جستجو در سایت توسط گوگل

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج 1 تا 10 از 22 مجموع

موضوع: خواص انار (مقالات)

  1. #1
    دکتر سید حمید سجاد آفلاین است مدیر کل سایت
    تاریخ عضویت
    May 2004
    موقعیت
    تهران
    ارسالها
    11,981
    Blog Entries
    3

    پیشفرض خواص انار (مقالات)

    مصرف انار خطر بيماريهاي قلبي ـ عروقي را كاهش مي‌دهد
    http://www.iransalamat.com/?file=art...sectionId=1026
    درمان سرطان با آب انار
    http://www.iransalamat.com/?file=art...sectionId=1026
    انار( Pomegranate )
    http://www.iransalamat.com/?file=art...sectionId=1026
    انار : شبکه رشد
    http://www.iransalamat.com/?file=art...sectionId=1026
    انار و خواص آن
    http://www.iransalamat.com/?file=art...sectionId=1026
    آب انار ازافزايش ترکيبات سرطان زا در خون پيشگيري مي کند
    http://www.iransalamat.com/?file=art...sectionId=1026
    آب انار هم به توصيه‌هاي غذايي پيوست
    http://www.iransalamat.com/?file=art...sectionId=1026
    انار ميوه‌اي مناسب براي زنان باردار
    http://www.iransalamat.com/?file=art...sectionId=1026
    انار ، سرشار از ویتامین و ترکیبات آنتی اکسیدانی
    http://www.iransalamat.com/?file=art...sectionId=1026
    انار بخوريد ، سرطان پروستات نگيريد
    http://www.iransalamat.com/?file=art...sectionId=1026
    خواص انار
    http://www.iransalamat.com/?file=art...sectionId=1026

  2. #2
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    بر اساس يک پژوهش:
    آب انار، تقويت کننده سيستم دفاع آنتي اکسيداني بدن و کاهش دهنده استرس است


    يافته‌هاي محققان دانشگاه بيرجند نشان مي دهد: آب انار به دليل وجود تركيبات فنليكي در تقويت سيستم دفاع آنتي‌اكسيداني بدن و كاهش استرس موثر است

    به گزارش سرويس پژوهشي ايسنا علوم پزشکي تهران، اين پژوهش با هدف ارزيابي و نشان دادن ميزان تركيبات فنوليك آب انار، ظرفيت آنتي‌اكسيداني آن و همچنين توانايي خنثي‌سازي راديكال‌هاي آزاد آب انار و مقايسه آن با ساير آب ميوه‌ها توسط اصغر زربان، استاديار بيوشيمي دانشگاه بيرجند و جمعي از همکارانش انجام شده است.

    شواهد اپيدميولوژيكي حاکي است مصرف مناسب غذاها و يا نوشيدني‌هاي غني از تركيبات فنوليك و آنتي‌اكسيدان‌ها، ميزان ابتلا به بسياري از بيماري‌ها از جمله بيماري‌هاي قلبي عروقي را كاهش مي‌دهد.

    در سالهاي اخير، مطالعات متعددي بر روي منابع طبيعي به منظور يافتن منابع غني از آنتي‌اكسيدان‌ها و نقش مصرف اين تركيبات در محافظت بدن در برابر صدمات ناشي از استرس اكسيداتيو انجام شده است.

    در اين مطالعه تجربي، شاخص‌هاي آنتي‌اكسيداني آب انار و 9 آب ميوه ديگر، مورد ارزيابي قرار گرفت.

    تركيبات فنوليك نمونه‌هاي مورد نظراندازه‌گيري شد و تاثير آب انار در مهار پراكسيداسيون ليپيدهاي پلاسما القا شده توسط يون‌هاي مس و مهار هموليز گلبول قرمز القا شده توسط پروكسيد هيدروژن نيز مورد بررسي قرار گرفت.

    بر اساس نتايج اين مطالعه، آب انار نسبت به ساير آب ميوه‌هاي مورد مطالعه از تركيبات فنليك بيشتري برخوردار مي‌باشد و ظرفيت آنتي‌اكسيداني آن بالا است؛ همچنين توانايي زيادي در مهار راديكال‌هاي مختلف را دارد و مي‌تواند اثرات سودمندي در تقويت سيستم دفاع آنتي‌اكسيداني بدن و كاهش استرس داشته باشد.

    خلاصه اين پژوهش در مجله دانشگاه علوم پزشکي بيرجند به چاپ رسيده است.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  3. #3
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    آب انار بهترين آنتي اكسيدانت
    جام جم آنلاين: به گفته دانشمندان، آب انار سرشار از ماده شيميايي موسوم به " فنوليك " است كه خاصيت آنتي اكسيدانت دارد و همين ماده انار را در صدر ميوه‌هاي واجد آنتي اكسيدانت از قبيل زغال اخته، پرتقال و انگور قرار داده است.
    پژوهشگران دانشگاه كاليفرنياي آمريكا معتقدند: ميزان آنتي اكسيدانت آب انار از انواع چاي سبز و زيتون سياه نيز به مراتب بيشتر است.

