با عرض سلام و تشكر از اين سايت پر بارتون.يك سوال داشتم .من زير بغلم نسبت به مابقي بدنم رنگش تيره و خشن هست به صورتي كه اصلا لباس بندي نمي تونم بژوشم.ميخواستم يك صابون روشن كننده براي بدنم به من معرفي كنيد آخه پوست صورتم از بدنم روشن تر هست
با عرض سلام و تشكر از اين سايت پر بارتون.يك سوال داشتم .من زير بغلم نسبت به مابقي بدنم رنگش تيره و خشن هست به صورتي كه اصلا لباس بندي نمي تونم بژوشم.ميخواستم يك صابون روشن كننده براي بدنم به من معرفي كنيد آخه پوست صورتم از بدنم روشن تر هست
سلام
صابون روشن كننده اگر اين كارايي را داشت مشكل خيلي ها حل مي شد ولي اين تغيير رنگها بيشتر زمينه ژنتيكي دارد و حتي كرمهاي روشن كننده هم اثرات موقت دارند.تماس و مالش در ان ناحيه ممكن است تيرگي را بيشتر كند بنابراين بيشتر از لباسهاي استين دار استفاده كنيد.
سميرا جان
من از پماد AHA استفاده كردم خيلي موثر بود روزي يك بار روي موضع استفاده كن.البته همان طور كه دكتر كياني گفته دايمي نيست ولي بسيار موثر است و ديگر مشكل لباس نخواهي داشت
پرستار منتظري
با سلام
ببخشید این پماد Aha جهت رفع تیرگی سر زانو و آرنج میتونه مفید باشه یا اینکه کرمی جهت این کار وجو داره؟
چون من هم نمتونم لباس کوتاه بپوشم چون سر زانوم به نسبت بقیه بدنم تیره تر هست
با تشکر
تیرگی زیر بغل عمومآ به دلیل استفاده از تیغه من هر دفعه از ژیلت استفاده میکنم همین مشکل واسم پیش میاد ولی وقتی از اپلیدی استفاده میکنم اینجوری نمیشه چون اپلیدی بیشتر موهارو از ریشه میکنه...ولی تیغ موهارو کوتاه میکنه و باعث میشه زیر پوست مشخص باشن که همون رنگه تیره رو نشون میده
تیرگی زیر بغل و کشاله ران
دکتر نیلفروش زاده
http://www.iransalamat.com/index.php...=show&id=11625
سمیرا جون شما کرمی از سیب زمینی پخته همراه با شیر درست کنید روی موضع بمالید برای چندین ماه متوالی روزی 2تا 3 بار
ببخشید واسه تیرگی زانو و آرنج راهی در نظر دارید؟
ممنون میشم راهنمایین کنید
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
علاقه مندي ها (Bookmarks)