جستجو در سایت توسط گوگل

نمایش نتایج 1 تا 1 از 1 مجموع

موضوع: افراد داراي مزاج گرم از خوردن فلفل و زنجبيل در تابستان خودداري كنند

  1. #1
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض افراد داراي مزاج گرم از خوردن فلفل و زنجبيل در تابستان خودداري كنند

    يك متخصص طب سنتي:
    افرادي داراي مزاج گرم از خوردن فلفل و زنجبيل در تابستان خودداري كنند


    يك متخصص طب سنتي با بيان اينكه افرادي كه مزاجشان با تابستان همراهي مي‌كند نظير افراد «گرم و تر» و «گرم و خشك» بيش از ساير افراد در روزهاي گرم متضرر مي‌شوند،‌ گفت:‌ خوردني و نوشيدني در اين افراد بايد متناسب با مزاج و مخالف با فصل باشد.

    دكتر مهرداد كريمي در گفت‌وگو با خبرنگار «بهداشت و درمان» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به افراد داراي مزاج گرم توصيه كرد كه غذاهايي چون فلفل و زنجبيل استفاده نكنند.

    وي با بيان اينكه نوشيدن مايعات سرد حرارت را كاهش مي‌دهد،‌ افزود: استفاده از نوشيدني‌هاي سنتي نظير آبليمو، بالنگ، هندوانه، خيار، سكنجبين و خيار و آب زرشك براي تسكين اعصاب توصيه مي‌شود.

    اين متخصص طب سنتي با اشاره به باور عموم مبني بر استفاده از خاكشير براي ايجاد خنكي، گفت: خاكشير به‌رغم باور عموم فاقد اين خاصيت است، اما فوايد و آثار درماني فراواني دارد و مصرف آن به افراد گرمازده توصيه مي‌شود.

    كريمي با بيان اينكه حجم و تعداد دفعات خوردن غذا در اين افراد(با مزاج «گرم و تر» و «گرم وخشك») بايد كاهش يابد در ادامه حركت و سكون را از عوامل مهم در ايجاد و يا كاهش توليد گرما برشمرد و افزود: ميزان فعاليت اين دسته از افراد بايد كاهش يابد، چون حركات اضافه باعث افزايش توليد گرما مي‌شود.

    وي به ضرورت تعادل بين خواب و بيداري براي حفظ و يا دفع گرما اشاره كرد و افزود: خواب رطوبت بدن را افزايش و كم خوابي خشكي بدن را افزايش مي‌دهند. از اين رو افرادي با مزاج گرم بايد در فصل تابستان خواب كافي داشته و ميزان فعاليت خود را كاهش دهند.

    اين متخصص طب سنتي فعاليت‌هاي استرس‌زا را براي افراد با مزاج گرم در ايام گرم سال مضر برشمرد و افزود: ‌اين افراد بايد با نوشيدن مقادير كافي مايعات، جريان ادرار و گوارشي مناسبي داشته باشند.

    گفتني است، طب سنتي ايران شالوده‌اي براي انواع مزاج‌ها دارد كه از آن جمله مي‌توان به 4 مزاج اصلي گرم و تر، گرم و خشك، سرد و تر و سرد و خشك اشاره كرد كه براي هر كدام از اين مزاج‌ها براي حفظ سلامت در فصولي از سال بايد برنامه‌هاي خاصي در نظر گرفته شود.
    آخرین ویرایش توسط دکتر نادر در تاریخ 20-Jul-2010 انجام شده است
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

قوانین ارسال

  • نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
  • نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
تبلیغات متنی
گیفت کارت
تبلیغات در ایران سلامت