    براساس پژوهش اين محققان كه نتايج آن در نشريه Agriculture and Food Chemistry درج شده، آب انار ليپوپروتئين ( كلسترول حاصل از اكسيدانت) را كاهش مي‌دهد و در مقايسه با انگور از پلي‌ فنول بيشتري برخوردار است.

    اين دانشمندان مي‌گويند: آب انار دست كم 20 درصد بيش از ديگر آب ميوه‌ها داراي خواص آنتي اكسيدانت است.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  4. #4
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    يك متخصص ريه:
    آب انار در دفع مواد سمي بدن موثر است

    مصرف آب انار در از بين بردن راديکال‌هاي آزاد سمي در بدن موثر است.

    دکتر يکتا داودي متخصص ريه در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ايسنا واحد علوم پزشکي ايران، گفت: در ميان آب ميوه‌ها، بيشترين ظرفيت آنتي اکسيداني براي مهار يا خنثي سازي راديکال‌هاي آزاد مربوط به آب انار به ميزان 96 درصد است.

    وي تصريح کرد: تحقيقات نشان مي‌دهد؛ آب انار در جلوگيري از تخريب گلبول‌هاي قرمز خون يا در اصطلاح هموليز نيز موثر است، همچنين آب انار آثار سودمندي در تقويت دستگاه دفاع آنتي اکسيداني بدن دارد.

    دکتر داودي تاکيد کرد: آمارها نشان مي‌دهد؛ مصرف مناسب غذاها يا نوشيدني‌هاي غني از ترکيبات آنتي اکسيدان ميزان ابتلا به بسياري از بيماري‌ها از جمله بيماري‌هاي قلبي عروقي را کاهش مي‌دهد.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  5. #5
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    حتی دانه انار هم مفید است

    فواید روغن دانه انار (Pomegranate seed oil)
    انار و دانه خشک شده آن

    دانشمندان طی پژوهش‌های مختلف دریافتند که روغن دانه انار دارای خواص آنتی اکسیدانی قوی، ضد التهابی و ضد میکروبی است.



    خاصیت آنتی اکسیدانی این روغن:

    * از سرطانی شدن سلول‌های بدن پیشگیری می کند.



    * باعث کاهش ایجاد زخم در مبتلایان به سرطان پوست می شود.



    * از بیماری های قلبی و تصلب شرائین جلوگیری می کند.



    * فرایند پیر شدن سلول ها را کند می نماید، لذا در حفظ جوانی موثر است.

    * از پیری زودرس و چین و چروک پوست جلوگیری می کند.



    سایر فواید روغن دانه انار عبارتند از :

    * به تنظیم هورمون‌ها که نقش مهمی در کاهش خطر احتمال ابتلا به سرطان سینه دارند، کمک می‌کند.



    * مصرف منظم آن می تواند از مشکلات یائسگی مانند پوکی استخوان ، در خانم ها جلوگیری کند.



    * روغن دانه انار از تشکیل سلول های سرطانی وابسته به استروژن و غیر وابسته به استروژن جلوگیری می کند.



    * روغن دانه انار به منظور برطرف کردن کدری پوست در محصولات آرایشی به کار برده می شود.
    روغن دانه انار

    * این روغن مرطوب کننده پوست است و ویژگی ضد التهابی و ضدمیکروبی آن علاوه بر محافظت، به پوست انعطاف پذیری می بخشد.



    * روغن دانه انار که خاصیت ضدالتهابی قوی اش مرهون اسید چرب موجود در آن است، ناراحتی های پوستی مانند خشکی پوست ، اگزما و سوختگی در اثر نور خورشید را تسکین می دهد.



    * در بازسازی و تقویت پوست نقش دارد.



    * این روغن در کاهش ورم و دردهای عضلانی موثر است.



    * از افزایش وزن نیز جلوگیری می کند. رعایت یک برنامه غذایی صحیح و مصرف هم زمان مکمل روغن دانه انار باعث کاهش وزن می شود. برای بالا بردن سوخت و ساز بدن می توانید از این روغن روی سالاد و غذا استفاده کنید.



    البته دانشمندان خاطر نشان کرده اند که فواید درمانی روغن دانه انار، فقط با مصرف منظم آن در زمان طولانی به دست می آید.

    نیره ولدخانی – سایت تبیان
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  6. #6
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    ۱۲ فایده انار


    اگر می خواهید جوان بمانید، انار مصرف کنید، زیرا خوردن انار باعث می شود که ۶ سال جوان تر به نظر آیید.


