با سلام.
همانطور که قبلا" هم نوشتم مدت سه سال است که ازدواج کردم ولی هنوز موفق به انجام دخول نشدم و از این بابت بسیار ناراحتم و همیشه از طریق دست همسرم را ارضا کرده ام.هر بار که تصمیم به این کار گرفته ام در ابتدا آلتم سفت و محکم شده ولی نمیدونم چرا هر بار خواستم دخول را انجام بدم آلتم سفتی خودش را از دست داده . از طرفی همسرم هم هر بار تصمیم به دخول گرفتم بدنش را خیلی سفت میگره و احساس درد میکنه . اون به دکتر که مراجعه کرده ژلی به اسم لوبریکانت تجویز کرده و ازش خواسته که هنگام دخول به اطراف واژن بماله و همچنین گفته که من هم بر روی آلتم بمالم .حال میخواستم دقیقا" بدونم آیا من هم باید از این ژل بر روی آلتم بمالم ؟ اگر جواب مثبت است به چه اندازه و در چه محلی از آلت ؟ آیا باعث سوزش ادرار نمیشه؟
سوال دوم اینکه همسرم برای هر بار استفاده چه مقدار مصرف کنه که ضرری نداشته باشه و دقیقا" بر روی چه محلی از ژل استفاده کنه ؟ چون هنوز پرده بکارتش سالمه . آیا فقط استفاده از ژل در ورودی واژنه یا مثلا" بر روی لبه های اطراف هم باید استفاده کرد. سئوال آخر اینکه آیا این ژل باعث بی حسی آلت و عقب انداختن انزال میشه و چقدر وقت قبل از دخول باید مالیده بشه ؟ آیا برای اولین دخول به همراه این ژل از کاندوم استفاده بکنم ؟
ببخشید که سئوالهام طولانی شد . ممنون میشم راهنمائیم کنید.

LinkBack URL
About LinkBacks

علاقه مندي ها (Bookmarks)