلودگي هوا و بروز علائمي همچون خارش، سوزش، اشک ريزش و قرمزي لبه پلک در اطفال به دليل حساس بودن چشم هاي آنها و نيز، در افراد بالاي 50 سال به دليل ضعف بدن، بيشتر است.
    وي، با اشاره به راه هاي کاهش تاثيرگذاري آلودگي هوا بر روي چشم گفت: کاهش تردد در مناطق پرترافيک و آلوده، عدم استفاده از موتورسيکلت براي تردد در شهر و استفاده از عينک هاي پوشاننده چشم در کاهش ميزان تاثير گذاري آلودگي هوا بر روي چشم ها موثر هستند.
    ميلان، با بيان اينکه افراد در صورت بروز علائمي همچون قرمزي، اشک ريزش و تاري ديد بايد به پزشک مراجعه کنند تا از شدت بيماري پيشگيري شود، يادآور شد: داروهايي همچون قطره هاي چشمي ضد التهاب، ضد عفوني کننده و داروهاي رفع مسموميت اعصاب مغز، براي درمان ناراحتي هاي چشمي ناشي از آلودگي هوا موثر هستند.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  9. #19
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    انار هم غذاست و هم دارو



    جام جم آنلاين: تحقيق نشان داد نوشيدن 50 ميلي ليتر آب انار در روز به مدت سه ماه مي تواند جاي غذا و داروي بيماران قندي را تامين كند.
    به گزارش پايگاه اينترنتي الرايه، اين ميوه مي تواند با كاهش كلسترول زيان آور، احتمال ابتلا به بيماري قلبي را در بيماران قندي را كاهش دهد.
    قند موجود در آب انار هيچ تاثيري در ميانگين قند خون بيماران ديگر ندارد.
    محققان پيش از اين گفته بودند نوشيدن يك ليوان آب انار در روز طي يك سال به بيماراني كه فشار خون دارند، كمك مي كند اين بيماري را معالجه كنند.
    انار سرشار از آنتي اكسيدان است.


    جام جم آنلاين
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  10. #20
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    انار، التهاب معده را برطرف مي كند



    جام جم آنلاين: تحقيق نشان داد انار باعث از بين رفتن سموم بدن و معالجه اسهال، التهاب معده و سرگيجه مي شود.
    به گزارش پايگاه اينترنتي الجزيره، محققان گفتند جوشانده پوست انار نيز براي از بين بردن كرم هاي معده مفيد است. به گفته محققان، ميوه انار سرشار از آنتي اكسيدان هاست و بدن را در مقابل ابتلا به بيماري هاي مزمن مانند بيماري قلب و عروق مراقبت مي كند.
    محققان به خانم هايي كه پا به سن يائسگي گذاشته اند توصيه كردند براي جلوگيري از ابتلا به بيماري قلب، پوسيدگي استخوان و سرطان سينه، انار بخورند.
    خوردن انار به افرادي كه به كم خوني نيز مبتلا هستند توصيه مي شود.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

قوانین ارسال

  • نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
  • نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
تبلیغات متنی
گیفت کارت
تبلیغات در ایران سلامت