    حضرت محمد (ص) فرموده اند: "هرکس انار بخورد، کینه و دشمنی را از خود دور کرده است."
    انار اولین بار در شرق ایران یافت شد و بعد به هندوستان، آفریقا، چین، اروپا و آمریکا برده شد.
    برای هزاران سال انار به عنوان گنجینه قدرت شناخته می شد. انسان ها برای زیبا تر شدن از این میوه استفاده می کردند. در مصر، مردگان را با انار دفن می کردند.
    در چین، هسته انار را شکر می زنند و در جشن عروسی برای خوشبختی عروس و داماد آن را می خورند.
    انار جزوی از نشانه و سمبل نجابت در مردم اسپانیا است.
    انار سمبل باروری و ازدواج است.
    انار به عنوان رنگ برای پارچه استفاده می شود.
    ● حال ۱۲ فایده مهم و اصلی انار را برای شما بیان می کنیم.
    ۱) انار و خاصیت آنتی اکسیدانی
    تحقیقات نشان داده است که انار ۳ برابر چای سبز، آنتی اکسیدان دارد. لازم به ذکر است که نقش آنتی اکسیدان ها، حفاظت از بدن در برابر استرس ها، آلودگی های شیمیایی و میکروبی، بیماری قلبی و سرطان هاست.
    ۲) انار و قلب و عروق
    ▪ آب انار جلوی تصلب شرایین و بیماری قلبی را می گیرد.
    ▪ انار، از کلسترول بد( ldl) در برابر اکسیده شدن محافظت می کند.
    ▪ آب انار همانند آسپیرین عمل می کند.
    ▪ آب انار از به هم پیوستن پلاکت های خونی جلوگیری می کند، پس مانع از لخته شدن خون می گردد.
    ▪ انار موجب کاهش فشار خون بالا می گردد.
    ▪ آب انار باعث کاهش چربی خون می شود.
    تحقیقات نشان داده است که اگر روزی سه چهارم لیوان آب انار بنوشید و این کار را مدت ۳ ماه انجام دهید، مقدار اکسیژن بیشتری به قلب می رود و باعث سلامتی قلب می شود.
    ▪ آب انار، جلوی تخریبات dna و بیماری های حاصل از تخریب آن را می گیرد.
    ۳) انار و سرطان
    ▪ آب انار به کاهش خطر سرطان پستان کمک می کند.
    ▪ انار از سرطان پروستات جلوگیری می کند و یا رشد آن را آهسته می کند.
    ▪ از سرطان پوست نیز جلوگیری می کند.
    ۴) انار و دیابت
    قند موجود در آب انار همانند قند موجود در آب دیگر میوه ها است. از این نظر بیماران مبتلا به دیابت باید در مصرف آن احتیاط کنند و در این مورد با پزشک خود مشورت کنند.
    ۵) انار و کلیه
    انار، از بی نظمی و اختلال در کار کلیه ها می کاهد و به طور کلی ادرارآور است.
    ۶) انار و بیماری آلزایمر
    افرادی که در هفته ۲ لیوان یا بیشتر آب انار می نوشند، احتمال پیشرفت و بروز آلزایمر در آن ها نسبت به افرادی که در هفته نصف لیوان آب انار مصرف می کنند، ۷۶ درصد کمتر است.
    ۷) انار و بیماری های عفونی
    ▪ انار از تعداد کرم های روده می کاهد.
    ▪ در هنگام تب، به بیمار، انار یا آب آن را بدهید، چرا که در رفع تشنگی بسیار مفید است.
    ▪ انار برای گلودرد بسیار مفید است.
    ▪ شمایی که سرما می خورید، آب انار برای شما دواست.
    ▪ با نوشیدن آب انار، بیماری های عفونی را از بدن دور کنید.
    ۸) انار و پوست
    ▪ هسته انار از پیرشدن پوست جلوگیری می کند.
    ▪ اگر می خواهید جوان بمانید، انار مصرف کنید، زیرا خوردن انار باعث می شود که ۶ سال جوان تر به نظر آیید.
    ۹) انار و گوش و چشم و دندان و صدا
    ▪ انار و عسل برای گوش درد مفید است.
    ▪ انار و آب انار برای بهبود بینایی و جلوگیری از ضعیف شدن چشم خوب است.
    ▪ انار از خرابی دندان و لثه جلوگیری می کند.
    ▪ آب انار برای صدای گرفته و خشن مفید است.
    ۱۰) انار و بارداری
    مادران باردار روزانه نصف لیوان آب انار مصرف کنند تا از زود به دنیا آمدن و از صدمات مغزی در نوزاد خود جلوگیری کنند.
    انار منبع خوب ویتامین های a ، e، c، b۳ و اسید فولیک، پتاسیم و فیبر است.
    یک لیوان آب انار، ۴۰ درصد ویتامین c مورد نیاز روزانه بدن را فراهم می کند.
    ۱۱) انار و یائسگی
    انار موجب کاستن استرس و پریشانی ناشی از یائسگی می گردد.
    ۱۲) انار و کاهش وزن
    ▪ انار موجب هضم بهتر مواد غذایی می گردد.
    ▪ آب انار برای بهبود اشتها نیز مفید است.
    ▪ دقت کنید که آب انار بدون شکر و فاقد فروکتوز( نوعی قند) برای کاهش وزن مفید است.
    ▪ آب انار تازه بهتر است یا آب انار پاستوریزه یا بسته بندی شده در پلاستیک؟
    آب انار تازه که خود فرد می گیرد، بسیار بهتر از آب انار پاستوریزه است. آب انار واقعی دارای ویتامین و املاح است. آب انار حدود ۱۶ درصد نیاز فرد به ویتامین c را تامین می کند و همچنین منبع خوب ویتامین b۵ ، پتاسیم و آنتی اکسیدان است.
    حرارت زیاد در حین پاستوریزه کردن، موجب از بین رفتن مقداری از مواد مغذی موجود در انار می شود.
    خوشبختانه امروزه، همه ی ما از مضرات نگه داری مواد در ظروف پلاستیکی آگاه هستیم. قوطی پلاستیکی، مواد شیمیایی را به محتویات داخل قوطی تزریق می کند که این مواد برای سلامتی خطرناک است.
    به جای داروهای شیمیایی برای سلامت قلب بهتر نیست که از این میوه گرانبها استفاده کنیم؟
    به راستی می توانیم سلامتی و خوشحالی خود را با انار تضمین کنیم.
    پس بیایید از هم اکنون انار را جزو برنامه غذایی روزانه ی خود قرار دهیم.









