محققان اعلام كردند كه پيش از پرواز غذاي مناسب بخوريد چرا كه ارتفاع زياد و غذاهاي گازدار ناسازگارند.


به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران واحد علوم پزشکي تهران، فشار کم اتاقک هواپيما در ارتفاعات بالا که ناشي از کمبود اکسيژن است، موجب مي‌شود هواي داخل بدن شما براي انبساط فضاي خالي ايجاد کند.



سايت Healthday اعلام كرد:‌ با اجتناب از خوردن غذاهايي که توليد گاز مي‌کنند و نيز مايعات مي‌توان از ناراحتي‌هاي حين پرواز جلوگيري کرد.



پزشكان معتقدند: غذاهاي معمولي مانند لوبيا، گل کلم، کلم، ذرت، خيار، تره فرنگي، پياز، عدس، فلفل سبز، تربچه، غلات سبوس‌دار، آدامس، آجيل و غذاهاي چربي دار موجب مشکلات حين پرواز مي‌شوند.