با سلام . من عضو جديدي هستم كه به تازگي با اين سايت اشنا شده ام . و از شما پزشكان محترم كه با صبر و حوصله پاسخگو هستيد متشكرم . چند تا سوال داشتم .
من تخمدان پلي كيست دارم . پريودي هاي نامنظم دارم ولي مشكل موهاي زاپد ندارم و از لحاظ هورموني هم در وضعيت معمولي بوده ام . يك سال و 9 ماه است كه ازدواج كرده ام . و حامله نشده ام . زير نظر يكي از مراكز ناباروري در شيراز هستم . تمام موضوعات و لينكهاي مربوط به اين موضوع در اين سايت را نيز مطالعه كرده ام .متاسفانه من اضافه وزني را از ابتداي دوران بلوغ پيدا كرده ام و بعد از ازدواج اين وضع بدتر شد . من 24 سال سن دام . دكتر تمام ازمايشات مربوط به ناباروري از جمله تست شمارش اسپرم . ازمايش بعد از نزديكي. عكس از لوله ها و ... را انجام داده اند و هيچ مشكي غير از وجود اين كيستها نبود .4-5 ماه قرص كلوميفن و متفورمين مصرف كردم كه در 3 ماه ان تخمك داشتم اما حامله نشده ام . يك بار اي - يو - اي كردم اما موفق نشدم . حالا تصميم دارم 3 ماه دوباره از قرص كلوميفن و متفورمين استفاده كنم و دوباره آي- يو - آي كنم. سوالاتم:
1- ايا چاقي بر نازايي تاثير دارد و ايا سعي در لاغري كمك مي كند؟
2- من پياده روي دراز و نشست و شنا انجام مي دهم . ايا اگر در اين سه ماه لقاح صورت گيرد اين ورزشها باعث سقط و يا عدم لانه گزيني مي شوند؟
3- ايا آي - يو -آي براي مشكلي كه من دارم تاثيري مي گذارد و نتيجه بخش است:؟
4- آيا احتمال دارد كه من اصلا حامله نشوم؟
5-ايا رژيم لاغري در صورت حاملگي تاثير منفي دارد؟
ممنون از اينكه اين جملات را خوانده ايد . خيلي نگران و افسرده هستم. مشتاقانه و بي صبرانه منظر پاسخ شما هستم . ممنون

LinkBack URL
About LinkBacks

علاقه مندي ها (Bookmarks)