    مریم سجادپور- کارشناس تغذیه


    تبیان
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  7. #7
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    دانستني‌هايي درباره انار




    «انار» منبع خوبي از آنتي اکسيدان ها، پتاسيم و ويتامينc است پژوهشگران آکادمي علوم آمريکا دريافته اند که، مصرف آب انار از ابتلا» به سرطان پروستات جلوگيري مي کند. «انار»، ميوه اي است سرشار از ويتامين و بعلت داشتن آهن و ساير عناصر ديگر دير هضم مي باشد.




    خوردن دانه هاي انار به مراتب بهتر از نوشيدن آب انار است. «انار» ميوه اي است که به آن خون ساز مي گويند و به همين علت بهترين موقع براي مصرف آن صبح و قبل از صبحانه است. «انار» مقوي قلب، مفرح، دفع کننده چربي، رفع کننده سموم اغلب عفونت هاي داخلي، دافع حرارت مي باشد و خوردن انار با پرده هاي سفيد آن شکم را دباغي مي کند. «رب انار» و «برگ انار» در ضعف معده، کمي اشتها، تهوع، ضعف عمومي، تصفيه خون، خاصه در دختران جوان و در رفع ميگرن بسيار مفيد است. دانه هاي ميوه جنگلي انار که به (نار دان) شهرت دارد در معالجه اسهال بسيار موثر است. آب انار شيرين با شکر و نشاسته براي درد سينه و سرفه توصيه مي شود. «رب انار» نيز براي رفع خماري موثر است.

    خواص انار

    از جمله خواص «انار» مي توان به موارد زير اشاره نمود:
    1) انار خون را تصفيه کرده و تقويت کننده قلب و کليه است.
    2) انار اشتهاآور است و بهتر است قبل از غذا مصرف شود.
    3) انار در رفع اوره و کلسترول، دفع سموم و تعادل مايعات بدن بخصوص خون نقش مهمي را ايفا مي کند.
    4) مصرف انار شيرين، ايجاد شادي نموده و رنگ رخسار را باز مي کند.
    5) مصرف انار شيرين تقويت کننده کبد مي باشد و در معالجه يرقان (زردي) مفيد است.
    6) انار ترش و شيرين (ملس) باعث کاهش فشار خون مي شود.
    7) مصرف انار در معالجه راشي تيسم، کم خوني و ضعف اعصاب موثر است و به بدن نيرو مي بخشد.
    خواص قسمت هاي ديگر درخت انار
    1) جوشانده پوست انار براي گلو درد و زخم گلو ورفع بواسير مفيد مي باشد.
    2) جوشانده گل انار براي از بين بردن زخم هاي دهان و اسهال مزمن و به همراه کنجد براي بهبود سوختگي مفيد مي باشد.
    3) جوشانده ريشه انار براي دندان درد و تنظيم عادت ماهيانه در زنان مفيد مي باشد.
    4) جوشانده پوست درخت انار اثر ضد کرم دارد.
    چند نکته
    1) انار براي اشخاصي که دچار يبوست هستند، مضر است.
    2) انار ميوه اي سرد است، بنابراين اشخاصي که سرد مزاج هستند پس از خوردن آن، مقداري آب جوش با نبات بايد بخورند.
    3) انار براي کسانيکه دچار نفخ معده هستند، ضرر دارد. زياده روي در مصرف انار ترش ايجاد زخم معده مي کند.
    4) جوشانده پوست درخت و پوست ريشه آن که براي رفع کرم بکار مي رود ممکن است ايجاد سرگيجه و استفراغ کند.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  8. #8
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    خواص انار


    مصریان باستان همراه با انار دفن میشدند. بابلی ها اعتقاد داشتند خوردن دانه های انار قبل از پیکار آنها را شکست ناپذیر میسازد.

