يك آزمايش جديد علمي براي تشخيص غذاهاي كاملا طبيعي ابداع شد

محققان، يك آزمايش جديد علمي ابداع كرده‌اند كه بهتر از معيارهاي فعلي مي‌تواند مواد غذايي طبيعي (ارگانيك) را كه از طريق كشاورزي كاملا طبيعي و بدون استفاده از كود شيميايي توليد شده‌اند، مشخص كند.
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از خبرگزاري يونايتدپرس ، “سيمون دي. كلي” و همكارانش در “پارك تحقيقاتي نورويچ” به تفاوت‌هايي در تركيب ايزوتوپ نيتروژن گوجه فرنگي، كاهو و هويج‌هاي ارگانيك با محصولات مشابهي كه با كشاورزي متعارف پرورش يافته بودند، دست يافتند.

در كشاورزي متعارف از كود شيميايي استفاده مي‌شود اما استفاده از اين كودها در كشاورزي طبيعي ممنوع است.

طبق اين مطالعه كه در مجله “شيمي كشاورزي و غذا” منتشر شده است، اين آزمايش جديد ميزان يك ايزوتوپ خاص و يا شكل نيتروژن را در غذا بررسي مي‌كند.

كلي مي‌گويد اين آزمايش مي‌تواند از مصرف‌كنندگان و پرورش‌دهندگان گياهان طبيعي حفاظت كند