جستجو در سایت توسط گوگل

نمایش نتایج 1 تا 2 از 2 مجموع

موضوع: پیشگیری از ویار شدید

  1. #1
    حاتم سالار آفلاین است تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Oct 2006
    ارسالها
    3

    پیشفرض پیشگیری از ویار شدید

    با سلام
    براي مبارزه با ويار شديد بايد چكاركنم:cry:

  2. #2
    دکتر سید حمید سجاد آفلاین است مدیر کل سایت
    تاریخ عضویت
    May 2004
    موقعیت
    تهران
    ارسالها
    11,961
    Blog Entries
    3

    پیشفرض

    اجتناب از غذاهای چرب و ادویه دار- مصرف غذا در مقادیر کم و وعده های متعدد- نوشیدن چای زنجبیلی- استنشاق بخار عرق نعنا- استفاده از کمر بند های مخصوص- و افزایش زمان استراحت روزانه

    كاهش ويار صبحگاهي با تنظيم غذا

    بر اساس تحقيقات دانشمندان دانشگاه ليورپول، زنان بارداري كه دچار تهوع صبحگاهي هستند بايد از خوردن غذاهاي ناسالم،‌ الكل، موادي قندي زياد، روغن و گوشت اجتناب كنند. به نقل از بي.‌بي.سي،‌ اين دانشمندان اظهار مي‌كنند تهوع و استفراغ در بارداري با خوردن اين مواد تشديد شده در حالي كه غلات و حبوبات آن را كم مي‌كند. به گفته اين دانشمندان، بدن ممكن است به دليل هضم سنگين مواد آن را به خوبي تحمل نكند اما در مقابل غذاهاي گياهي و حبوبات را بهتر تحمل مي‌كند. تهوع صبحگاهي در سه ماه اول بارداري در 80 درصد زنان باردار اتفاق مي‌افتد و اين به دليل تغييرات هورموني بارداري است. به گفته محققان تهوع استفراغ صبحگاهي يك علامت خوب است زيرا خطر سقط را كاهش مي‌دهد.


    براي پيشگيري از بروز تهوع و استفراغ ويتامين B6 مصرف کنيد

    چنانچه زنان در سه ماهه اول بارداري دچار عوارض گوارشي و ناراحتي‌هايي از قبيل تهوع، استفراغ و کم اشتهايي شوند،‌ مي‌توانند براي رفع اين حالات، بعد از صرف غذا مصرف ليموترش به مقدار کم، ويتامين B6 و چند تکه يخ را در برنامه غذايي خود بگنجانند. دکتر فريبا ناظمي متخصص زنان و زايمان با بيان اين مطلب اظهار كرد:‌ همچنين زنان باردار در سه ماهه اول بارداري بايد جهت برطرف کردن يبوست از غذاهاي ملين مانند ميوه‌هاي خشک ( انجير خشک، آلو و قيسي)، کاهو، خيار و روغن زيتون همراه با سالاد استفاده کنند. همچنين به مصرف غذاهاي سبک، کم حجم و زود هضم و در دفعات متعدد مبادرت ورزند. وي تصريح کرد: اين افراد بهتر است از غذاهاي کم چرب، نان برشته، مربا، کباب، تخم مرغ پخته، سيب زميني و ژله استفاده كنند و از آشاميدن مايعات به مقدار فراوان، جهت جلوگيري از افزايش حجم محتويات معده پرهيز کنند


    مصرف زنجبيل در دوران بارداري باعث كاهش و يا برطرف شدن تهوع در اين دوران مي‌شود

    نتايج تحقيقات گروهي از پزشكان تايلندي نشانگر اثرات درماني زنجبيل در برطرف شدن تهوع و استفراغ دوران بارداري است. پزشكان در اين مطالعه زنان مراجعه كننده به يك كلينيك مادران در تايلند را قبل از هفته 17 حاملگي مطالعه كردند كه مبتلا به تهوع قابل توجه و بدون علت طبي مشخص بودند. اين گروه به صورت تصادفي 250 ميلي‌گرم زنجبيل يا پلابو 4 بار در روز به مدت 4 روز دريافت كردند و به تمامي بيماران مصرف كم و مكرر غذاهاي كم چرب و افزايش مصرف كربوهيدراتها و اجتناب از مصرف ساير داروها توصيه شد.



    تهوع و استفراغ در بارداری
    تهوع و استفراغ در بارداری
    استفراغ وخيم حاملگي (اخبار و گزارشات)
    استفراغ وخيم حاملگي (اخبار و گزارشات)
    آخرین ویرایش توسط دکتر نادر در تاریخ 13-May-2009 انجام شده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

قوانین ارسال

  • نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
  • نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
بیمارستان تخصصی بیکن مالزی