    انار با نام علمی(punica granatum) یک درختچه به طول ۵-۸ متر، با برگهای براق، کشیده و باریک، گل های قرمز با قطر ۳ سانتی متر و میوه هایی شش گوش و کروی به قطر ۷-۱۲ سانتی متر با پوست قرمز و یا زرد، چرمی و دانه های فراوان میباشد. انار بومی ایران و هند میباشد و از ۴۰۰۰ سال قبل از میلاد نیز مورد استفاده قرار میگرفته است.مصرف انار از ایران به هند، واز آنجا به آفریقای شمالی و چین و سپس به اروپا و امریکا گسترش یافت است. واژه انگلیسی انار(pomergranate) از زبان یونانی به معنی "سیب پرهسته" برگرفته شده است.
    ۱) مرغوب ترین انار جهان در کاشان، ساوه و یزد ایران کشت میگردد.
    ۲) مصریان باستان همراه با انار دفن میشدند. بابلی ها اعتقاد داشتند خوردن دانه های انار قبل از پیکار آنها را شکست ناپذیر میسازد.
    ۳) در قرآن ۳ مرتبه نام انار ذکر شده است. در اسطوره های یونان نیز از انار یاد گردیده است.
    ۴) بزرگترین تولید کنندگان انار به ترتیب ایران، قزاقستان، اسپانیا و امریکا میباشند.
    ۵) طعم انار بسته به نوع و درجه رسیده بودن آن از شیرین وملس تا ترش متغیر است.
    ۶) انار بصورت میوه تازه، آب انار، کنسانتره انار و رب انار عرضه میگردد.
    ۷) دانه های انار ۵۲ درصد وزن کل میوه انار را تشکیل میدهند.
    ۸) یک انار متوسط به مقدار ۳/۴ فنجان دانه انار و ۱/۲ فنجان آب انار تولید میکند.
    ۹) آب انار باعث لکه دار شدن لباس میگردد. لک های ایجاد شده تنها با سفید کننده قابل رفع میباشند.
    ۱۰) آب انار به عنوان یک رنگ طبیعی برای الیاف غیر سنتتیک بکار گرفته میشود.
    ▪ ارزش تغذیه ای یک انار متوسط به وزن ۱۰۷ گرم:
    ـ کالری ۸۰
    ـ چربی ۰.۵ گرم
    ـ آب ۸۵ گرم
    ـ کلسترول ۰
    ـ کربوهیدرات ۱۵ گرم
    ـ پروتئین ۱ گرم
    ـ سدیم ۴ میلی گرم
    ـ پتاسیم ۲۶۰ میلی گرم
    ـ فیبر ۱ گرم
    ـ ویتامین C ۴ میلی گرم
    ـ آهن ۰.۵ میلی گرم
    ـ ویتامین های B ۰.۳ میلی گرم
    ـ کلسیم ۷ میلی گرم
    ● انتخاب و خرید انار:
    ۱) هنگام خرید انارها را بلند کنید و وزنشان را احساس کنید. هرقدر میوه انار سنگین تر باشد بهتر است.
    ۲) پوست انار باید نازک، سفت، براق و فاقد ترک خوردگی باشد.
    ● نگهداری انار:
    انار تازه در دمای اتاق (در محل تاریک و خنک) تا یک هفته قابل نگهداری است.انار قاچ خورده درون یخچال تا ۲ هفته قابل نگهداری است.دانه های انار را میتوان درون یک ظرف دردار تا ۶ ماه درون فریزر نگهداری کرد.
    ● نحوه دان کردن انار:
    ۱) تاج انتهایی انار را جدا کنید.
    ۲) به آرامی پوست انار را چندین برش قطری بدهید.
    ۳) انار را درون یک کاسه آب به مدت ۵ دقیقه بخیسانید.
    ۴) انار را زیر آب نگه داشته و دانه ها را از پوست و پرده های سفید رنگ جدا کنید. دانه ها به ته ظرف رفته، و پوست و پرده ها روی آب شناور خواهند شد.
    ۵) پوست و پرده ها را از روی سطح آب بر دارید.
    ۶) دانه ها را درون صافی و یا آبکش ریخته و آب آنها را بگیرید. سپس با یک دستمال تمیز آنها را خشک کنید.
    ● فواید انار برای سلامتی:
    ۱) انار غنی از آنتی اکسیدانهای قوی پلی فنولیک(POLYPHENOL)، تانن(TANNINS)،(PUNICALAGINS) و(ANTHOCYANINS) میباشد.
    ۲) الاژیک اسید ELLAGIC ACID موجود در اناراز بروز سرطان جلوگیری کرده و رشد تومورهای سرطانی را کند میسازد.
    ۳) انار برای سلامتی قلب و عروق، جلوگیری از تصلب شریانها و سکته ها، جلوگیری از پیری زودرس و آلزامیر و پیشگیری از سرطانها بویژه سرطان پروستات مفید است.
    ۴) آب انار خاصیت میکروب کشی و ضذ عفونی کنندگی دارد.
    ۵) یک انار معمولی ۴۰ درصد نیاز روزانه بدن به ویتامین C را تامین میکند. همچنین انار منبع خوبی از اسید فولیک، پتاسیم و آهن میباشد.
    ۶) کاهش فشار سیستولیک خون و کلسترول بد نیز از دیگر خواص انار میباشد.
    ۷) آنتی اکسیدان های موجود در انار ۳ برابر میزان آنتی اکسیدانهای موجود در چای سبز و شراب قرمز است.
    ۸) انار تشکیل پلاک عروق را تا ۳۰ درصد کاهش میدهد.انار میزان نیتریک اکساید بدن را نیز افزایش میدهد.
    ۹) انار خون ساز و تصفیه کننده خون است.
    ۱۰) انارعطش را برطرف کرده و خنک کننده است.
    ۱۱) انار برای درمان اسهال،آرتریت،زردی و بواسیر مفید است.
    ۱۲) انار اشتها آور است.
    ۱۳) انار در درمان کم خونی و افزایش انرژی بدن موثر و مفید است.
    ۱۴) انار تقویت کننده کبد و کلیه ها میباشد.
    ● خواص دیگر انار:
    ۱) دم کرده پوست انار گلودرد را تسکین میدهد.
    ۲) انار برای التهاب معده مفید است.
    ۳) انار قابض است بویژه پوست ریشه درخت و پوست میوه آن.
    ۴) جوشانده پوست ریشه درخت انار کرم معده را نابود میسازد.
    ۵) انار ادرار آور است.
    ۶) برای درمان اسهال ۳۰ گرم پوست انار را با ۳ گرم دارچین در یک لیوان آب بجوشانید و بصورت خنک میل کنید.
    ۷) برای رفع گرفتگی صدا ۳۰ گرم پوست انار را به همراه ۲ گرم زاج سفید جوشانده و غرغره کنید.
    ۸) برای رفع دل درد روی دانه های انار نمک و فلفل زده وآن را میل کنید.
    ۹) برای رفع تب یک لیوان آب انار را به همراه اندکی زعفران میل کنید.
    ۱۰) پوست انار را در زیر نور آفتاب خشک کرده و تبدیل به پودر کنید. سپس آن را با اندکی فلفل سیاه و نمک مخلوط کرده و همراه با خمیر دندان، دندانها را مسواک بزنید. این مخلوط باعث سفید و درخشان شدن دندانها شده و برای سلامتی لثه ها نیز مفید است.
    ۱۱) جوشانده پوست انار برای گلودرد و التهاب گلو مفید بوده و همچنین خاصیت ضد کرم نیز دارد.
    ۱۲) دانه انار برای حل کردن سنگ کلیه و مثانه مفید است.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  9. #9
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    من انار هستم


