درمان پریود نامنظم و تنبلی تخمدان
سلام خانم دكتر
زني هستم 27 ساله - تخمدانهاي پلي كيستيك دارم . با دارو ( كلوميفن و متفورمين )حامله شدم و الان يك فرزند دارم . فعلا قصد بارداري مجدد ندارم . از اوايل دوران بلوغ مشكل در پريودي داشتم و معمولا دير به دير ميشدم . بعد از وضع حمل مدتي خوب بود و حالا چند ماهيست دوباره نامنظم شده است و دير به دير ميشود . براي اينكه منظم شود قبلا مدروكسي پروژسترون را در روزهاي پاياني مصرف مي كردم تا بعد از قطع آن پريودي صورت پذيرد .
شما چه راهي پيشنهاد مي كنيد ؟
آيا مدروكسي بخورم ؟ آيا مدروكسي تخمدانها را تنبل تر نمي كند ؟( به خاطر وارد شدن مستقيم هورمون به خون ؟) از روز چندم و به چه ميزان بايد مصرف كرد ؟ ( يادم رفته ! )
يا اينكه بهتر است از قرص جلوگيري مانند مارولون استفاده كنم . چون مي گويند بهتر از ال دي هست ؟؟!!! عوارض كمتري دارد و چاقي ايجاد نمي كند ؟؟؟( لطفا در اين رابطه هم نظر دهيد )
در كل مي خواهم راهي را انتخاب كنم كه كمترين عوارض را داشته باشد ....در بهبود كيستهاي تخمداني كمك كند و از تنبلي آن بكاهد ...و پريودم را منظم كند كه ديگر نيازي به مصرف دارو نداشته باشد . و اگر در 3-4 سال آينده احتمالا قصد بارداري مجدد داشته باشم ( با توجه به سابقه نازايي گدشته ) مشكلي ايجاد نكند .
خواهش ميكنم جواب بديد . چون هيچ يك از متخصصان زنان درمان خاصي را براي تخمدانهاي پلي كيستيك ارائه نمي دهند و با دارو هاي مقطعي و كاملا هورموني كه احساس ميكنم وضع را بدتر از قبل مي كند سعي در بهبودي مقطعي اين بيماري دارند . متشكرم .
اگر سوالي داشتيد بپرسيد .
يكتا...كارشناس ارشد علوم تربيتي ( كارشناس مسائل تربيتي ٬ روانشناختي و تحصيلي كودكان و نوجوانان )
و
عضو هيات تحريريه ايران سلامت
علاقه مندي ها (Bookmarks)