ايرنا: كميته تخصصي بهداشت مواد غذايي روز سه شنبه در رعايت نكات بهداشتي از هنگام ذبح تا مصرف گوشت‌هاي قرباني به زنان باردار هشدار داد.


رييس كميته تخصصي بهداشت مواد غذايي جامعه دامپزشکان تهران گفت:«سلامت زنان باردار درهنگام تميز كردن گوشت بيشتر در معرض خطر ابتلا به بيماري است.» دكتر آراسب دباغ مقدم اظهار داشت:«زنان باردار براي تميز كردن گوشت گوسفند بايد حتما از دستكش استفاده كنند زيرا امكان انتقال بيماري توكسوپلاسموز و ايجاد سقط و يا ناهنجاري‌هاي جنيني همچون كوري، آب آوردگي مغز، كوچك شدن مغز و عقب افتادگي ذهني در اثر ابتلاي مادر باردار به اين بيماري وجود دارد.» وي افزود:«توكسوپلاسموز يك بيماري انگلي تك ياخته‌اي است كه ميان انسان، گربه‌ها و گوسفندان مشترك است.»