    اسم من انار است ، و گاهی نار می گویند. از من در قرآن مجید تعریف شده است . زادگاه اولیه من ایران می باشد، ولی امروزه در بسیاری از کشورها کاشته می شوم . طعم من گاهی ترش ، گاهی شیرین و گاهی ملس است...

    یکی از رسومات شب یلدا خوردن انار گلپرزده می باشد ، بهتراست این میوه بهشتی را بیشتر بشناسیم :
    ▪ میوه بهشتی هستم، و یک دنیا خاصیت دارم.
    ▪ زادگاهم ایران است .
    ▪ بهترین موقع خوردن من صبح زود است .
    ▪ رب من ، غم و غصه را از دل می برد.
    ▪ شیرین مرا، برای رفع سینه درد و سرفه میل کنید...
    اسم من انار است ، و گاهی نار می گویند. از من در قرآن مجید تعریف شده است . زادگاه اولیه من ایران می باشد، ولی امروزه در بسیاری از کشورها کاشته می شوم . طعم من گاهی ترش ، گاهی شیرین و گاهی ملس است . در اثر تربیت یک نوع انار بی هسته وجود دارد که پوست مغز و دانه های آن نرم و لطیف می باشد. نوع شیرین من برای سینه و ریه نافع است ، ولی نوع ترش ‍ ما سینه را خشک می کند، و برای مبتلایان به درد سینه و سرفه خوب نیست ، برای آنهایی که جگرشان گرم است ، هیچ میوه ای مناسب تر از نوع ترش ما نیست .
    ما تا بخواهید سرشار از ویتامین هایa , b , c , e هستیم و به قدری آهن و فلزات مفید دیگر داریم که هضم ما را سنگین کرده ، و کمی نفاخ به نظر می رسیم ، ولی این سنگینی و نفخ از نوع سایر میوه ها نیست ، و به زودی پراکنده می شود و یکی دیگر از مشخصات ما این است که آب ما سنگین تر از خوردن دانه های ما با هسته است ، چون مغز هسته ی دانه های ما خود کمی پائین است ، و پوست سخت آن روده ها را جارو می کند، آب میوه ی من دارای قند تانن و یک ماده ی مفید به نام کره ماناتین است که از دوستان کبد بوده ، و آن را پاک و در نتیجه رنگ رخساره را باز می نماید، من به علت داشتن ویتامین های آ به رشد اطفال کمک می کنم .
    به علت داشتن انواع ویتامینb اعصاب را تقویت کرده ، آنها را محکم و شک و دودلی را از بین می برم ، به علت داشتن ویتامین b۶ضد استفراغ بوده ، و درمان ویار زنان باردار هستم .
    اگر خانمی هنگام آبستنی از من ، یا رب من زیاد بخورد، بزرگ ترین خدمت را به فرزند آینده خود کرده است ، زیرا من علاوه بر جلوگیری از ویار و تقویت مادر و فرزند، به رشد آینده طفل هم کمک خواهم نمود. من به علت داشتن آهن و ویتامین های لازم ، خون ساز بوده و آن را اصلاح می نمایم .
    بهترین موقع خوردن من صبح ناشتا است . در موقع خوردن به من گلپر بزنید علاوه بر بوی مطبوع به هضم من هم کمک خواهد کرد.
    من درمان اسهال هم هستم . دانه های میوه ی جنگلی من که به ناردان معروف است ، در معالجه اسهال شهرت فراوان دارد.
    رب من بهترین چاشنی برای فسنجان و خورش بامیه - آش انار و خوراک های دیگر است ، و به علت داشتن تانن و آهن ، رنگ آن ها را سیاه می کند.
    اگر این رب را با عسل مخلوط کنید، برای معالجه زخم بینی و بثورات جلدی مصرف آن از خارج مفید است .
    خوردن آب میوه شیرین من با شکر و نشاسته برای معالجه سینه درد و سرفه توصیه شده است و مرا در موقع یرقان نیز تجویز کرده اند، و برای اصلاح سپرز نیز سودبخش می باشم .
    نگاه به دل پر خون من نکنید، تمام قسمت های درخت من مفیدند. پوست میوه - پوست ساقه و پوست ریشه من مصارف صنعتی و درمانی دارند و از گل من هم می توان استفاده کرد.
    پوست میوه ی من در رنگرزی و چرم سازی از قدیم به کار می رفت ، و بهترین قالی های ایران را با آن رنگ می کردند.
    مزمزه و نگاهداشتن آب میوه ترش من در دهان ، برفک و جوش های دهان را پاک می کند و لثه را محکم می نماید. میوه ترش من برای مبتلایان به زخم معده و روده خوب نیست و برای سرد مزاجان زیان بخش است ، و جاذبه کبد را کم می کند، ولی در عوض میوه های شیرین و ملس من ، صفرا بر بوده و معده و کبد را تقویت کرده ، و درمان تب های صفراوی و یرقان و امراض جلدی است .
    رب من جهت رفع خماری مفید بوده ، و غم و غصه را تسکین می دهد.
    ناردان قابض تر از دانه های ما بوده ، جوشانده آن جهت محکم شدن لثه نافع تر است. جوشانده گل ما نیز جهت پیوره و خونریزی لثه تجویز شده است .








