دختری 24 ساله ام که پریودهایم تقریبا هر 40 روز یکبار است و در سال 1 یا دو بار فاصله بین دو پریودم به 50 روز هم می رسید.در سال گذشته ازدواج کردم و پریودهایم منظم تر شد تا شهریور امسال.5 شهریور که پریود شدم دیگه تا اوایل آبان پریود نشدم که با مراجعه به دکتر ،سونوگرافی و آزمایشات هورمونی (تیروئید و باروری)و آزمایش کم خونی دادم که نتایج همگی خوب بود و سپس با تجویز دکتر دو آمپول پروژسترون برای باز شدن پریود زدم که 8 روز بعد پریود شدم یعنی 14 آبان.دو روز اول پریودی لک قهوه ای بود و روز سوم کامل باز شد و در روزهای 6 و 7 دوباره تبدیل به لک قهوه ای شد و تا امروز که 27 آبان است لک ها قطع نشده.14 روز از شروع پریودی من می گذرد و لکه بینی قطع نشده و احساس می کنم بیشتر هم شده و خیلی نگرانم.
در ضمن همیشه قبل از شروع پریود سینه هایم درد می گرفت و با شروع آن کم کم درد تمام می شد ولی این بار از اواسط پریود درد گرفته و هنوز هم ادامه دارد.
نمی دانم قطع نشدن لک ها به دلیل آمپول های پروژسترونی که برای باز شدن پریود زدم چون تا به حال این آمپول را نزده بودم و همیشه هم روز 8، پریودم تمام می شد و سابقه لکه بینی نداشتم.
165 قد دارم با 68 کیلو وزن که در حال حاضر به مدت 3 هفته است که رژیم دارم .
لطفا راهنمایی کنید با تشکر

LinkBack URL
About LinkBacks

علاقه مندي ها (Bookmarks)