‌١- خود و فرزندانتان را به خوردن صبحانه عادت دهيد، حتي اگر يك ميوه يا يك ليوان آب ميوه تازه باشد.

‌٢- از خوردن ميان وعده‌هاي غذايي بين صبحانه، ناهار و شام غافل نشويد. سعي كنيد در اين ميان وعده‌ها بيشتر از ميوه، سبزي، كيك و كلوچه‌هاي كم شكر با يك ليوان شير باشد، استفاده كنيد.

‌٣- در هنگام گرسنگي، تنقلات نخوريد. استفاده از مواد غذايي كم‌ارزش نظير چيپس و پفك تنها باعث ايجاد عادات غذايي ناسالم مي‌شود و هيچ نقشي جزء برهم زدن رژيم غذايي شما نخواهد داشت.

‌٤- روزانه ‌٨ تا ‌١٠ ليوان آب بنوشيد.

‌٥- از خوردن شام سنگين، حجيم و پرچرب بپرهيزيد. خوردن سالاد و سبزي به همراه روغن زيتون را در كنار شام فراموش نكنيد.

‌٦- مصرف گوشت قرمز را به ‌٢مرتبه در هفته كاهش دهيد و سعي كنيد بيشتر از ماهي، مرغ و ميگو استفاده كنيد.

‌٧- در تهيه غذا به روش صحيح پخت و حفظ مواد غذايي توجه كنيد. حتما قبل از طبخ، چربي‌هاي زايد گوشت ومرغ را بكنيد و بيشتر از روش بخارپز و كباب كردن استفاده كنيد.

‌٨- بلافاصله پس از صرف غذا به رختخواب نرويد. ‌٣ ساعت فاصله بين شام و خواب كافي است.

‌٩- از مصرف زياد نمك خودداري كنيد.

‌١٠- هرگز پس از صرف غذا، چاي ننوشيد زيرا مانع جذب آهن مي‌شود.

‌١١- به اندازه‌ي كافي ميوه و سبزي بخوريد. خوردن روزانه ‌٥ واحد سبزي و ميوه تازه و متنوع براي داشتن بدن سالم ضروري است.

‌١٢- مصرف غذاهاي آماده حاوي چربي‌هاي اشباع و سس را محدود كنيد.

‌١٣- از انجام روزانه نيم ساعت ورزش كوتاهي نكنيد.