جستجو در سایت توسط گوگل

نمایش نتایج 1 تا 4 از 4 مجموع

موضوع: ظروف استیل

  1. #1
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض ظروف استیل

    ‌درباره استيل‌ها

    شما هم از ظروف استيل در خانه استفاده مي‌كنيد؟ براي آشنايي بيشتر شما با اين نوع ظروف بايد بگوييم كه اين ظروف از تركيب آهن و فلزات ديگر ساخته شده‌اند و بسيار با دوام و در مقابل فرسودگي مقاوم هستند. اين ظروف حاوي كروم، نيكل، موليبدن و تيتانيوم هستند كه به ظرف حالت سختي مي‌دهند و آن را در مقابل آسيب ناشي از حرارت بالا، خراشيده شدن و ساييده شدن مقاوم مي‌سازند. ظروف استيل حرارت را به طور يكنواخت منتقل نمي‌كنند و غذا را بايد مرتب در آنها هم زد تا يكنواخت حرارت ببيند. حتماً شما هم ظرف غذايي كه براي ناهار خوردن به محل كار مي‌بريد مدتي استيل بوده است و از اينكه غذا دائماً در آن مي‌سوزد، خسته شده‌ايد. براي انتقال بهتر گرما، به ته بيشتر اين ظروف لايه آلومينيومي يا مسي مي‌دهند. توليدكنندگان اين ظروف هشدار مي‌دهند كه غذاهاي اسيدي(مثل گوشت، گوجه فرنگي، آلو، چغندر و ...) و حتي غذاهاي نمكي براي مدت طولاني در ظروف استيل نگهداري نشوند.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  2. #2
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    خوبي‌هاي استيل

    ظروف استيل ازترکيب آهن و فلزات ساخته مي‌شوند. متخصصان تغذيه از جمله مدير گروه تغذيه دانشگاه تهران ظروف استيل را از ظروف مناسب براي پخت و پز معرفي مي‌کند و به رغم اينکه برخي منابع تنها نکته‌اي را که در مورد اين ظروف هشدار مي‌دهند، اجتناب از نگهداري طولاني مدت غذاهاي اسيدي و نمکي در اين ظروف است، با اين وجود زنان خانه‌دار به دليل اينکه اين ظروف هنگام حرارت زود مي‌سوزند، آنها را مناسب براي آشپزي نمي‌دانند.


    دکتر کشاورز متخصص تغذیه
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  3. #3
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    معاون مركز سلامت و محيط كار وزارت بهداشت عنوان كرد:
    ظروف استيل بهترين نوع تجهيزات براي پخت و پز
    مصرف طولاني مدت از ظروف آلومينيومي باعث ايجاد آلزايمر مي‌شود


    معاون مركز سلامت و محيط كار وزارت بهداشت اظهار كرد: بهترين نوع تجهيزات براي پخت و پز غذا ظروف استيل است و اين جنس براساس استانداردهاي جهاني در اولويت اول سلامت قرار دارد.

    به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، مهندس محمد رضا غلامي با بيان اين مطلب گفت: انتخاب ظرف مناسب براي پخت غذا نقش مهمي در ميزان سلامت مواد غذايي دارد چرا كه وقتي مواد يك غذا كنار هم به نقطه جوش مي‌رسند، مي‌توانند مواد ظروف را به خود جذب كرده اگر از استاندارد كافي برخوردار نباشد براي سلامتي انسان مضراتي را به دنبال خواهد داشت.

    مهندس غلامي درباره بهترين نوع ظرف براي پخت وپز گفت: بر اساس اعلام سازمان جهاني بهداشت (who) بهترين تجهيزات براي پخت وپز ظروف استيل است و اين جنس براساس استانداردهاي جهاني در اولويت اول قرار دارد.

    وي افزود: ظروف آلومينيومي در پخت وپز، تركيباتش جدا شده و وارد غذا مي‌شود همچنين از مضرات اين ظروف اين است كه در صورت مصرف طولاني مدت مي‌تواند باعث ايجاد آلزايمر در افراد شود بنابراين استفاده از ظروف آلومينيومي يكي از موارد انتقال آلزايمر است.

    معاون مركز سلامت و محيط كار وزارت بهداشت درباره خصوصيت ظروف تفلون در پخت وپز ابراز داشت: ظروف تفلوني تا زماني كه خراشي نداشته‌اند مشكلي براي سلامت غذا ايجاد نمي‌كند ولي اگر خراشي پيدا كند هنگام پخت وپز غذا اجزايش جدا شده و مواد آلومينيومي وارد مواد غذايي مي‌شود.

    بنا بر اعلام وبدا غلامي اضافه كرد: روكش تفلون مانع ورود پايه آلومينيومي به غذا مي‌شود و تعمير و روكش مجدد نمي‌تواند در بهبود خراش‌ها نقشي داشته باشد و همچنان براي پخت غذا مناسب نيستند چرا كه تركيبات و مواد تشكيل دهنده اين ظروف با بدن انسان سازگاري نداشته و در استفاده طولاني مدت خطرات جبران ناپذيري را بر بدن انسان باقي مي‌گذارد.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  4. #4
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    آشنایی با استفاده صحیح از ظروف استیل

    همشهری آنلاین
    ظروف استیل به دلیل محکم و مقاوم بودن، مورد توجه بسیاری از افراد است. رعایت نکات زیر در نگه‌داری صحیح از آن‌ها موثر است.

    1- ظرف را روی شعله بزرگ‌تر از خودش قرار ندهید و نگذارید بیش از اندازه داغ شود.

    2- برای شست‌وشو از مواد سفیدکننده و سیم ظرفشویی استفاده نکنید.

    3- بلافاصله پس از استفاده ظروف داغ را با آب سرد پر نکنید.

    4- نمک را هنگامی که آب غذا در حال جوشیدن است، به آن اضافه کنید و بلافاصله غذا را هم بزنید. در غیر این صورت ظرف تغییر رنگ می‌دهد.

    5- در صورت لک شدن ظرف، می‌توانید آن را با کمی سرکه یا آبلیمو برطرف کنید.

    www.home-kitchen.ir
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

قوانین ارسال

  • نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
  • نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
تبلیغات متنی
گیفت کارت
تبلیغات در ایران سلامت