جستجو در سایت توسط گوگل

نمایش نتایج 1 تا 2 از 2 مجموع

موضوع: شیر خام غیر پاستوریزه تازه

  1. #1
    iraj.s آفلاین است تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Jan 1970
    ارسالها
    8

    پیشفرض شیر خام غیر پاستوریزه تازه

    سلام.آیا شیرهای تازه که در منزل حدود 15 دقیقه جوشانده میشوند خواصی بهتر از شیرهای پاستوریزه پاکتی که چند ثانیه جوشانده میشوند دارند؟ آیا زیاد جوشاندن شیر خواص آن را از بین نمی برد؟

  2. #2
    دکتر سید حمید سجاد آفلاین است مدیر کل سایت
    تاریخ عضویت
    May 2004
    موقعیت
    تهران
    ارسالها
    11,980
    Blog Entries
    3

    پیشفرض

    مزیتی برای شیر خام غیر پاستوریزه گفته نشده... بلکه توصیه شده که حتی المقدور از خرید اونها پرهیز کنید. با پاستوریزه کردن محصولات شیر تغییری در مقدار کلسیم و املاح شیر که در واقع اجزاء مهم ترکیب شیر هستند داده نمیشه... بلکه صرفا تغییراتی در چربی اونها و مخصوصا استریلیزه کردن اونها از عفونت انجام میشه.همان طور که گفتم بهتره حتی المقدوراز مصرف شیرهای غیر پاستوریزه پر هیز کنید... با اینحال 10 دقیقه جوشاندن شیر کافی هست...

    شير خام (غيرپاستوريزه) را به هيچ وجه قبل از جوشاندن در يخچال نگذاريد.

    ظروف مورد استفاده شير غيرپاستوريزه پس از مصرف بايد با آب و مايع ظرف‌شويي شسته شده و با آب سالم آبكشي شوند.

    گاهي به شير فاسد جوش‌شيرين مي‌زنند تا دلمه نبندد، بنابراين از خريد شير كليويي بپرهيزيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

قوانین ارسال

  • نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
  • نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
تبلیغات در ایران سلامت