    ایرانیان انگلستان
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  10. #10
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    خواص انار


    انار درخت کوچکی است که ارتفاع آن تا ۶ متر می رسد و در مناطق نیمه گرمسیری می روید . شاخه های آن کمی تیغدر و برگهای آن متقابل ، شفاف و ساده است .

    دانه های میوه ی جنگلی انار که به (نار دان)شهرت دارد در معالجه اسهال بسیار موثر است . اب انار شیرین باشکر ونشاسته برای درد سینه وسرفه توصیه می شود . رب انار نیز برای رفع خماری موثر است.
    ● ایران بزرگترین صادر کننده انار در جهان
    ▪ وسعت کشت:
    انار درخت کوچکی است که ارتفاع آن تا ۶ متر می رسد و در مناطق نیمه گرمسیری می روید . شاخه های آن کمی تیغدر و برگهای آن متقابل ، شفاف و ساده است .
    گلهای انار درشت برنگ قرمز اناری ولی بی بو می باشد . میوه آن کروی با اندازه های مختلف دارای پوستی قرمز رنگ و یا زرد رنگ می باشد .
    کشت و توسعه انارعلاوه برایران در کشورهای هندوستان ، ترکیه ، اسپانیا ، تونس ، مراکش ، افغانستان ، چین ، یونان، ژاپن ، فرانسه ، ارمنستان ، قبرس ، مصر و ایتالیا و فلسطین اشغالی رایج است .
    تولید کنندگان بزرگ انار در جهان ایران،قزاقستان،اسپانیا و آمریکا می باشند. ایران با داشتن ۶۰ هزار هکتار سطح زیر کشت و ۷۰۰ هزار تن تولید سالیانه به عنوان بزرگترین تولید کننده این محصول در جهان بوده و مقام اول جهان را داراست محصول انار: محصول انار به صورت آب انار،رب و کنسانتره قابل حصول است.
    ▪ انتخاب انار:
    در انتخاب انار انواع سنگین تر آن بهتر است و پوست آن باید صاف ،شفاف ، نازک و بدون ترک باشد.
    در صد گرم دانه انار مواد زیر موجود می باشد :
    ▪ انرژی ۳۸ کالری
    ▪ آب ۸۲ گرم
    ▪ پروتئین ۰/۴ گرم
    ▪ چربی ۰/۳ گرم
    ▪ مواد نشاسته ای ۱۰ گرم
    ▪ کلسیم ۴ گرم
    ▪ سدیم ۳ میلی گرم
    ▪ پتاسیم ۲۶۰ میلی گرم
    ▪ آهن ۰/۵ میلی گرم
    ▪ ویتامین ب ۱ ۰/۲ میلی گرم
    ▪ ویتامین ب ۲ ۰/۰۳ میلی گرم
    ▪ ویتامین ب ۳ ۰/۰۲ میلی گرم
    ▪ ویتامین ث ۴ میلی گرم
    ● خواص انار
    از جمله خواص آن می توان به موارد زیر اشاره نمود :
    ۱) انار خون را تصفیه کرده و تقویت کننده قلب و کلیه است.
    ۲) انار اشتها آور است وبهتر است قبل از غذا مصرف شود.
    ۳) انار در رفع اوره و کلسترول ، دفع سموم و تعادل مایعات بدن به خصوص خون نقش مهمی را ایفا می کند.
    ۴) مصرف انار شیرین، ایجاد شادی نموده و رنگ رخسار را باز می کند.
    ۵) مصرف انار شیرین تقویت کننده کبد می باشد و در معالجه یرقان( زردی) مفید است.
    ۶) انار ترش و شیرین( ملس) باعث کاهش فشار خون می شود.
    ۷) مصرف انار در معالجه راشی تیسم، کم خونی و ضعف اعصاب مؤثر است و به بدن نیرو می بخشد.
    امام صادق(ع) می فرماید : به کودکان خود انار بخورانید زیرا آنها را زودتر به حد جوانی می رساند.
