سلام
رابطه جنسی اونطور که می گن درد نداره و ترسش از دردش بدتره .
من 2 سال است که ازدواج کردم و حال تو رو خوب درک می کنم . اما موضوعی را دیدم که تجربه خوبی برایم شد .
یکی از دوستانم بعد از 2 سال که از ازدواجش می گذشت هنوز دختر بود . چون از این رابطه می ترسید . داشت کارش به جدایی می کشید که اون را به یک دکتر معرفی کردم و حالا رابطه بسیار خوبی باشوهرش داره...آخه آدم چرا بهترین لحظاتی را که می تواند با شوهرش داشته باشد خراب کند؟
به نظر من اول اینکه ترس را به خودت راه نده ... دردش یک باره که اون هم با استفاده از کمی ژل روبریکت و پماد لیدوکایین خیلی کم می شه . ان شاءالله این دو رو از داروخانه تهیه کن.
دوم اینکه با نامزدت کم کم در باره این مسایل حرف بزن . ترست را به او بگو تا اون با صحبتهاش کمی آرومت کنه
سوم اینکه حتما لازم نیست در شب اول همه چیز تمام بشه . یک برنامه سفر بعد از ازدواج ترتیب بده تا به دور از استرس و حرفهای خانوادگی در یک محیط عاشقانه با هم رابطه داشته باشید .
آرام آرام این کار را انجام بده بدون اینکه عضلاتت را منقبض کنی . شاید یک ماه کامل طول بکشه که آدم بتونه یک رابطه کامل داشته باشد . چه اشکال دارد؟
کم کم با شوهرت یاد می گیرید که چطور از یکدیگر لذت ببرید و چگونه اون تو رو برای یک رابطه عاشقانه و لذت بخش آماده کنه .
اگر سوالی داشتی بپرس.
امیدوارم که تونسته باشم کمکت کنم.
اگر سوالي داشتيد بپرسيد .
يكتا...كارشناس ارشد علوم تربيتي ( كارشناس مسائل تربيتي ٬ روانشناختي و تحصيلي كودكان و نوجوانان )
و
عضو هيات تحريريه ايران سلامت
علاقه مندي ها (Bookmarks)