سلام
من يك پسر 22 سالمه ، فارغ التحصيل رشته معماري ، از لحاظ اعتقاد ديني در حد متوسط ( هميشه نماز و روزه ام رو كامل انجام مي دم ) و از لحاظ جسمي در بين اعضاي خانواده كمتر از بقيه اعضا نياز به پزشك داشتم ولي از نظر پزشكي هميشه دچار ضعف بدني هستم ، البته من خودم اينطور فكر نمي كنم نظر ديگرانه ! و از لحاظ روحي ، كم حرفو گوشه گير در خانه ، 70 درصد طول روز رو به فكر كردن مشغولم ، از اين حالت ناراحت نيستم و مشكلي ندارم
من يه مشكلي بزرگي تو زندگيم دارم و ازتون خواهش مي كنم (خواهش مي كنم) كمكم كنين ، نمي دونستم چي كار كنم ، روم نمي شد با كسي در اين مورد مشورت كنم تا اينكه تصميم گرفتم از طريق اينترنت مشكلم و با كسي در ميان بذارم كه با تالار گقتگوي شما آشنا شدم بحث و گفتگو تونو ديدم واقعا عاليه !
من از 12-13 سالگي خود ارضائي رو شروع كردم !!! (اي كاش شروع نمي كردم) اون موقع بچه بوديم حاليمون نبود ، اصلا نمي دونستم اين كار چيه ، چرا اين احساس بهم دست ميده ، فكر كنم اون سن براي اين كار خيلي زود باشه ، سال به سال كه بزرگ تر مي شدم ، خود ارضائيم هم جدي تر مي شد و بيشتر
نمي دونستم انجام بي رويه اين كار چه زيان هايي مي تونه به بدن برسونه ، برام كار خوبي به نظر مي يومد
وقتي به سن بلوغ شرعي كه رسيدم باز هم اين كار انجام مي دادم نمي دونستم از لحاظ شرعي مشكل داره ، بعد از يك سال فهميدم نبايد اين كارو انجام بدم ( 16-17 ساگي ) ولي ديگه به حدي رسيده بود كه انجام ندادنش غير ممكن بود ، معتاد شده بودم ، ديگه نمي تونستم ترك كنم ، نا توان بدون در مقابل ترك خود ارضائي باعث افسردگي زيادي در من شده بود ، از طرف ديگه براي اينكه به آرامش روحي برسم ، براي اينكه افكار منفي آزارم نده ، اين كارو انجام مي دادم ، لذت همراه با آرامش ، موقت بود ولي آرامش خوبي بود ، وقتي سنم كم كم به سن بلوغ كه نزديك شد كم كم تغييرات رو تو بدنم احساس مي كردم تغييرات روحي و جسمي ( حساسيت به جنس مخالف ) ... روز به روز وضعيتم بد تر مي شد و غير قابل كنترل تر به طوري كه بعضي از روز ها من 3-4 بار خودمو ارضا مي كردم كه اين كار همراه بود با درد بيضه و كليه ولي نمي تونستم جلوي خودمو بگيرم ، ديگه برام غير قابل تحمل بود نمي خواستم اين كارو انجام بدم ولي نمي شد ، مي خواستم از دست اين لذت خلاص شم نمي خوام اين لذت ، چند مي خواستم خودمو ناقص كنم ، چند بار وقتي خيلي از اين كار ناراحت و عصبي بودم خيلي محكم به بيضه ها م ضربه مي زدم تا درد بكشم ديگه اين كارو نكنم ، با اين كار حدود 20 دقيقه فقط رو زمين دراز مي كشيدم از درد !!!
چند بار اين كارو كردم ، كه متوجه يك احساسي توي خودم شدم ، (از اين كار لذت مي بردم ) نمي دونستم چرا ! ولي وقتي تحقيق كردم ديدم به اين كار مي گن : خود آزاري جنسي !!!
اوايل كه اين كارو شروع كردن دانشجو بودم 19 ، حالا درسم تموم شد 22 سالمه ، الان حدود چند ماه كه من به دلايل خاصي تصميم گرفتم اين كارو ترك كنم ، ولي ... دارم ديوانه ميشم ! آتيش شهوتم چندين برابر شده ، خيلي حساس شدم ، بطوري كه به بعضي از چيزهايي حساسيت نشون مي دم كه قبلا برام عادي بود اين حساسيت كم كم داره باعث آبرو ريزي خودم ميشه ، من عادت دارم لباس زيرمو گشاد بپوشم ، خيلي از اوقات ميشه كه آلتم بزرگ (بلند) ميشه و تمام شلوارم از اون مايه لزج كه از عالت مردا خارج مي شه خيس ميشه به اندازه اي كه كاملا ديده ميشه از خجالت نمي دونم چي كار كنم ، فقط تو دلم مي گم : خدا يا اينجا نه ! اينجا جاش نيست ، مي دونم از اين جور بيماران ممكنه زياد باشه ! ولي باور كنين من بيشتر از حد مجاز شهوتي هستم ، خسته شدم از اين احساس لعنتي !!! نمي خوام ، زندگيمو ازم گرفته ، تا حالا چند با توي آلتم سوزن فرو كردم تا حالا چند بار خواستم با چاقو قطعش كنم ، باور كنين خسته شدم ! مي خوام شهوتم كم شه ! اين احساس لعنتي منو اسير خودش كرده ، خواهش مي كنم كمكم كنين ،
اول فكر مي كردم اگر چند وقت از اين مسائل دور باشم كم كم يادم ميره برام عادي ميشه ، ولي تا حالا نشده بيشتر از 20 روز تحمل كنم ، روز هاي آخر ، ديگه غير قابل تحمل ميشه ، عطش خاصي دارم !!!
تا اونجايي كه من تحقيق كردم دارو هايي هست براي كم كردن شهوت (لذت جنسي) ولي مي خواستم اول با شما مشورت كنم ، خواهش مي كنم منو از اين شهوت افراطي نجاتم بدين ، مي ترسم زندگي آيندمو خراب كنه ![align=justify:535221c66c][/align:535221c66c]

1Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

علاقه مندي ها (Bookmarks)