    ● تذکرات
    ۱) انار برای اشخاصی که دچار یبوست هستند، مضر است.
    ۲) انار میوه ای سرد است، بنابراین اشخاصی که سرد مزاج هستند پس از خوردن آن، مقداری آب جوش با نبات باید بخورند.
    ۳) انار برای کسانیکه دچار نفخ معده هستند، ضرر دارد. زیاده روی در مصرف انار ترش ایجاد زخم معده می کند.
    ۴- جوشانده پوست درخت و پوست ریشه آن که برای رفع کرم بکار می رود ممکن است ایجاد سرگیجه و استفراغ کند.
    ● خواص قسمت های دیگر درخت انار:
    ۱) جوشانده پوست انار برای گلو درد و زخم گلو ورفع بواسیر مفید می باشد.
    ۲) جوشانده گل انار برای از بین بردن زخم های دهان و اسهال مزمن وبهمراه کنجد برای بهبود سوختگی مفید می باشد.
    ۳) جوشانده ریشه انار برای دندان درد و تنظیم عادت ماهیانه در زنان مفید می باشد
    ۴) جوشانده پوست درخت انار اثر ضد کرم دارد
    ● کنسانتره انار
    شرکت Roj Enterprises یکی از بزرگترین تولیدکنندگان کنسانتره انار در هندوستان است. کنسانتره انار در هندوستان بعنوان یک محصول لوکس بشمار می آید که مشتریان قیمتهای بالایی را بابت آن پرداخت می کنند. این محصول در اروپا و ژاپن نیز بعنوان یک نوشیدنی سالم شهرت دارد.
    ● خاصیت‎ ضد سرطانی‎ آب‎ انار
    پژوهش‌های‎ جدید نشان می‎دهد آب‎ انار خاصیت‎ ضد سرطانی‎ دارد. طبق تحقیقات سازمان کشاورزی ایالات متحده آمریکا (USDA) انار منبع خوبی از آنتی اکسیدان‌ها، پتاسیم و ویتامین C است پژوهشگران‎ آکادمی‎ علوم‎ امریکا دریافته اند که ، مصرف‎ آب‎ انار از ابتلاء بـه‎ سرطان‎ پروستات‎ جلوگیری‎ می‎کند.
    دکتر احسان‎‎ مختار استاد سرطان شناسی‎ دانشگاه‎‎ ویسکانسین‎ و رئیس‎ گروه تحقیقمی گوید که باکشف‎ جدید راه‎‎ دستیابی‎ بـه خواص‎ ضد سرطانی‎ و نحوه‎‎ معالجه سرطان‎ با آب‎ انار هموارتر شده‎ است‎ . متخصصان‎ تغذیه‎ مصرف‎ آب‎ انار را صبح‎ و پیش‎ از صبحانه‎‎ توصیه می‎ کنند.
    صادرات: بررسی ها نشان می دهد که روند صادرات انار درسالهای اخیر رشد مناسبی داشته است . چنانکه آمار موجود حکایت از صادرات بیش از۱۵۰ هزار تن انار به کشورهای مختلف ارو پایی ، روسیه ، اوکراین ، کشورهای عربی و کشورهای آسیای میانه دارد .
    صادرات انار نیزمانند صادرات بسیاری ازمحصولات کشاورزی هنوز با مشکلات متعددی درزمینه مسائل مربوط به حمل و نقل محصول ، مقررات دست و پاگیر اداری ، آشنا نبودن باغداران وصادر کنندگان با روش های علمی مواجه است که می تواند صدمات زیادی به صادرات این محصول وارد کند .









    سحر میرشاهی
    مدیر سایت
    فارغ التحصیل مهندسی علوم و صنایع غذایی از دانشگاه شهید چمران اهواز
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

قوانین ارسال

  • نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
  • نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
تبلیغات متنی
گیفت کارت
تبلیغات در ایران سلامت