سلام به همگی خصوصا آقای دکتر سجاد
من 28سال دارم و سه سال است ازدواج کردم و از 3 ماه بعد از ازدواج که برای معاینه رفتم فهمیدم عفونت شدید دارم که زخم شده و علت درد و رگه های خونی که بعد از نزدیکی می بینم همان است. یک سری قرص تریپل سولفا و دو سری پماد کلوتریمازول مصرف کردم و دیگر پیگیری نکردم ولی هربار مراجعه داشتم همواره پزشکم وجود عفونت را تایید کرده طوری که الان یکسال است تقریبا هر 2 ماه و تازگی هر ماه معاینه می شوم با داروهای مختلف، که هیچ یک جواب نمی دهد. دوسری فلوکونازول (روزی یک عدد یکبار 4 تا و یکبار 6 تا دادند)، 20 عدد مترونیدازول(هر 12 ساعت یکی خودم و همسرم) 30 شب قرص تریپل سولفا(واژینال) و دوسری 6 تایی کلوتریمازول(قرص واژینال) مصرف کردم در عرض 3 ماه گذشته اما انگار نه انگار. ایندفعه هم که دکتر گفت تمام لباسهای زیر خودم و همسرم را در ساولون ضدعفونی کردیم و روزی 4 عدد مترونیدازول250 (هر12 ساعت 2 تا) و 20 عدد قرص سیپروفلوکساسین (هر12ساعت یکی) به من و همسرم داده به اضافه پماد واژینال لکورکس برای من. نمی دونم اینها فایده دارد یا نه؟ در ضمن من هردوشب یکبار محلول آب و سرکه را به صورت دوش واژینال مصرف می کنم. خواهش می کنم کمکم کنید می ترسم نتونم بچه دار شم و این عفونت مزمن سبب برداشتن رحمم شود. (البته من 3 تا دکتر عوض کردم و همه نتونستند جواب مناسب بگیرن)
من مقالات قارچهای مزمن را خوندم ولی دقیقا نفهمیدم اسید بوریک چیست و چگونه باید مصرف کرد.
با تشکر فراوان از سایت اطلاع رسانی شما
الهه :cry:

LinkBack URL
About LinkBacks

علاقه مندي ها (Bookmarks)