من خيلي جاها خوندم كه با ليزر كردن ميشه از شر موهاي زايد خلاص شد اما يك جا خوندم كه نوشته بود اصلا از اين روش استفاده نكنيد اما من دومين باري هست كه براي ليزر دارم اقدام ميكنم و خيلي نگران شدو لطفا راهنماييم كنيد
با تشكر
من خيلي جاها خوندم كه با ليزر كردن ميشه از شر موهاي زايد خلاص شد اما يك جا خوندم كه نوشته بود اصلا از اين روش استفاده نكنيد اما من دومين باري هست كه براي ليزر دارم اقدام ميكنم و خيلي نگران شدو لطفا راهنماييم كنيد
با تشكر
استفاده از امواج قوي ليزر خطري ندارد؟ ليزر نميتواند باعث سرطان شود؟
به هر حال هر روشي يك سري معايب را هم حتما در پي دارد اما اين را به جرات ميتوانم بگويم كه اگر از اين وسيله به جا و با رعايت مسائل ايمني استفاده شود، نه تنها خطر و عوارض خاصي را در پي ندارد بلكه ميتواند بسيار كمككننده باشد. در مورد سرطان هم بايد بگويم كه تا حالا هيچ گزارشي مبني بر اين كه ليزر سرطانزاست، وجود نداشته و سرطان، عارضه ليزر نيست. اين نكات ايمني كه شما به آن اشاره ميكنيد، چه چيزهايي هستند؟
نكات ايمني مختلفي وجود دارد؛ مثلا فردي كه در حال درمان با ليزر است بايد از عينكهاي مخصوصي استفاده كند تا چشمانش پوشيده و محافظت شوند چون اصابت اشعه ليزر به چشم ميتواند مشكلساز شود. در ضمن بايد تهويه خوبي هم در محل انجام ليزر وجود داشته باشد، چون ذراتي كه به دنبال كار با ليزر در هوا پخش ميشوند ميتوانند وارد ريهها شوند و از اين طريق برخي از عفونتها مثل ايدز و هپاتيت را انتقال دهند. ازنظر تكنيكي هم ممكن است استفاده از ليزر عوارضي را بر روي پوست داشته باشد كه هرچه مهارت پزشك متخصص در استفاده از ليزر بيشتر باشد احتمال بروز آنها هم كمتر ميشود.
عضو تحریریه علمی ایران سلامت
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
علاقه مندي ها (Bookmarks)