باعرض سلام وخسته نباشید واقعا ایران سلامت انجمن پر باری هست اطلاعات زیادی کسب کردم
من در مورد تنبلی تخمدان خیلی مطلب خوندم از همین سایت ولی به چند سوالم نتونستم جواب پیدا کنم من
دختری هستم 21 ساله 3 سال پیش به خاطر نا مرتب بودن پریود هام و پر مویی به پزشک مراجه کردم سونو
گرافی رفتم همه چی طبیعی ونرمال بود ولی ازمایش هورمونهام نه دکتر به من گفتن هورمون زنانت کم کاره برام
قرص سیپروپتون کامپاند تجویز
کردن 9 ماه استفاده کردم به تشخیص دکتر قطع کردم ولی بعد دوباره همون آش همون کاسه این اتفاق دوباره افتاد
یه سال
دیگه هم استفاده کردم دوباره آزمایش و سونوگرافی رفتم همه هورمونها طبیعی و نرمال بود دیگه تا سه ماه قرص مصرف نکردم ولی بازم سه ماه بعد دوباره به تشخیص دکتر استفاده قرص شروع کردم الان هم سیپروپتن مصرف می کنم هم اسپیرنو لاکتون آی اچ 100 اینارو گفتم برای اینکه چند تا سوال دارم.
1. اینکه قرص سیپروپتون کامپاند تنبلی تخمدان منو درمان میکنه اگه تاثیر داره چرا وقتی قطع میشه دوباره همه چی مثل اول میشه؟
2. یکی هم اینکه با همین شرایطی که دارم روزی میشه که من بدون قرص پریودام مرتب بشه و دیگه مشکل هورمونی نداشته باشم حس می کنم باید تا آخر عمرم قرص سیپروپتن مصرف کنم تا پریودام منظم باشه و موی زائدم زیاد نشه و جوش در نیارم فقط با قرص انداختن؟
3. آیا سینوزت ربطی به مشکل من داره؟

LinkBack URL
About LinkBacks

علاقه مندي ها (Bookmarks)